Hoitajalle korvaus

  • Viestiketjun aloittaja ??
  • Ensimmäinen viesti
??
Paljonko antaisitte tutulle, joka hoitaisi muutaman tunnin päivässä (n.4t) kahta lastasi? Ei siis palkkaa, mutta jotain kuitenkin pienistä tuloistasi. Tunti/päiväpalkka?
 
harmaa talous?
Vaihtoehtosi taitaisi olla

a) maksaa palkkaa ja siitä tilittää myös tyelit yms lisätietoja www.palkka.fi sivuilta. (palkkaa voi maksaa ilman työnantajastatusta 49,93e/kk. lisätietoja http://www.ilmarinen.fi/Production/fi/tietopankki/001_vakuuttaminen/index.jsp

c)verovapaasti voitte maksaa myös matkakorvauksia www.vero.fi sivujen maksimi säännösten mukaisesti. Esim. km-korvauksia, päivärahoja tmv.

mutta ainakaan itse en suostuisi ko. palkalla päivittäin hoitamaan 4h/pv kenenkään lapsia.

kannattaa tarkistaa lainsäädäntö www.vero.fi sivustoilta ennen kuin alat harmaatalouden kannattajaksi
 
Kata-76
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Arkisin ja tuota 20? päivässä ei olisi varaa ja hän tietää ja hyväksyy asian. Mitähän voisi antaa?
No sen verran kun on varaa... ei kait tama nyt sen kummempi asia ole. Jos ei ole varaa maksaa enenpaa niin ei ole.
 
hmm
No itse muistaakseni sain myös aikanaan jotain 20e/päivä..taisin hoitaa jotain 5h/pv tms. Tuntipalkkahan ei ole mikään paras, mutta oli ihan kivaa hommaa. Tuossa on kuitenkin iso vastuu, kun on kyse toisten mukuloista! En olis ilmaseks kyllä tehny mitään, olisin mennyt muualle tekee töitä.

Kuitenki se raha motivoi. Mekin oltii koko aika melkee ulkona (kesä) ja käytii syömäs ja siivosin lapsien jäljetkin ja muuta. Sitten oli varmaan helpompaa vanhemmillakin, kun oltii kunnolla ulkoiltu..niin ei ainakaan ollut hirveitä patoutumia =D Sitten opetin piirtämään jotain eläinhahmoja jne. Jos ei palkkaa sais, niin ei välttis viitti nin paljon tehdä..tai ainaki näin monella varmaan on.
 

Yhteistyössä