Hiirien torjunta- pasta vai jyväsyötti?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 19.11.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Asutaan alueella, jossa naapurien kissat juoksee nurkissa, joten antigoagulanttipohjainen myrkky on heille mahdollisesti vaarallinen. Plussana kuitenkin, että kuivattaa sen hiiren raadon eikä se haise, jos jää seinän rakoon.
  Sit on joku uusi pastasyötti-aine, mikä ei taas ole kissoille vaarallinen, koska ei sisällä antigoagulanttia, vaan se aine nukuttaa hiiren ja se "paleltuu" kuoliaaksi. Joten se jää mahdollisesti haisemaan, jos kuukahtaa seinän väliin... Plussana kyllä, että se vaikuttaa nopeammin, jopa tuntien kuluessa (lupaa valmistaja), kun taas ag pohjainen myrkky tappaa sen hiiren vasta päivien kuluessa... Kumman valitsisitte? Mietin lähinnä noita kissoja, etten onnistu vahingossa tappamaan niitä...
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Loukkuja.
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Me laitettiin tota pastajuttua reilu viikko sitten ja edelleen hiiret rapistelee. Eilen laitettiin uus pasta ja sit tota jyväjuttua, viime yönä ainakin rapisi vielä. Eli ei ole mikään nopea juttu, jos tehoaa lainkaan. Kissojen takia kans laitettiin tota pastaa, meillä myös omia kissoja, tosin sisäkissoja.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Onko ne kissat liian hyvin syöneitä? Kerro naapureille, että pitää katit kurissa, myrkytät hiiret sillä aikaa, kun ei herroille ja rouville enää saalistus maita:D
  Itsellä siis kaksi kissaa ja jos kuulisin, että naapuri on ottamassa riskin, että hiiri jää seinän väliin, kauhistuisin ja veisin kissat vaikka hotelliin myrkytyksen ajaksi!
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

 6. vierailija

  vierailija Vieras

  No, kun ne pirulaiset ei oikein tahdo mennä sinne loukkuihin... Niitäkin on useampi vintillä jo...

  -Ap-
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Kuinka niin eivät mene? Pätkä muoviputkea, jonka toisen pään laitat tukkoon. Putken sisälle loukku hyvällä syötillä ja niin vaan maistuu. Tarpeeksi usein tyhjennys niin jo vähenee populaatio.
   
  #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti