***HUHTIHIPUT 2008 syystunnelmat***

Huomenia!

Mulla tänään lääkäri... korvatulehdusta tuppaa, kurjaa :( Mut mielummin minä kuin Pinja!

Meillä on tälläinen rytmi:
Klo 8.30 aamupuuro ja maito
klo 10 maito -->unille.
klo 12,30 kasvissose ja maito
klo 15 maito tai hedelmäsose ja maito ---> unille
klo 17,30 kasvissose ja maito
klo 20 puuro ja maito
klo 20,30 nukkumaan
klo 05-07 maito
klo 8 herätys

Nää on aika noin aikoja. Tänäänkin vasta kohta ollaan menossa päikkäreille...

Joanna ja Pinja reilu 5kk
 
Morjens! Täällä me asustellaan nyt viikon verran isovanhempien luona, kun mies on työmatkalla. Ihan kivaa olla täällä "täysihoidossa", eipä tarvi miettiä ruoan laittoa ym. :D

Yritin nopsaan lukaista mitä täällä on tapahtunut, mutta sen verran on mun vanhemmilla hidas kone, että on tuskaa yrittää availla uusia sivuja! |O

Voi KMaria, kun hienoa, että Senttityttö nukkuu noin hyvin!! =) Rehellisesti sanon, että olen kateudesta vihreä.. :ashamed: Meillä on tilanne öiden suhteen tosi huono yhäkin. Mutta, kyllä laitan ainakin osasyyn hampaiden tulon piikkiin, ihan varmasti se tekee poikaa levottomaksi. Tosiaan, toinen alahammas on puhjennut ja toinen on ihan viittä vaille pinnassa. Sitä nyt sitten odotellaan, että helpottaako meidän yöt vihdoin ainakin hetkeksi, kun tuo toinenkin alahammas puhkeaa...Toivottavasti! Meinaan, mun aivot ei toimi enää. Eilenkin ajelin isäni autolla käsijarru päällä niin, että savu vain nousi, kun pääsin perille.... :ashamed: :ashamed: :ashamed: Että tämmöttis...

En kyllä pahemmin menis tuota aivojen tilaa ihmettelemään, toissa yönä poika heräsi tasan tunnin välein, eli koko yön aikana yhteensä 11 kertaa!!! Eipä paljon meikäläistä naurattanut.....Viime yönä selvittiin 6 heräämisellä. Ja kaiken lisäks flunssa on päällä, ihan aivot sumussa! Ihme, että edes saan jotain tekstiä aikaiseksi! :LOL: Kun vaan poikaan ei hampaiden tulon tuskan lisäks vielä flunssakin tulisi...

Jännetupintulehdus täälläkin. Mulla on vain ollu se jo vuosia ja vuosia kroonisena, ja nyt vauvan tulon jälkeen se on ollut joskus huonompi ja joskus parempi. Mulle ei ole koskaan näidenvuosien aikana edes tarjottu kortisonipiikkiä, pitääpä itse pyytää, kun eivät tajua tarjota. Kiva, jos se auttoi, KMaria! =)

Meillä syödään soseita noin puoli purkkia kerralla tuossa puolen päivän aikoihin. Ja rintaa päälle (tai alle). Iltapäivällä sitten hedelmäsosetta noin puoli purkkia ja rintaa. Ja illalla velliä. En oikein tiedä pitäisikö kertoja jo lisätä...Neuvolasta en minäkään ole pahemmin neuvoja saanut ja 5kk neuvolakin on vasta, kun poika on jo melkein 6kk....

Jotain mun piti vielä sanoa....enpä muista...Palaan siis asiaan jossain vaiheessa... :LOL:
 
Meidän 4kk neuvolakuulumisia:

pituus 66,9cm
paino 8085g
pää 42,5cm

Neuvolantäti oli mielissään, kun Nooa naureskeli ja lirkutteli niin paljon. :D

Mä olen tähän mennessä antanut Nooalle vaan kerran päivässä (aamupäivisin) kasvissosetta, ja joskus vähän päärynää. Neuvolassa th sanoi, että kannattaisi antaa 2 kertaa päivässä ja mielellään iltapainotteisesti, että pitäisi paremmin nälkää yöllä. Uusia aineita tietenkin kannattaa edelleen maistella päivällä niin allergiat näkyy paremmin.

Nooa on nyt pari päivää avannut ruoalle hieman suuta, mutta määrät on edelleen todella pieniä.

