Hiusväri ei tartu kunnolla, oma väri kiiltelee läpi

  • Viestiketjun aloittaja kfaol
  • Ensimmäinen viesti
kfaol
Oma väri siis keskivaalea tai sellainen maantienharmaa, tummaksi värjäsin ja ensin laitoin tummanruskeaa, ei hyvä. No sitten laitoin sen päälle vielä mustanruskean ja heti muutaman päivän päästä kimaltelee oma väri läpi.

Mistähän tällainen johtuu? Voiko olla liian vähän väriä, pitäisikö koittaa kahta purkkia päähän? Hius oli kyllä jo tumma kun tuon toisen laitoin, eikä siltikään peittänyt kunnolla.

Ehdotuksia, mitä väriä koitan seuraavaksi?
 
Sama vika Rahikaisella. Olen kokeillut eri hiusvärimerkkejä, ja värjään pääni aina mustalla. Schwarzkopf nyt ei ainakaan pysy, Lorealin Feria on yleensä pysynyt mutta viimeksi heti oma väri alkoi kuultaa alta. Johtunee varmaan siis hiuslaadusta..
 
kampaajaks
Teillä voi olla tukassa esim. Halvasta shampoosta tai hoitoaineesta jäänyt pinta, joka estää hiusvärin tarttumisen. Vaaleaan hiukseen tarvitsee usein laittaa tummaa väriä useampaan kertaan. Suosittelisin värjäyttämistä kampaajalla. Joskus myös huonokuntoinen hius päästää värin nopeasti pois. On monia mahdollisia syitä, joita on kyllä vaikea näkemättä arvioida.
 

Yhteistyössä