Höh. Laitoin papuja kiehumaan illalla, kun ajattelin, että jaksan kyllä valvoa

No, jaksoinhan minä. Pavut on keitetty ja nyt vasta väsyttää. Mutta... Nyt mulla on täysi viiden litran kattilallinen kuumia papuja. Eihän ne jäähdy jääkaappikuntoon moneen tuntiin. :headwall:

Idiootti minä.
 
"Ulla"
Minä ainakin valutan keitinveden ja huuhtelen pavut kylmällä vedellä. Valutan pavut hyvin tai linkoan salaattilingolla, hetkeksi jääkaappiin, sitten pussitus ja pakkaseen. Ei mene kauan.
 
[QUOTE="Ulla";30143484]Minä ainakin valutan keitinveden ja huuhtelen pavut kylmällä vedellä. Valutan pavut hyvin tai linkoan salaattilingolla, hetkeksi jääkaappiin, sitten pussitus ja pakkaseen. Ei mene kauan.[/QUOTE]

Kiitos vinkistä. Veden olen toki kaatanut, mutta tuo loppuosa oli ihan uutta. Toki ei meillä salaattilinkoa ole, mutta kun nyt edes jääkaappiin nuo saisin. Pakastaa voin huomennakin. :)
 

Yhteistyössä