:wave: :wave:

elzibelzi ja Nooa 4kk 1pv
 
Heippa täältäkin;-)

Ruokailurytmeistä ollut puhetta.. Kehtaanko kirjoittaakaan, miten paljon meillä menee ruokaa :LOL:

n. 06.30 aamupuuro, n. dl, ja päälle noin 100ml maitoa
n. 10.00 aamuruoka, koko purkki kasvissosetta, päälle vähän maitoa
n. 14.00 välipala, purkki hedelmäsosetta
n. 17.00 ruoka, purkki kasvissosettaja vähän maitoa päälle
n. 19.00 iltapuuro, n. dl ja n. 150ml maitoa päälle
n. 20.00 iltaunille
n. 01.30 240 ml maitoa
Että näin meillä syödään, ihme, että herra on kasvanutkin

:LOL:

Hirveä huuto kuuluu, palailemisiin

Dooris ja Väinö
 
Kotihoidontuesta loma-aikana. Mulle kelasta sanottiin, että voin hakea myös loma-ajalle rahaa, jos lapsi ei ole hoidossa. Todella ristiriitaista, tietävätköhän siellä KELALLA itsekään. Täytynee käydä paikanpäällä kysymässä, vaikka voihan sitä rahaa aina hakea, ilmoittaa hakemuksessa selvästi loma-ajan ja että siltä ajalta saa myös palkaa... myöntävät jos myöntävät.

Teillä tuntuu olevan jo selviä päivärytmejä. Meillä mennään vielä pääsääntöisesti täysimetyksellä, joten säännöllistä rytmiä ei ole... herätys klo 10.00 jälkeen ja nukkumaan n. 21.00... välissä kahdet tai kolmet n. 40 min päikkärit. Soseita on harjoiteltu makupaloina n. ruokalusikallinen kerralla (josta ehkä puolet menee vatsaan saakka) Varsinaisesti aloitetaan kiinteät vasta 6 kk iässä. Perjantaina tulee 5 kk täyteen ja voisi puuroa kokeilla... en vaan tiedä kuin onnistuu.

Mariaana ja Jimi kohta 5 kk
 
Voimia kaikille sairastajille!

Meillä on tuo Gaviscon auttanut ruuan ylösnousuun. Antaminen on vain vähän hankalaa, kun pitäisi puoli tuntia ruokailun jälkeen antaa ja tuohan nukahtaa aina rinnalle. No onneksi monesti ottaa vaan "tissitirsat", eli nukkuu vain sen ajan kun syö, niin sitten voi antaa lääkkeen kun herää. Tehokasta ajankäyttöä, nukkua ja syödä samaan aikaan. Kunpa itsekin tuohon pystyisi! Tai ehkä sitä lihois liikaa... =)

Meillä siis edelleen pelkällä rintamaidolla. Rytmit menee vähän miten milloinkin, unien mukaan. Ja öisin tankataan vieläkin yleensä kolme kertaa. Tähän asti päikkärit olleet vaan torkkuja, eikä ole vaunuissa suostunut ollenkaan nukkumaan, mutta nyt olen kolmena päivänä peräkkäin saanut ulos nukkumaan, eilenkin meni kolme tuntia! :eek: Nytkin nukkuu jo toista tuntia. Mitähän minä kaikella tällä ajalla teenkään? Jospa menis vaikka kattomaan oisko pyykättävää.

Puella ja Otso 4kk ja 3pvä
 
Anu-78
Meillä ruokalurytmi on silleen et aamulla ku poika herää ni saa tissiä, sit siitä noin puol tuntia tunti puuro ja maitoa päälle, sit nukkuu päikkärit, unien jälkeen maitoa, tunnin päästä kasvis/perunasosetta ja maitoa päälle, hedelmäsosetta välipalaks ja maitoa tilanteen mukaan, illalla puuro ja maitoa, et tämmöset rytmit syönnissä meillä:) tissiä siis saa mutta myös nan2:sta, koska imetän vaan yhdestä tissistä... ja neuvolasta eivät oo mitään ohjeita antaneet ruuan suhteen, anto vaan se täti sen nestlen kirjasen et ota siitä, mä et selvä, et luetaanpa siitä sit:) et mitään kirjallista ohjetta en ole ikinä edes neuvolasta näitten kolmen pojan kohdalla saanut..
onko kuin moni jo aatellut noita lihasoseita aloitella? mä en vielä mut oon kyl jo tonne jemmaan niitä ostanut:)

