huutonetistä

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Mitä mieltä olette...Huusin astian huutonetistä 7euroa ja nyt loppu summa olis postikulujen kanssa 23,40euroa.voiko olla mahdollista?
Kannattais varmaan varmistaa ne postikulut ennen huutamista.. tosin kuulostaa kyllä aika huikeilta nuo postimaksut.. Minkä kokonen astia kyseessä ja tuleeko normaalina postiläheyksenä?
 
no voi, jos laittaa jonain särkyvänä vakuutettuna pakettina varmaankin.. eikö ilmoituksessa ollut mainintaa postikuluista?? ne kannattaa yleensä aina tarkistaa etukäteen, jos ei summaa ole ilmossa mainittu!! =)
 
A shadieeyah
kyllä. koska myyjä laittaa varmaankin astian särkyvän tavaran erikoislisällä(joka oli n.8e:n luokkaa+normaali postikulu ).


esim 2paria arabian illusia kahvisettejä(kuppi+lautanen) maksoi 15e postitus(paketti 7e + särkyvä lisä 8e)
 
A shadieeyah
Alkuperäinen kirjoittaja nytkypylly:
no kysäisepäs että miksi postarit on niin paljon? ja perut kaupat, jos ei ala postin hinta laskea.. eihän tuossa ole mitään järkeä!!
näimpä..jos tuotteen loppuhinta on 7e niin ihan ehoton minkä maksaisin postareiden kera on 15e..siinä ne menee varmasti jo tasan.
 
Helposti-pakettina Posti kuljettaa 13 eurolla kotiovellesi asti 30 kg:n paketin, jossa myös pahvilaatikko sisältyy hintaan. Se on siis ehdoton maximihinta mille tahansa tavalliselle postilähetykselle. Jos et tahdo kotiinkuljetusta, tavalliset pakettihinnat - painosta riippuen - liikkuvat tuossa 7,40 eurosta ylöspäin. Jos paketti lähetetään postiennakolla, silloin siihen tulee hinnaston mukaiset lisämaksut.
 

Yhteistyössä