Hyväksyttekö jos äijälläsi on k-18 kuva taustana kännyssä

No ensinnäkään mulla ei ole äijää, mutta jos nyt miehestä puhutaan niin ei se kovin fiksua kuvaa anna miehestä jos pitää revakuvia olla kännykässä taustana :whistle: Mun hyväksyntää sille tuskin tarvitsee hakea, en ole mieheni äiti enkä holhooja.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.05.2007 klo 21:18 Piipi kirjoitti:
No ensinnäkään mulla ei ole äijää, mutta jos nyt miehestä puhutaan niin ei se kovin fiksua kuvaa anna miehestä jos pitää revakuvia olla kännykässä taustana :whistle: Mun hyväksyntää sille tuskin tarvitsee hakea, en ole mieheni äiti enkä holhooja.
Peesaan. Mulla tosin on mies :)
 
Riippuen kai kuvasta.
On sillä tallissaankin tissikalenteri, enkä koe sitä henkilökohtaisena loukkauksena..
En ole koskaan oikein ymmärtänyt sitäkään perustelua että ei lasten silmille, jossei nyt ihan kesäkurpitsa värkissä-kuvista ole kyse.
Mitäpä ne lapset ajattelis: tätillä on kuuma?
 
Jaajoo
Kattosin kyllä vähän kieroon jos kehtais, tietää kyllä mitä mieltä olen sellasista ja itsekkin kun VÄITTÄÄ ettei ole kiinnostunut niin jos tollanen kuva olis taustana, niin ihmettelisin vaan, että mistäs nyt tuulee onko herra kääntänyt kelkkansa ykskaks :eek: En mä nyt verisesti loukkaantuis vaan meteli nousis nimenomaan siitä, että miks. Jos kerta on itse sanonut että evvk. sellaset ja sitte oliskin taustakuvana..
 
On sillä joskus varmaan joku ollutkin (tyyliin alaston nainen, ei sen "kovempia kuvia"), mutta kun lapset välillä kantelevat kännyä isälleen (esikoinenhan ei enää niin haittaa, mutta nuo pienemmät), niin kivempi on, kun siinä on joku muu kuva =)
 
Kyllä se
aika oudon kuvan ihmisestä tuolla "mmaailmalla" antaa jos sellaisen kuvan kännykkäänsä laittais :whistle: Taitais työt loppua henkilöltä(mies tai nainen) jos joku näkis. Jollain duunarilla tietty on sama mitä siihen törkkää, mut ei se aikaihmisen ja henkisesti oikein kehittyneen ihmisen homma kyl olis :eek:
 
Onneksi on niin
fiksu mies, ettei sille tulis moinen mieleenkään. On ihan eri asia katsoa aikuisviihdettä yksityisesti kuin laittaa "värkkejä" esille laitteeseen, joka joutuu esille monessa paikassa julkisesti kun siihen vastaa tai pöydälle lykkää :whistle: Kuullostaa lähinnä keskenkasvuisen pojanklopin touhulta tuollainen :wave:
 
Ei olis multa pois, jos koko maailmalle haluaa näyttää typeryytensä. Jotenkin tollaisesta K-18 taustakuvasta tulee mieleen, amisviiksinen teini, joka ajaa dixdax-corollalla :D

Mutta kuten sanottu, ei minun itsetuntoani nakertais moiset taustakuvat, eikä sen puoleen pornonkaan katselu :D
 

Yhteistyössä