hyvät ja edulliset ensiaskelkengät

HEI!

Tästä aiheesta on ollut täällä joskus ketju, mutta kysyn kuitenkin uudelleen, että mistä olette löytäneet hyvät ja suhteellisen edulliset ensiaskelkengät??Meinasin pyörtyä, kun kävin muutamassa liikkeessä ja hinnat alkoivat 60eurosta ylöspäin.Mikä niissä kengissä nyt niin paljon maksaa??Löytyykö mistään hinta-laatu-suhteeltaan hyviä ja mukavannäköisiä kenkiä?Ja onko pojillle muita kuin sinisiä ja tytöille muita kuin punaisia kenkiä.

tiedosta kiitollinen äippä
 
Kun se nyt vaan taitaa olla niin, ettei kunnollisia ja tukevia kenkiä halvalla saa :/

Onneks on kesä tulossa, eikä tuo poika ees kävele (seisoo kylläkin), niin käydään ostamassa stockmannilta eccon ensiaskelsandaalit 43?. Ja nekin maksetaan äitin kans puoliksi, ei tuu kalliiksi! :D
 
Mulla ois myynnissä ensiaskelkengät. Olivat pari kertaa sisäkäytössä, kun fysioterapeutti talvivauvalle niitä suositteli, muttei sitten enää mahtuneetkaan jalkaan siinä vaiheessa, kun vihdoin seisomaan noustiin.

Hintapyyntö 15?.

sapape@utu.fi
 
Greippi
Killefeet-merkkisiä kenkiä myy Sokos, ja niissä oli minusta hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan. Olivat tukevat ja hyvät, ja hintaa muistaakseni noin 29 euroa.
 
citymarketista ensiaskelsandaalit 17 euroa. Varmaan muutkin napero tai Lotta&Lassi merkkiset kengät on aika edullisia. Ite ostin ekat ensiaskelkengät alennusmyynnistä ja ne makso 23 euroa (norm. 39 euroa)
 
Enpä maksais ensiaskelkengistä 44 euroa tsori vaan! Se on niin lyhyt aika kun ne käy ja niitä saa paljon halvemmalla ja laadukkaita. Ja jos haluu viel edullisemmin ni eiku kirpparille vaan. Usein ne on tosi hyväkuntoisia kun niitä ei paljoa ehdi käyttää...
 
Jos asut lähelläkään Päijät-Hämettä, niin Hollolassa on Tepsut tehtaanmyymälä. Siellä ensiaskelkengät n 35? ja sandaalit hieman halvemmat. Jos ostaa useammat, niin saa pari euroa vielä alennusta per pari.
Pääosin tytöille punaista, pojille sinistä. Jos tulee kauempaa, kannattaa soittaa mikä on sen hetken valikoima, kun värit ja kokojen saatavuus vaihtelee.
SUOSITTELEN!
 
pistäytyjä
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.05.2007 klo 15:28 Greippi kirjoitti:
Killefeet-merkkisiä kenkiä myy Sokos, ja niissä oli minusta hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan. Olivat tukevat ja hyvät, ja hintaa muistaakseni noin 29 euroa.
Ostin s-etukortilla ihanat omenanvihreät killefeet-sandaalit 21 eurolla sokokselta, nahkaa sisältä ja ulkoa, tuntuvat käteen pehmeiltä ja taaperoni tykkäsi näillä juoksemisesta heti!! Kulutuskestävyydestä en osaa vielä sanoa, mutta muuten erinomainen hinta-laatusuhde!
 

Yhteistyössä