Hyvä kantoliina/reppu vauvalle?

Eli mikä on paras pienelle ja ennen kaikkea helpoin? Rintareppu (perus emma yms.) ei käy, ne on kamalia päällä. Tekisi siis mieli hommata, mutta en tiedä mikä olis hyvä ja helppo aivan vauvasta alkaen.
 
Meillä oli eka baby björn ja se oli tosiaan aika kamala kannettava.

MaM:in pitkä trikooliina (näitähän on varmaan kymmeniä samanlaisia, mutta eri merkkejä) oli mukava kantaa, mutta vähän hankala pukee joten sitä ei ihan pikkujuttujen takia jaksanut ruveta solmimaan, mutta esim. koliikkilapsen kanniskeluun se oli tosi hyvä kun jaksoi kantaa pitkäänkin ja yhessä välissä vauva nukkui päikkäreitä vain liinassa.

Sittemmin ostin Manducan BB:n tilalle ja onhan se paljon mukavampi kantaa ainakin tämmöiselle huonoselkäiselle; ihan pikkuvauvalla en ole kokeillut, mutta sen perusteella, että siinä on helppo kantaa kymmenkiloista taaperoa, uskoisin, että vastasyntynyt menee melkein huomaamatta...
 
Meil toiminu joustava trikoo kantoliina, koliikkivauvoilla joo tosi hyvä, meilkin molemmat yli vuoteen asti sit kulkeneet siinnä mukana pitkilläkin ( 5-10km ) kävelylenkeillä, eli tosi hyvä ja kevyt kantaa sillä. Samoin ku sen sitoo ylleen, sen voi siin antaa olla vaiks koko ajan, vaikkei lapsi just sillä hetkel siin oliskaan, ei oo menoo haitannu.

ai nii ja jostain kantoliinoista saapi maksaa suolaista hintaa, mutta jos löydät kaverin joka tarvii kanssa liinaa, käykää ostaan vain kangaskaupasta trikoota (joustavaa ja ainakin meille osattiin siskon kans neuvoa mitä äitit ostaa kantoliinaksi) =) ja sit vain halkaisette kahtii pituussuunnassa ja molemmil kantoliinat valmiina. =) (ei tullu maksamaan nii paljoo ja oma on nytkin lainas kaveril jol vauva ja se on hankittu mun 5 vuotiaalle, eli kestää se tollanenkin =) )
 

Yhteistyössä