huomenta

Huomenta vaan!Meillä vauva nukkuu vielä ja isompi tossa touhuaa.Ruokakauppaan pitäis lähteä ja perhekahvilaan aamupäivällä.Äidilläni on syntymäpäivä tänään ja kaippa sielläkin tulee käytyä illemmalla.Muuten sadepäivää vietellään... =)
 
Päivi
Huomenta minultakin! Kahvia ryystän herätäkseni, kohta pitää herättää lapsia kouluun ja harrastuksiin ja hoitaa koirat. Nyt talossa vallitsee vielä outo ääni: hiljaisuus...
 
Huomenta!
Kauheen pimee aamu,luulin ku heräsin 06.50 et saan nukkuu viel pari tuntia,katoin kelloo ja päätin nousta..10 minuuttii enää olisin oikeesti saanu nukkuu.
Päivän suunnitelmat on että lähden 8 maissa taas lenkille ja vahtaan kelloo et muistan klo 8,50 soittaa tytölle et lähtee kouluun.Kävelen kaverille,vien sen töihin sen autol ja källin sen auton päiväks,14 jälkeen haen tytön koulusta ja meen sinne kaverille "iltapäivätantaks" ja samalla siivoon siel,sit haen sen nuorimmaisen päiväkodista ja meen taas niille oleskelee...19 jälkeen sit kotiin..
 
Salama McQueen
Huomenet! Kahvia ryystäessä oltu hereillä jo 1,5 tuntia, kuopus nukkuu ihme kyllä vielä, esikoinen katsoo aamulastenohjelmia.

Aamulla siivoilen ja pesen pyykkiä, sitten perhekahvilaan. Ja sen jälkeen nukutaankin koko sakki päiväunet. :)

Mukavaa keskiviikkoa!
 
perhoinen84
Huomenta.Täällä vietetään ihanaa vapaapäivää lasten kanssa. Tosin molemmat lapset ovat kauhean flunssan kourissa :ashamed: Mutta kuitenkin kotona saadaan olla kolmistaan :D
Päivällä pitäis kampaajalle päästä leikkaa tukka ehkäpä lyhyeksi :D
 
Huomenta!

Aamukahvia hörpin. Kävin muksut viemässä hoitoon ja miehen hakemassa töistä. Kohta pitäis vissiin lähtee kauppaan kun sielläkin paljon kivempaa käydä näin aamusta. Ei mitään ihmeellisiä suunnitelmia, jotain oli anoppi puhunut et mentäis kattoo vaatteita pojille. Mut se jääpi nähtäväksi. :)
Pitää vissiin vähän kerrata vielä noita lääkelaskuja. :)
 
Huomenet!

Täällä on herätty miehen herätyskelloon jo 5.30. Leivinuuni on jo lämmitetty, nyt odotellaan kattotikkaiden asentajia saapuvaksi hetkenä minä hyvänsä. Kaupassakin pitäisi ehkä käydä, aivan välttämätöntä sekään ei ole. Tytön päiväunien aikaan täytyis jatkaa rakennuksella loppusiivousta ja sitä samaa sitten loppuilta - jossain välissä voisi lakata väliovien karmit...
 

Yhteistyössä