Sakulla alkaa jo flunssa olemaan ohi:) onneks:) mut nyt taas mentävä :wave:

Anu ja Saku
 
Tulin nopsaan kommentoimaan syömisestä, eli meillä Aleksi syö toistaiseksi 2 kertaa päivässä, mutta huomenna alotan aamupuuron kans. Sen verran näyttää ruoka maittavan ja paino ei tosiaan nouse enää näillä eväillä.
Ja meillä menee kerralla 1-1,5 purkkia kasvista ja päälle 1 purkki hedelmää :LOL:
Siis toi poika syö enemmän kun meidän kohta 3-vuotias :eek:
Mutta en valita! Siis ihanaa kun ruoka maistuu!

Ja älä anskui ota mitään morkkista! Meillä oli esikoisella allergiaa ja jossain vaiheessa ainoo sopiva ruoka oli bataatti ja ikää oli kuitenkin varmaan 7-8 kk. ja sillon tyttö söi 4 kertaa päivässä bataattia koska muut ei sopinu. Ja niin syö monet muutkin mm. allergiset. Eli sillon tyttö sai aamupalaksi, päivälliseksi, lounaaksi ja iltapalaksi kasvista ja mitäs sitten? Ei se mitään vaarallista ole! Mutta jos on mahdollista alottaa puurot yms. niin teet niin. Mutta alota varovasti ja yhtä lajiketta per viikko, kun teilläkin oli sitä ihon lehehtelua. Näät sitten jos reagoi jollekin.
Ja teillähän on kiinteitä maisteltu sen verran vähän aikaa, että otat ihan rauhassa.
Piti siihen leheteluun ja pyllyn punotukseen sanoa ettei sitä kuulu tulla kiinteistä. Pyllyn punotus voi olla tavallista vaippaihottumaa tai sitten merkki allergiasta. Tosin jos ei muuta vaivaa niin antaisin olla. Sit jos muuten alkaa iho lehahdella enemmän niin yrittäisin saada kiinni että minkä ruuan jälkeen lehahtaa.
 
v.raaputtimelle paranemisia :hug: toivottavasti kaikki muutki sairastavat paranee pian. meillä A edelleen kiukkuinen mutta onneksi ei flunssan merkkejä eikä kuumetta. kuulemma joku kuumevirus liikkeellä, puistossa vaan puhuttiin niin muittenki muksuilla on ollut just tommosta kahden yön kuumetta ja sit ohi.

meidän esikoinen oli vauvana kans oikea ahmatti. se söi jo varmaan viikko kiinteiden aloituksesta kerralla purkin omatekemiä soseita mitkä vastaa helposti kahta kaupan purkkia. sit ku kaurapuuro 5kk:n iässä otettiin mukaan niin sitäki meni melki heti semmonen 2desiä nestettä+ desi hiutaleita eli aikuisen annos. joskus sekoitin siihen vielä puoli purkkia hedelmää ja kaikki meni.

ja siitä lihasta nii mulle esikoisen aikaan neuvottiin että jos on 4kk:n iässä aloitettu kiinteät hedelmällä ja kasviksilla voi 5kk:n iässä ottaa ensin kauran ja seuraavalla viikolla lihan, näin päästään parissa viikossa semmoseen 4-5 aterian rytmiin sisältäen viljat ja lihat. aluksi lihaa vain toisella "suolaisella" aterialla, mielummin lounaalla niin et jos itkuja tulee nii ei ajoitu iltaan. sit 6kk:n iässä oltais jo semmoses ateriarytmissä että olis 2 lihaa, 2 puuroa ja hedelmävälipala.


ää nyt esikoinen heräs kesken unien itkuisena
eli mä meen :wave:
 
Ja anskuille piti vielä sanoa, että tottakai sä annat lapselle niin paljon sosetta kun se vaan jaksaa syödä. Tässä ei tosiaan kannata vertailla toisiin tai ajatella että sinä annat liikaa tai liian vähän, jokainen lapsi syö oman määränsä. Meillä ei tosiaan edes voi verrata tytön ja nyt pojan syömisiä, ne on ihan eri planeetalta =)
Kellonaikoja voit toki soveltaa, mutta teillä ruokarytmin määrää lapsen unet eikä muut ihmiset :)
Mutta ruokamäärää älä siis sovella vaan annat sen verran kun kerralla huolitaan. Meillä tosiaan menee omatekoista sosetta jopa se 1,5 purkkia + hedelmät päälle. ja jos meinaan lopettaa syöttämisen liian aikasin niin nousee kamala möly. Kyllä se lapsi sitten kertoo kun on aika lopettaa :)
 
Moikka täältäkin!

