Tuun niin hyvälle tuulelle aina ruoanlaittamisesta, että tätä hyvää tuulta on kiva jakaa!
Hirvipadan tein miehen metsästämän hirven etupaistista. Leikkasin isoja paloja, joita hauduttelen paistoliemen ja juureksien kanssa Sarpaneva-padassa. On muuten kätevä tuo pata! Lisäksi keittelen Siikli-perunoita (muita ei meillä tähän vuodenaikaan syödäkään, paitsi Rosamundaa muusissa). Pari tuntia saa pata muhia uunissa, jonka jälkeen siivilöin liemestä kastikkeen, suurustan ja maustan ja ehkä hiukan kermalla jatkan. Lautaselle tuoretta jääsalaattia. Nami nami, kohta valmista.
Mitäköhän keksisi jälkkäriks? Pakkasessa olis vaniljajäätelöä ja jääkaapissa tuoreita mansikoita... Hmm...
Hirvipadan tein miehen metsästämän hirven etupaistista. Leikkasin isoja paloja, joita hauduttelen paistoliemen ja juureksien kanssa Sarpaneva-padassa. On muuten kätevä tuo pata! Lisäksi keittelen Siikli-perunoita (muita ei meillä tähän vuodenaikaan syödäkään, paitsi Rosamundaa muusissa). Pari tuntia saa pata muhia uunissa, jonka jälkeen siivilöin liemestä kastikkeen, suurustan ja maustan ja ehkä hiukan kermalla jatkan. Lautaselle tuoretta jääsalaattia. Nami nami, kohta valmista.
Mitäköhän keksisi jälkkäriks? Pakkasessa olis vaniljajäätelöä ja jääkaapissa tuoreita mansikoita... Hmm...