Huhtitaaperot 2009 *Joulukuussa*

Tsemppiä Tilialle ja hali Siljalle! :hug:
Hurja juttu, osasitteko epäillä vai miten oireili Siljalla tuo tauti?

Ja voi Silja raukka, voin kuvitella miten pistäminen sattuu ja tuntuu inhottavalle varsinkin kun sitä joutuu kokemaan niin usein. :(
 
paljon jaksamisia Siljalle ja vanhemmille :hug::hug: toivotaan että pääsette jouluksi kotiin

nappi täällä ainakin muistetaan teidät =) teillä on sairastettu oikein urakalla..toivottavasti Konsta pysyisi nyt terveenä..on niin kurjaa kun pienet sairastaa :(

kuinkas zikin odotusaika on sujunut?

(.) täällä puskee Siirillä niin armoton uhma päälle, että välillä ei tiedä mitä sen kanssa tekis..tulee kuulemma äitiinsä :D jos neiti ei saa haluamaansa, niin raivo kuuluu luultavasti naapuriin asti..sen verran kovaäänisesti neiti ilmaisee itseään.. yöt on alkanu mennä nyt huonommin..syynä on luultavasti flunssa kesti noin 6 viikkoa.. toivotaan että yöt palautuisivat pian normaaliin Siirin kanssa, koska kohta kuitenkin talossa uusi tapaus joka pitää yöt hereillä..

lumi-enkeli ja Siiri :heart: sekä aarre 39+2 :heart:
 
Olipas ikäviä uutisia Tilialla.:( Ymmärrän huolenne ja tilanne on varmasti raskas.Toivottavasti hoito saadaan pian hyväksi.:hug: Silja joutuu suoraan siis insuliinille että ei edes kokeilla pelkkää ruokavalio-hoitoa?Ehtikö tyttö oireilla kauan ennenkuin diagnoosi varmistui?Kovasti jaksamista teille nyt ja jatkossakin.

Nuhakuumetta ja korvia on meilläkin sairastettu mutta ne ei todellakaan ole mitään jos vain säästyy kaikelta pahalta.Siitä lähetettäköön pieni pyyntö tuonne yläkertaan kaikkien lasten puolesta.

Pieniä joulun valmisteluja alinan kanssa puuhasteltu ja lahjojakin kääritty.Päiväkodin joulujuhlassa myös käytiin ja siellähän se alinakin oli mukana esityksessä.:D

Rauhallista joulun odotusta kaikille äideille ja lapsille
toivottaa mamma ja alina
 
Hei mamat,

tännehän oli tullut kivasti juttua, kun oli hetken lukematta :)

Tilia :hug: Kovasti sinne jaksuja.

Meillä vähän samaa meininkiä ku Napin perheessä, en oikeastaan enää edes tiedä, milloin oltaisiin kaikki oltu terveitä. Mieskin oli yhden yön sairaalassa viime viikolla ja mun oma olo on mitä on. Huonot geenit varmaan meillä...Varmaan ehkä syyskuun alussa ihan oltiin kaikki kunnossa. Aika rankkaa ollut, onneksi meidän pikku prinsessa on vielä äidinmaidon suojissa (ainakin toivon niin).

Tikrulaisella on puheen kanssa iso pyrähdys menossa, toistelee perässä paljon eri sanoja ja tapailee 2-sanaisia lauseita. On niin ihana :heart: Käy pussaamassa ja paijaamassa pikkusiskoa usein. Vähän äitiahdistusta ja lisääntyvää uhmaa ja öisiä kauhukohtauksia tullut tästä uudesta tilanteesta ja yöt menneet vähän huonommiksi. Eniten tässä kaksilapsisen perheen arjessa mietityttää käytännön hommat, jos olen kahden lapsen kanssa yksin kotona - esim. miten hoidan iltapuuhat nukutuksineen ja mitä jos on pakkasta -15 astetta ja mies töissä, miten saan pojan vietyä päiväkotiin ja haettua sieltä, kun pikkuista ei saisi ottaa ulos mukaan...huoh. Muutenkin päiväkotiin on jyrkkä ylämäki ja nyt on menty aina pulkan kanssa, mutta se ei sit onnaa enää, kun on toinenkin mukana. Tuplarattaita raskas ja tosi liukas työntää näillä lumilla. No, ehkä se sit jotenkin ratkeaa, kun tilanne tulee ensi viikolla eteen.