Pitää kertoo meitinki kuulumiset välillä :p
Oltiin 5kk neuvolas, (tosin jo viime viikolla) ja neiti painaa nytten 6400kg ja on 64cm pitkä ja pipo 44, et kasvaa se :D
Sitten neiti on hoksannu miten pääsee eteen ja taaksepäin lattialla, heti kun oppi kääntymään mahalleen alkoi yrittää ryömimistä ja "leikkii" mittarimatoa :D kivan näköistä ähellystä kun menee taaksepäinkin pylly pystyssä.

Nukkuminenkin on meillä nyt sitten rauhoittunut ainaskin toistaiseksi, nukkuu yöt parilla syömisellä ja nyt on päivälläkin nukkunut kahet reilut parin tunnin unet :D
Ja meillä syödään jotensakin näin, aamulla vähän puuroo ja tissi maitoo, lounaalla kasvissosetta ja maitoo, iltapäivällä vähän kasvissosetta ja jotain hedelmä sosetta, illalla sitten juo maissivelliä, meillä neiti menee aikaisin nukkumaan et toistaiseksi jaksaa vaan pullosta vellin juoda niin nukahtaa =) niin ja tietysti tissi maitoo lutkuttelee aina välillä ja joskus vähän joka välissä :p Nooi meidän neitin ruoka määrät on vielä pieniä mut maistuu ihan hyvin ja aukoo suutaan lusikalle oikein kiitettävästi :heart:

vilijonka ja kasandra 5kk
 
Meillä syödään kasvissoseita lounaaalla noin klo 11-11.30, riippuen miten nukkuu päiväunet. Nukkuu yleensä kun ulkoillaan esikoisen kanssa ja soseen saa joko yhtäaikaa esikoisen kanssa tai kun herää. Toisen kerran annetaan päivällisaikaan klo 16.30-17 yhtäaikaa meidän muiden syödessä. Hedelmää/marjaa saanut molemmilla kerroilla kasvissoseen päälle. Lihaa aloitellaan varmaankin tällä viikolla kun huomenna tulee 5 kk täyteen. Sitten aloitellaan viljat joskus parin viikon kuluttua, ehkä. Meillä annetaan liha-ateria lounaalla, kuten otetaan aina uusi maku lounaalla.

Meillä neuvottiin esikoisen aikaan neuvolassa että ensin liha ja sitten puuro. Mutta neuvot kyllä vaihtelevat antajan mukaan. Meillä ainakin neuvolassa esikoisen aikaan ihan suullisesti neuvoi kiinteiden aloituksen eikä saatu muita kirjallisia ohjeita kuin pari opasvihkosta.
 
anskuille samaa vielä sanoisin ku zeenakin että tottakai syötetään niin paljon ku vaan syö, sitä ei kannata alkaa rajoittamaan, mutta se on musta paljon jos 4 kertaa päivässä antaa kasvista.. ku idea olis päästä siinä 6kk:n iässä "aikuismaiseen" ruokarytmiin eli aamupala, lounas, välipala..... eikä 4x lounas ;)

joanna ei korvatulehdus tartu, mutta jos on virus tai bakteeri ja sopivasti herkät korvat niin kyllä vauvallekin korvatulehdus voi tulla.. mut siis ei suoranaisesti sen takia että jollain muullakin se olis.. olipas sekavasti sepostettu.. :whistle:

ja vielä nii kyllä mä sain kiinteisiin aloitusoppaan (nestle ja sit Treen kaupungin neuvoloiden oma missä myös reseptejä ) taas, tosin en kaikkia papereita mitä esikoisen aikaan.. sillon tuli joku semmonenki missä oli just tosta mihin aikaan annetaan yms.
noi ajat on musta hyvä juttu pitää säännöllisinä ku sillee lapsikin oppii mitä seuraavaksi tapahtuu ja mun mielestä päivät sujuu nätimmin ku on selkeät aikataulut, lapsetki on jotenki helpompia ku kaikki tapahtuu suurinpiirtein samaan aikaan joka päivä. (saattaa kuulostaa tylsältä tällänen rutiinielämä mutta lasten kanssa se on tärkeää )
 
