Huhtitaaperot 09 ~PK-seudun treffaajat~

me palataan lomilta vissiin vasta joskus elokuun loppupuolella mutta silloin sopis treffit hyvin. muistelen että 25.8. oltas takas kotona ja sitten varmaan ehditäänkin heti puistoon ja kahville =) saatetaan olla kyllä maisemissa elokuussa aiemminkin muutamia päiviä ja ehtiä treffaileen.
 
mä olisin ollut elokuun ekan viikon vielä lomilla Helsingissä, muuten töissä ja tikru sit päiväkodissa...eikö me saatais jotain treffejä aikaiseksi elokuun ekalle viikolle? (kyselee toiveikkaana)
 
Mulla kanssa on teitä ikävä!

Näillä näkymin elokuun eka viikko voisi sopia, ellei livahdeta vielä mökille. Myös se keskiväli passaa. Elokuun vika viikko on vähän huono, koska Lilja menee hoitoon harjoittelemaan. NIIIISK. Ja syyskuussa tämä kans palaa työelämään.
 
Ilmoista ei tiedä, paljon viilenevät, eli picniciä ei uskalla sopia, meillä alkaa päiväkoti harjoittelulla 2.8., mutta ollaan lyhyempää päivää. Me voitais tulla vaikka jonnekin keskustaan suuntaan kahvilaan n. klo 14, jos nää maakunnat (Ikeat, Jumbot, sellot, yms) on liian hankalia, ne on kyllä meille helpompia?

Hemuli,
ehdotuksia paikasta ja päivästä otetaan vastaan!
 
Mites olis jotkut lekari/hoplop treffit.. Voin jo valmiiksi sanoa, että mulla menee kahvilassa hermot meidän pieneen ja rauhalliseen poikaamme. Ei tuu siis mitään, kerta kaikkiaan. Elokuun eka viikko ollaan reissussa.. sen jälkeen käy millon vaan.
 
Kadak, ainakin alkuviikko ollaan Helsingissä -- mikä päivä teille sopisi? Tuutteko vaik meille, voidaan käydä tarpeen tullen lähipuistossa. Haetaan pullaa vastapäisestä konditoriasta. :p Muut tietty myös tervetulleita mukaan, kunhan saadaan päivä sovittua.
 
moi!

ollaan lyhyesti(?) kotona, tultiin 3vkon reissusta ja miehellä vielä 2 vkoa lomaa joten varmaan suunnataan ainaki mökille. mut voi hitsi kun ois pakko ehtii nähdä teitäki!! seuraan palstaa ja yritetään päästä mukaan jos saatte päätettyä tapaamisesta mut tietty jos jossain kaukana ollaan, niin ei päästä vielä tällä/ensi vkolla. siitä eteenpäin käy kaikki!! (paitsi ma 23.8. ollaan ruottissa).

janiin, meille myös hoplop/leikikipuisto sopis parhaiten, täällä toinen tommonen "pieni rauhallinen lapsi" :whistle: niiiiin NOT :LOL:
 
ILmoittaudun läsnäolevaksi! :wave:
Tänään tultiin mökiltä, jonne lähdettiin jo ennen juhannusta. En ole sähköposteja saatika nettiä muuten jaksanut selailla, joten olen ihan pihalla tapahtumista.

Meille sopis treffit tällä viikolla, koska mä meen töihin ens viikolla. ( :eek: )
Miten olis to tai pe aamupäivällä tai sitten kolmen jälkeen ip? Myös la ja su käyvät.
Mennäänkö Jumbon hoploppiin?
 
Jumbon hoplopia kannatetaan :) To ip saattais käydä meille, jos tikrulainen ei vaan oo sit enää kipee. Ja tietty, jos vaan voin olla ip:n veke töistä. Päiväkotitouhu on kamalaa edelleen :( huoh.

t. väsy mamma
 
meki oltu reissussa ja mökillä ja vielä tällä vkollakin mummulassa, mutta haluisin kyllä kovasti nähdä teitä kaikkia ennen kuin alkaa nämä tarhat ja työt! tällä viikolla me ollaan vasta pe takas helsingissä ja ensi vkolla ma-ti risteilyllä, joten parhaiten sopis nähdä ke 25.8. lähtien tai sitten ehkä tän vkon pe. mehän ollaan elsan kaa vielä myös syyskuu kotosalla että sitten tietty myös.

mut jos pe tai ens vkolle onnistus saada treffit, niin voitashan me nähdä myös esim leikkipuistossa jossain hgin keskustan tuntumassa (kaikille tasapuolisesti yhtä lyhyt matka?) ja/tai jos hemuli suostus meitä vielä kestitseen niin krunassa? me päästään kyllä kauemmaskin autolla mut kahvilat on tosiaan hankalia jollei sit oo lasten leikkipaikkaa vieressä tai muuten vaan turvallinen antaa elsan juosta päättömästi ympäriinsä...
 
Mites olisi meillä ensi viikon keskiviikkona eli 25.8.? Me harjoitellaan silloin jo hoidossa käymistä, mutta iltapäivällä voisimme hyvin vastaanottaa ystäviä. Vastapäätä on ihanainen Kakkukeisari, ja Tervasaaren puistoon on lyhyt kävelymatka; viedään sinne vaikka herkut mukana ja kahvia termarissa, jos sää sallii?

Olisiko klo 14 passeli?
 

Yhteistyössä