Huhuu Heinäkuussa 2007 lapsen saaneet

täällä tyttö heinäkuussa-07 syntynyt ja hieman meidän kuulumisia.. miedän neiti on sirpsakka ja aika pikkuinen kooltaan, tai pituutta niinkin on kertynyt noin 90cm ja just vasta käytin iltapalan jälkeen puntarilla ja 12 kg näytti lukemat :) kova on tyttö puhumaan ja tosi hyvin jo pystyy tyttären kans keskusteleen... tänään hoputti minua kun menin hoidosta iltapäivällä hakeen sanomalla: äiti, lähdetään jo, kelloki on jo yhdeksän :LOL: Pyöräily on nyt tällä hetkellä "kuuminta hottia", oppi pari päivää sitten polkemaan ja siitäkös se riemu syntyi!!! muita kiinnostuksen kohteita on laulaminen ja barbababat ja tietysti nämä normi jutut eli piirtäminen, muovailuvahat ym... "minä ite" näkyy joka päivä vahvempana ja vahvempana, mikä on toisaalta ollut hyväkin eli pukee jo reippaasti vaatteet (niin halutessaan) päälleen :) syömään on ollut aina huono (paitsi makea uppoaa aina) ja syöminen on ollutkin oikeastaan meän tyttären kohdalla se eniten päänvaivaa aiheuttava juttu :( mutta siihenkin on jo jotenkin tottunut ja oppinut olemaan ottamatta ressiä... mutta yleensäottaen reipas ja tomera tyttönen täällä!!!!
 
Mielläkään ei tyttö ole koolla pilattu... Vaaka näyttää13,5kg ja pituuss piirun päälle 90 kotimittauksella..
On ollut aina huono syömään....

Uhma on kova... Enempi ja vähempi päivän aikana käydään asioista neuvottelua tai oikeastaan suoraa huutoa neidin puoleleta :eek:

Tykkää kovasti titi-nallesta..

Pyöräily on kova juttu, jarrutus vielä vaan hukassa... :LOL:

Pukee jos sattuu innostamaan, yleensä kyllä ei.... |O

Puhuu kuin papupata, välillä öisinkin.... Kun ei päivän tunnit riitä höpötykseen... :whistle:
 
Meilläkin on heinäkuussa 2007 syntynyt tyttönen. Samoissa pituuksissa mennään kuin teidän tytöt eli juuri ja juuri 90cm pituutta ja painoa piirun verran alle 14kg. Meilläkin opetellaan pyöräilyä ja eilen jopa hoksasi, että ohjata voi samalla kun polkee.

Papupata on meilläkin ja kova pohdiskelija. Kyselee kaikenlaisia vaikeita asioita ja KAIKESTA esim. miksi keväällä illallakin on valoisaa. Tyttö tykkää puuhata käsilään eli muovailla, maalata, piirtää, leikata saksilla, liimata, leipoa jne jne. Myös musiikki on tytölle mieluista eli käydään muskarissa ja kuunnellaan paljon lastenlauluja levyltä. Lastenohjelmat on jääny vähän paitsioon, mutta rrrrrakastaa Pikku Prinsessaa yli kaiken. Typsymme haluaisi lemmikkieläimen :eek: Koira voidaan ottaa kun hän on kouluikäinen, mutta ei tod tule lemmikkiä tähän taloon ennen sitä. Eläinlääkäriksi/sairaanhoitajaksi/eläintenhoitajaksi/nuohoojaksi haluava lähes kolmevuotiaamme kanssa katsotaan iltaisin Eläintenpelastustiimiä ja/tai Sairaalaa.
 
Meiltä löytyy heinäkuussa 2007 syntynyt poika. Pituutta tasan metrin verran ja painoa 16.5kg.

Vähän välillä uhmaillaan, mutta ainakin tähän mennessä ihan siedettävissä määrin. Puhetta tulee kovasti ja pyöräily on uusin ykkös-ihanuus =)

Herran on myös kova tanssimaan ja rakastaa Paavo Pesusientä :heart:
 

Yhteistyössä