Meidän pikku prinsessa on jo 54 cm (2 vko neuvolassa) - pitkä tyttö! Pienimmät vaatteet ei oikein ees mahdu päälle.

Tänään tehtiin pipareita, tikrulainen teki niitä niin hienosti, että äiti oli täällä superylpeä! Ja aamulla oli päiväkodin joulujuhla ja siellä niin hienosti oli mukana esityksissä ja taputti muille jne. :heart:

Ihanaa joulunaikaa kaikille!

k & tikru 1v8kk & pikku-ruu 12vrk
 
Heips näin illan päälle pitkästä aikaa! :wave:

Kadak, isot isot onnittelut pienestä prinsessasta! Vauhdilla on tyllerö alkanut kasvamaan. :heart:

Tilia, tosi kovasti tsemppiä ja jaksamisia tilanteeseen! :hug: Ja luotetaan, että hoito on sopiva ja mahdollisimman hyvä alusta lähtien.

Lumi-enkeli, mikä siellä vointi ja tilanne?

Kaikille sairasteleville ja toipilaille yhteishali ja paranemistsempitys! :flower: Täällä syksyn aikana myös jokunen nuha ja yskä, 1 silmätulehdus + 1 kunnon nuhakuume, joka kesti aika vähän aikaa. En muista unohdinko jotain, mutta nuo ensin tuli mieleen.

Yleistä: ihanaa, kaikilla taaperoilla on alkanut sanavarasto näköjään karttumaan ja tahdon näyttämistä tulemaan! Samaa havaittavissa täällä, ja kohta pitää tosissaan ruveta tarkkailemaan sanojensa perään, kun tuntuu että toistelee kaikkea kuulemaansa. Ja joitain kahden sanan juttuja myös jo tullut.

Teppana, repesin kun luin tilannekuvauksesi vilkkaan taaperon ja koiran yhyttämisestä jollakin tavalla "painokelpoisesti" samaan kuvaan + sopivat taustat kun kuva muuten olis ok... :LOL: Voin hyvin kuvitella, miten meillä olis just sama tilanne jos olisi koira. :D

Kadak, täällä on muutaman kerran öisin (1-2krt/yö max) ollut myös jotain ihme äkkiheräämisiä ja huutoa vähän aikaa (en tiedä näkeekö jotain unta vai mitä), mutta heti kun vähän puhuu hiljaa tai paijaa ja asettaa makuulleen, nukahtaa välittömästi.

Jaa, mitäs minulla vielä oli mielen päällä. Joku ajatus vilahti, mutta hävisi saman tien.

Lopuksi Lauri Pohjanpään jouluruno (lapsille ilmeisesti eritoten tarkoitettu), huomasin sen yhdellä toisella palstalla ja ajattelin laittaa tännekin fiilistelyksi näin joulun alla. ;)
"Kilin-kalin,kilin-kalin pienet kellot
soivat porojen vyössä.
Hangilla piukovat punaiset pulkat
tuntureitten yössä.

Tähtien soihdut vilkkuvat kaukaa,
hanget heläjävät.
Taivaille takovat kultaista siltaa
liekit väräjävät.

Revontulet välkkyvät, väilyvät, häilyvät
pitkin taivaan rajaa.
Valkeilla hangilla siniset varjot
toisiansa ajaa.

Tunturin takaa kuuhut nousee,
kuura kuin hopea välkkää.
Pakkanen paukkuu,puhuri puhuu.
Ilmat soi ja helkkää.

