Hullu hammaslääkäri

Kävin yksityisellä tänään hammaslääkärissä.
Se hullu poras vaik sanoin et sattuu, siis jatko vaan. Sanoin kohta uudelleen, et oikeesti sattuu ja siihen tokas vaan, ettei voi sattua ku poraa muovipaikan päältä vasta.

Sanoin kolmannen kerran, etten huvikseen sano et sattuu, sit tajus laittaa lisää puudutetta. OLIN VALINNUT vielä netistä yksityisen hammaslääkärin, joka erikoistunut pelkopotilaisiin. Tämä ei ollut aivan sitä mitä odotin.

Kaiken lisäksi se hammaslääkäri oli kovin töykeä ja turhautuneen olonen, kun lisäpuudute teki lisätyötä. Huh-huh- Eipä tartte toistakertaa tuolle akalle mennä.

Tämä hammaslääkäri sijaitsee Lahdessa, siltapuiston hammaslääkärissä. Varoitus muille. Olis pitäny heti antaa palautetta, mut tuntu et äkkiä pois täältä!
 
No ompa outoa, että vielä yksityisellä saa tuollaista palvelua!! Tuo palvelu takaa ainakin sen, että asiakaskunta vaihtuu tiuhaan..

Itselläni huonoja kokemuksia uudesta julkisen puolen hammaslääkäristäni. Ulkomaalainen oikein mukava ja hymyilevä mies, mutta tosiasiassa vaikka hymyileekin niin vaikka kiemurtelin penkissä ja melkein kirosin kun sattui niin toinen vaan hymyilee lisää ja jatkaa poran survomista, eikä puhettakaan mistään puudutteista.. teki myös tosi huonoa jälkeä, paikat jäi koholleen ja karheiksi.. se tais olla tällainen "ain laulain työtäs tee" tyyppi.. eipä tekis mieli mennä enää hälle..
 
mun pahin kokemus on lapsuudesta, siitä sainki sitte viimestään kammon. 5 puudutuspiikkiä tökki suuhun kun ainavaan sattu ja siltiki sattu. olis sitte puoli naamaa puuduksissa... huh huh. lapsuudenjälkeen en sille oo enää menny. peruskoulussa kun ei saanu hammaslääkäriä valita.
 

Yhteistyössä