hiivatulehdus+rasvaus=likaiset pikkuhousut (suojaa ei suositella...) Miten te muut..?

  • Viestiketjun aloittaja sdpyu
  • Ensimmäinen viesti
sdpyu
Miten te ootte hoitanu homman? Mä pidin alkuun pieniä suojia, mut nyt luin jostain ettei suojaa suositella, koska sekin voi aiheuttaa lisää oireita. Mut sit pitäis joka rasvauksella (2-3krt/päivä) vaihtaa pikkarit... Ku ne on heti rasvassa. Siispä, vaihdatteko te tosiaan joka kerta vai pidättekö mieluummin suojia vai miten teette? :)
 
aaapeee
[QUOTE="vieras";25283360]Voi laittaa myös hengittävän talouspaperiviipaleen housuihin. Tai kietoo vessapaperia haarakiilan ympäri. Pysyy paremmin paikallaan.[/QUOTE]

Ok, pitääpä tota vessapaperia kokeilla.. Kai se hengittää enemmän ku pienet suojat.
 
Njaa, itse vaihdan pikkarit kerran päivässä, ja se saa riittää. Tai siis jos laitan rasvaa ja sitten uudet pikkarit, niin nehän on kuitenkin heti rasvassa taas. Ihan niinkuin se suojakin olisi ihan rasvassa, oli se sitten kangasta tai kertakäyttömalli. Rasva kuuluu sinne alapään tuntumaan, joten miksi se pitäisi yrittää siivota pois?

Eri juttu on, jos vuotoa on niin paljon, että menee pikkareista läpi. Silloin käyttäisin suojia niin kauan, kuin niistä ei tule lisäoireita. Jos tulee, niin vaihtaisin kestositeisiin.
 

Yhteistyössä