Hoitojen odottelijat

Heips!

En oikein tiedä "kuulunko" tähän viestiketjuun, kun en edes tiedä mitä hoitoja odottaa, sillä kaikki on nyt tässä kohtaa vähän jäissä :) Mutta siinä mielessä olisi mukava lukea myös toisten odotuksesta, koska tää tietämättömyy son aikamoista piinailua..
 
No me ollaan julkisella puolella hoidoissa ja se lapsettomuuspoli meni viime viikolla kiinni ja on suljettuna elokuun loppuun saakka. Oon nyt neljä clomikiertoa syönyt, mutta nyt niitä ei sitten kesän ajaksi jatkettu.. Eli ihan luomuna mennään ja sit syksymmällä meillä on aika sinne polille. En tosiaan kyl yhtään tiedä, et mitä sitten tapahtuu. Aiemmalla polille sanottiin, et aloitetaan suoraan koeputkihedelmöityksellä, koska mulla on paha endometrioosi (tässä kohtaa oli puoli vuotta lapsettomuutta takana). Sitten muutettiin ja nykyisel paikkakunnalla antoivat tosiaan ne clomit.. Tiedätkö, koska teillä hoidot sit mahdollisesti alkais?
 
Meillä oli perjantaina viimenen käynti omalla gynellä ja se sano kirjottelevansa lähettettä taysiin samantien lupaili syksyksi että päästäis sinne.. meinas ihan itku tulla kun se sano että tää on nyt viimenen kerta :/
 
Kiitos Hoppie :hug: sinnekkin :) No toisaalta oottaa innolla et pääsee lisätutkimuksiin jos selviäis mistä kiikastaa..No täytyy yrittää "lomailla" tää kesä ja syksyllä jatkuu :) Onneks on viä niin nuori että on hyvin aikaa jäljellä biologisessa kellossa jos jotain positiivista täytyy tästäkin asiasta hakee :) Voimia kaikille meille :heart::heart:
 

Yhteistyössä