Anskui En ainakaan tarkoittanut aiheuttaa sulle mitään morkkista. Hakusessa pitkälti itelläkin nämä asiat, kuten kyselinkin tuosta perunasta. Mut siis ajoin tuota samaa takaa kuin Anukin, että ei ehkä neljästi niitä kasviksia. Mut siis ilman muuta ruokaa niin paljon kuin lapsi syö. Voithan kokeilla jollain aterialla esim hedelmää tai marjaa. Mut ihana asiahan se on että lapselle ruoka maistuu. Ei kun syömään vaan :wave:

Onnille tuli tänään hammas :heart: . Ja kylläpä ruoka maistui sitten ihan eri lailla. Nuo kasvissoseet on tökkineet nyt monena päivänä, mutta tänään söi koko purkin porkkanaa päivällisellä ja vielä luumua jälkkäriksi. Nyt nukkuu tuolla sängyssään. Saa nähdä käykö hammaskeiju ensi yönä :LOL:


Öitä

Laylah ja :heart: Onni (ens vkolla 5kk)
 
Mäkään en saanut neuvolasta mitään kunnollisia ohjeita. Vaan joku opus lyötiin käteen. Oisko ollut bonan tai nestlen, se sininen. Mut kaverilta apinoin niiden päivärytmin ja se oli varmaan just sama kun toi minkä anuu kirjotti. Meillä tosin ei syödä vielä aamupuuroa, kun vedetään aamutissiä. Mut tuota rytmiä olis tarkoitus tässä pikkuhiljaa mennä. Tällä hetkellä vielä tälläinen

klo 6-7 ylös ja tissiä
klo n.8.30 aamu unet 30 min
klo n.10.30 ruokaa xmäärä, mikä nyt sattuu maistumaan n. puoli purkkia
klo 14 välipala ja tissiä
klo 16.00 tirsat ehkä n.30min
klo 19.00 iltapuuro ja tissin kautta nukutushommat, joskus nukahtaa heti, joskus menee tuntikin, mutta pääsääntöisesti ollaan saatu jo poika nukkumaan klo 21 mennessä, harvoin jaksaa edes sinne asti, vaan kellahtaa kahdeksan aikaan, kuten tänäänkin.

Eikä toista lämmintä ruokaa vielä ole kehissä, mutta pikkuhiljaa.

Täytyy kait lähteä tekee jotain iltapalaa itelleen, kauhea nälkä kokoajan.... :whistle:
 
Poika alkaa vissiin ymmärtää pidempien päiväunien idean! Eilen nukkui ulkona yli 2 tuntia ja tänään posotteli menemään ensin 12-14 ja sitten taas 16.15-18.45, ja nukahti yöunille klo 21 =) Kamalan vähän teillä muuten nukutaan, Hysteerinen, aika lyhyt yö ja parit 30 min. päiväunet vaan? Pysyykö teidän vauvelinne ihan pirteänä noilla unilla? Meillä kun on tämä loputon tirsat-kitinä-nukutus-kierre päällä, siksi vaan kyselen.

Turvaistuinkysymys: onko noiden istuimien vaihtaminen autosta toiseen ihan mahdottoman hankalaa? Meillä ei ole omaa autoa, mutta ajellaan aika usein laina- tai vuokra-autolla ja joku helposti siirrettävä istuinratkaisu pitäisi keksiä...

Viljaliina ja vauski, kohta 4kk
 
Heippa tosi pitkästä aikaa, enpä ole tässä pinossa vielä aiemmin käynytkään...

Joo, kaikenlaista kiirettä ja kuitenkin aika tavallista eloa täällä. Kovasti liikutaan meilläkin, ei kyllä ryömitä mutta muuten kääntyillään, ja onpahan pari muksahdustakin sattunut, ei onneksi korkealta kuitenkaan ole pudonnut :ashamed: Eipä siitä enempää, ei kehtaa kertoa, kun äidin mokahan se jos arvioi väärin lapsen liikkuvuuden. Tarkkana pitää olla. Hymyileväinen poika on, ihana kerrassaan :heart: Ja isoveikkakin alkaa olla kiinnostuneempi Aaronista, joka innostuu kyllä kovasti Anton hassutuksista. Paha siihen on mennä sanomaan, ettei saa niin rajusti, kun Aaron ei tykkää, jos pienempi hekottelee vieressä. On ne söpöt pojat. Vielä kerran :heart: :)

Täysimetys jatkuu täällä, enkä mitään muuta taida oheen lykätäkään ennen sitä puolta vuotta, johon reilu kuukausi aikaa. Itseäni huvittaisi jo nähdä, mitä miekkonen tykkää soseista, mutta maltanpa mieleni vielä. Hampaita ei vielä suussa näy, ei onneksi juuri sammastakaan, joka oli pitkään riesana.

