Huhtitaaperot 09 ~PK-seudun treffaajat~

Heips
Meillä taitaa jäädä treffit väliin sekä ma että varmaan myös to. Mökin rakennus on tosissaan vauhdissa ja ollaan siellä aina ainakin alkuviikot, ens viikolla ehkä jopa koko viikko. Mies on aina viikonloput (yöt) töissä, joten silloin me tytöt sitten päivystetään kotona. Eli seurailen teidän treffi-ilmoituksia ja liityn sitten mukaan, jos satutaan olemaan kotona.

Jos joku haluaa treffata nyt pe-iltana tai lauantaina ap tai iltasella, niin me ollaan mukana. :wave:

Meillä kävi muuten varkaita meidän rakennustyömaalla. Mursivat mökin oven lukon ja veivät pari moottorisahaa ja sähkötyökaluja ym. :kieh: :( Toivottavasti vakuutus korvaa kaiken, kuitenkin parilla tonnilla tavaraa.

Ruttana: laitan sulle yv:tä niistä vaatekaupoista.
 
Torstain treffeistä..
Suomenlinnasta on ollut puhetta jos lähtis piknikille, mutta miten olis jos mentäisiin Korkeasaareen?
Ainakin tällä hetkellä luvataan +19 ja Korkeasaaressa olisi ainakin kahvilan vieressä leikkipaikka.
Mitäs mieltä muut? :wave:
 
Kovin kylmältä näyttää (ja vielä on), joten jos ei ihmettä tapahdu lämpötilojen suhteen niin mä skippaan neidin kanssa Korkeasaareen menon. Siellä kuitenkin tuulee vaikka olisi lämmintäkin ja nyt kun ei (vielä ) ole niin yritän välttää ettei saa kylmää tuo pieni ennen meidän reissua. :/

 
me oltas kohta lähdössä kohti korkeasaarta. yritän saada neitin ottaan pienet päikkärit ennen, joten me suunnataan nyt lenkille just tonne viileään. iltapäiväksi on edelleen luvassa +18 ja puoliksi aurinkoista, joten me odotellaan sitä lämpöihmettä vielä tapahtuvaksi ;) tulkaahan ruttis tekin vaikka myöhässä jos alkaa aurinko paistella!
 
kiitos samoin, oli hyvä päivä ja ihana seurata kun noi pienet jo tajuskin jotain eläimistä!! =) meillä ei punoita posket, vissiin ulkoiltu jo sen verta aiemmin tai sitten elsa tosiaan kestää aurinkoa tosi hyvin.
 
Alkuperäinen kirjoittaja manna8:
meillä ei punoita posket, vissiin ulkoiltu jo sen verta aiemmin tai sitten elsa tosiaan kestää aurinkoa tosi hyvin.
Neiti oli siellä enimmäkseen naama aurinkoon päin, joten ei ihme että punottaa.. Mutta oli kuitenkin silmät ja pää suojattuna. :snotty: :D
 
Sovitaanko jo nyt elokuulle treffit? Vai onks kaikki lomilla sillon ja jossain reissussa. olis ikvä teitä ja Konsta tahtois tavata ystäviään :heart:

Eka viikko ollaan reissussa, mut sit vapatiaa! Vaikka jotkut lekaritreffit?
 

Yhteistyössä