Hieno terveyskeskus uudistus

  • Viestiketjun aloittaja ....
  • Ensimmäinen viesti
....
Yritin tänään varta pojalle lääkärin aikaa, kun on kurku kipeä ja lämpöä.
(samaoilla oireilla ollut vuoden sisällä 5 agiinaa)
Puhelivastaaja ilmoitti, että kiireettömissä tapauksissa ajanvaraus on klo 10-14. "Kiireellisisää" tapauksissa täytyy mennä terveyskeskukseen sairaanhoitjalle joka tekee kiireellisyys arvion ja antaa lääkärin ajan hätätapauksia varten antoi toisen numeron.
No mentiin paikalle jonottamaan sairaanhoitajalle. Mittasi kuumeen ja katsoi kurkkun ja lähetti kotiin todistuksen kanssa. Kuumettta oli liian vähän ja peitteet puuttuivat ei voi olla agiinaa. (koneella pojan tiedoissa on maininta, että nieluviljely täytyy ottaa aina kun kurku kipua muista oireista piittaamatta kaksi kuumeetonta agiinaa sairastanut).
Eikä suostunut antamaan lähetettä nieluviljelyyn.

No terveyskeskuksen sulkeuduttua menin päivystykseen. Missä hoitaja syötti tiedot koneelle ja pyysi saman tien toimenpide huoneeseen otti nieluviljelyn ja pika crp:n tulehdus arvot oli normaalit. Tiedoista löytyi tuo mainainta nieluviljelystä.
 
krista
meillä päin kiireettomät tapaukset ajanvaraus 12-16, kiireelliset päivystyslääkäri 8-11.
itselläni on ollut usein keuhkoputkentulehdus ja tiedän että kefexin auttaa parhaiten. lääkäri ei katsonnut tietoja ja määräsi toista lääkettä, parin viikon päästä tulin takaisin saman lääkärin vastaanotolle, keuhkokuume, sain kefexinin.

kävin käsileikkauksessa ja viikon päästä piti käydä pienentämässä siteen. sormien piti liikkua vapaasti, mutta hoittaja ei kuunnellut vaan laitoi siteen niin että kaikki sormet oli puristuksessa ja he...lvettillinen kipu.

jo ammattillaisia, mutta olisi kivaa jos välillä potilasta kuunneltaisi.
 
ap
Meillä sai ennen ajan soittamalla samalle päivälle kiireellisessä tapauksessa. Ei nykyään nykyään täytyy mennä paikan päälle sh:n arvioon ja sitten saa ajan jos siis saa.
Jos menent sinne yhtään "myöhässä" niin lääkärin aika voikin olla vasta iltapäivällä. Raahaudu sitten kotiin ja takas lääkäriin joka on tietysti myöhässä. Eikä me sitä lääkärin aikaa oltaisi edes tarvittu vaan se lähete sinne nieluviljelyyn.
Niillä on vissiin tarkoitus että potilas määrät vähenee, kun kaikki jotka vain pystyy menee yksityiselle.
 
Meillä on mennyt niin monta vuotta, että klo 7 annetaan sen päivän kiireelliset ajat. Monasti jo klo 7.15 on viimeinenkin aika mennyt. Sitten vaan sairaanhoitajalle jonottamaan. Palvelu on kyllä ihan hyvää, sitten kun sitä saa.
 

Yhteistyössä