Kiitos teille, kun Bumbosta täällä toisianne valistitte, siitä keksin minäkin sellaisen laittaa miehen hommaamaan. Vaikuttaa näppärältä, suihkussa varsinkin!

Heilille vielä :hug: allergiajuttuihin. Ei kyllä kivaa varmasti :( Toivotaan vain, että nämä lapsuuden allergiat vielä jossain vaiheessa teidänkin perheessä helpottavat.

Sairastelijoille myös :hug:

Palaillaan,
t. Kalenteri, Antto (2 v 10 kk) ja Aaron (vajaat 5 kk)
 
Imeekö teidän pikkasista kukaan peukaloa/sormeaan?

Meillä nyt viikon aikana siitä tullut oikein riesa, tuttia oon yrittänyt antaa tilalle mut tyttö ottaa tutista kiinni, viskaa sen mahdollisimman kauas ja laittaa peukun tilalle =(
Tuttia syönyt tähän asti ainoastaan nukahtaessaan, tosi väsyneenä elikkä vähän mut en millään haluis et alkaa syömään peukkuaan. siitä kauhee vieroitus ja kamala kattoo joitain lapsia ku vielä neljä vuotiaana peukku menee väsyneenä/suru puserossa suuhun.
Mikä neuvoksi? Tänäänkin kun neiti meni yöunille annoin tutin ja hetken päästä ku kävin vilkaiseen oli tutti heitetty pois ja peukku suussa tyttö nukku... Tosi suloinen näkyhän se on mut.... apuja siis!
 
mä en kans osaa sanoa mitää sormien syömiseen.. meillä A ei varsinaisesti ime peukaloa mutta nyt ku mitä ilmeisimmin ikenet kutisee imee ja pureskelee hän sormiaan ja sitä peukaloakin välillä.. mutta ei sillee ku angel kuvaili, ei siis lohduta sillä itseään.

ainoo mikä tulee mieleen et jos aina unissaan alkaa syömään peukkua niin ompele yöpuvuista hihansuut kiinni. (päiväunille ulos tietenki hanskat) se peukun syönti voi olla tosi paha. naapurin tytöllä (nyt jo tokaluokkalainen) on ihan kamalan näköiset torahampaat ku on imenyt peukkua kauan. heillä ei ollut edes tuo yöpuvun hihojen ompelu auttaunut ku oli sen verran iso (ilmeisesti n.2v) ollut tätä yrittäessä.. Oli pujottanut käden kaula-aukon kautta suuhu. Myöskään pahanmakuinen kynneli ja mitkää pippurisekoitukset eivät olleet auttaneet vaan oli aina imenyt peukkua. Sit lopuksi heidän oli ollut pakko teipata ilmastointiteipillä kädet yöksi, sitte vasta oli loppunut peukalonsyönti mutta pääsi tosi pahan näköiseksi hampaat..
 
Viljaliina mä unohdin tuosta päiväunet :LOL: eli siis 10.30 kun syö ruuan niin sen jälkeen laitan unille, ottaa sitten päivästä riippuen 30min-3h unta ja jos ei ota kun tuon 30 min niin sitten päivä on ihan hirvee. Meillä on vähän hankaluuksia noiden päikkäreiden kanssa toisinaan, mutta eilen nukkui ihanasti 3h ja oli sit suht pirtee taas parituntia :D

Mut viime yö oli taas ihan persiasta. klo 20-23 nukkui ihan hyvin, sit aloitti...tunnin välein heräsi itkemään ja kun taas klo 03 menin pojan luokse en enää jaksanut rauhoittaa häntä omaan sänkyyn vaan otin meidän väliin. Mut lopputulos oli kuitenkin se että ite en sitten nukkunut sitäkään, plaah. Väsyttää :'(
 
Ai niin, on Artulla sittenkin VAUVAROKKO. Tänään noussut ihottuma, mut siksi luulin ettei se ole sitä ku ei ollut kolmea päivää kuume, oli kaks. Tietääkö joku pitääkö iholle tehdä jotain? Kutiseeko se? ...lähtee googlaan
 

Yhteistyössä