Huomaako sen jos kondomi hajoaa?

Tietääkö joku, et huomaako sen, jos kondomi hajoaa, pelkään olevani TAAS raskaana, ja kaksi lasta riittäisi tällä hetkellä mainiosti. Mies vakuuttaa tarkastaneensa joka kortsun, mut mietin, huomaako sen varmasti, jos siinä onkin reikä?
 
Tästä eteenpäin pitää kyllä olla vielä tarkempi, ettei tarvii säikkyä, menkat on KAI nyt alkamassa ja kp on jo 37. Ehkä uskallan jo vähän huokaista, kun jo vähän vuotaa? Vitsi kun sitä saa itsensä niin vainoharhaiseksi!! Ja testinkin tein eilen ja siitä kaks päivää takaperin ja negojahan ne, mut en silti usko ennenku tää vuoto voimistuu! Olis ollutkin ihan katastroofi olla nyt raskaana, talonrakennus käynnistymässä ja ennestään kaksi alle 3v. lasta, mut nyt näyttäis et pelkäsin turhaan! Kiitos vastauksesta Mammamia!!
 
No hyvä sitten nuhnu, että menkat taitaa alkaa, mutta ei se talonrakennus välttämättä siinä olisi ihan katastrofi ollut, paitsi jos aiot itse osallistua paljonkin rakentamiseen. Meillä oli pienimmäinen ihan pikkuvauva kun alettiin rakentaa ja kolmen viikon päästä muutetaan!
 

Yhteistyössä