Hyvä, helppo, halpa aamupala?

  • Viestiketjun aloittaja "Poikien äiti"
  • Ensimmäinen viesti
"Poikien äiti"
Puuro ois halpaa, mutta joka aamuiseen valmistamiseen menee niin paljon aikaa, ettei sovellu oikein tuohon helppoon. Viili on halpaa, sitä meillä syödään tää viikko :)
 
jfthtr
mikropuuro+ Meillä syö sitä vauvakin.

ohje. mittaa lautaselle puurohoutaleita ja nestettä. 8ei suolaa lapsille)

1 minuutti mikroaaltouunissa ja VALMIS!

LAPSET VOIVAT ITSE MAUSTAA HALUAMALLAAN TAVALLA: VOISILMÄ, SOKERIA TAI HILLOA TAI MARJOJA
 
puuro
Mitähän puuroa ap aamuisin tekee jos siihen menee kauan aikaa?
Meillä syödään ihan tätä lidlin halpis pika kaurapuuroa, on hyvää ja tosiaan ei tarvi kuin kiehuvan veden sekaan ja on valmista.
Kyseinen puuropaketti maksaa reilusti alle 1e paketti.
 
"vieras"
[QUOTE="Poikien äiti";24561753]Puuro ois halpaa, mutta joka aamuiseen valmistamiseen menee niin paljon aikaa, ettei sovellu oikein tuohon helppoon. Viili on halpaa, sitä meillä syödään tää viikko :)[/QUOTE]

no puuroon ei tosiaan mene aikaa kuin se viis minuuttia että jos maitoon teet ni tarvii koko ajan sekoittaa..... kuinka laiska mahdat olla... meillä kolme lasta joista kaksi koululaista, nousen ite vähän aiemmin että puuro saa hautua valmiiksi.
 
"Olivia"
Meillä kans mikropuuroa tehdään, maitoon. Helppoa ja nopeaa on. Tarpeeksi iso lautanen kun on (Teema syvä lautanen), ei tarvii edes sekoittaa välillä. Isommalle porukalle voi ostaa isomman mikrokulhon, toki sit tarvii enemmän aikaa mikroon. Meillä 2 tyttöä syö yhdestä mikrolautasellisesta kumpikin.

Toinen hyvä ja nopea on munakokkeli (vaikka leivän kera), se tulee ihan suit sait. Ja sit tietty hedelmiä yms.

Turkkilainen jogurtti (maustamaton) + hunaja.
 

Yhteistyössä