Kilin-kalin, kilin-kalin pienet kellot
soivat porojen vyössä.
Tonttujen saatto Suomeen ajaa
Lapin jouluyössä.
"

Öitä ja mukavaa joulunodotusta kaikille! :flower:

AuroraB + tyty 1v 7,5kk tai jotain
 
voi tilia :hug:toivottavasti pääsette tosiaan kotiin jouluksi ja oikea annostus löytyy nopeasti. hirmuisesti jaksamista ja haleja täältä:heart:

kadak onnittelut tätäkin tietä:flower:meillä esikoinen rupesi heräilemään kanssa ensimmäiset puolivuotta joka yö kun rasmus tuli kotiin.se on rankkaa se, jaksuja sinullekkin sinne kahden pienen kanssa:heart:

nappi teillä on ihan älyttömän rankka syksy.Mitaleja jakaisin jos sellaisia olisi:)

lumi enkeli uhmaa tosiaan ja omaa päätä löytyy meiltäkin.

aurora ihana joulufiilistely=)

).( meillä menee mukavasti,rasmus on leikkii paljon veljensä kanssa ja menee perässä hyvässä ja pahassa.
On jännä huomata että sille maistuu mausteinen ruoka, kiinalainen,intialainen ym ja veli taas tykkää mielummin perus ruuasta.Mikä ei rasmukselle niin helposti uppoa.

mäkin olen kaipaillut muutamaa kirjotteliaa Laalaa,solinaa ja muutamaa muuta josta ei aikoihin ole mitään kuulunut. aam:kin on tainnut julistaa meidät paitsioon??:saint::rolleyes::whistle::p

no, eip taas mitään muuta eikä uutta:D

:heart:terkuin,
tutsa:xmas: ja rasmus:xmas:

ihanaa joulua teille mamat:D
 
moi

pikaisesti terkut ruokatunnilta :) täällä taas jugurttia mussutetaan kun ei oikein syömään ehdi palaverien lomassa. no, ei sitä kotonakaan aina syömään ehtinyt.

tilia aivan älyttömän kurja uutinen :( mikä tilanne teillä nyt on? miten silja-raukka ja te olette selvinneet kaikesta? toivottavasti pääsette jouluksi kotiin. iso halaus teille :hug:

aurora b ihana runo ja hyvää joulua sinne kauas pohjoiseen!

kadakille isot tsempitykset arkeen kahden pienen kanssa! nuo käytännön hommat kuulostaa hankalilta, kun pakkanenkin aiheuttaa vauvalle ulkonaliikkumisrajoitteita.

uhmaa löytyy myös täältä, mutta musta tuntuu että elsa oli jo syntyessään uhmaiässä. aina se on tarkalleen tietänyt mitä haluaa ja sillä sekunnilla pitänyt se saamansa tai kohtaus iskenyt. no, on se ehkä vähän vielä viime aikoina pahentunut, mutta syynä kyllä myös pitkittynyt sairastelu (2kk flunssaa ja vatsatautia), joka väsyttää, kiukuttaa ja vie ruokahalun.

mäkin oon tutsan tavoin kaipaillut monia jotka ennen kirjoitteli aktiivisesti. ois kiva joskus kuulla miten menee.

jospa takas hommiin jotta pääsis vielä joskus kotiinkin sitten toisiin hommiin, eli joulusiivousta, -leipomista ja -shoppailua aloittamaan. ei mitenkään myöhässä mut lieventävänä asianhaarana todettakoon, että vkl meni 39 asteen kuumeessa (mulla) ja elsaa pävystyksessä käyttäen (ripuloi 7 kertaa aamun aikana). että nyt terveenä olokin tuntuu kyllä jo joululta :)

tunnelmallista joulua kaikille :xmas:

t. manna + pikku-elsukka :heart:
 
pikaseen tulin tännekkin ilmottamaan, että meille syntyi pieni poika 20.12 (rv 39+6) 2990g 49cm py 33cm..toinen on niin pieni ja ihana :heart:

kohta aletaan koristella kuusta..saa nähdä kuinka monta koristetta Siiri antaa olla kuusessa :)

kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua :xmas:

lumi-enkeli ja Siiri 1v8kk :heart: aarre 3pv :heart:
 
lumi-enkelille ja perheelle isot onnittelut pienestä pojasta :heart::flower:

me päätettiin jättää kuusi hankkimatta tänä vuonna... yhden joulutähdenkin ehjänä pitäminen vaatii jo tarkkaavaisuutta ja nopeutta :D
 
Lumi-enkelille oikein paljon onnea pienestä pojasta!:heart: :flower: Ihanaa! Ja ihana joululahja. :)

*muoks* Komppailen niitä, jotka ovat kaipailleet aiemmin aktiivisesti kirjoitelleita eli mitä teille kuuluu?

AuroraB + tyty melkein 1v 8kk
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä