Hyytymiä :(

Onko hyytymät synnytyksen jälkeissä vuodossa miten vaarallisia? Sairaalassa ollessa niitä ei tullut mutta kotona kyllä, pikkasen hirvittää että joutuuko tästä johonkin kaavintaan vai mitä? Onko kokemuksia?
 
myy
ei ole kokemusta eikä kauheesti tietookaan mutta luulis että voi vähän olla mutta jos tulee yhtään isompia hyytymiä tai on jatkunu pidempään ni kannattaa soittaa lääkäriin..ja eikai se pahitteeks ois vaikka soittasit ja kysyisit sieltä...
 
Mulla tuli (mm. sen jälkeen kun kätilö oli painanut kotikäynnin jälkeen kohtua) sellasia "luumuja" (jaiks... :x ) ja soitin sairaalaan ja kysyin niin normaaleja ovat kuulemma. Mutta sitä isommat ei. Soita vaikka neuvolaan ja kysy jos arveluttaa!
 
smile80
Pääsääntönä on että jos yli luumunkokoisia, useammin kuin kerran niin sitten kannattaa käydä tarkistamassa. Yleensä vuoto on aina runsaampaa sen jälkeen kun olet imettänyt tai kun nouset ylös sen jälkeen kun olet pitkään ollut maaten. Jos se tuli sen jälkeen kun kohtua on painettu niin hyvin mahdollista että sinne jonnekin oli kerääntynyt verta ja painettaessa se tuli sieltä ulos.
Mutta jos jatkuu niin ei muuta kuin gynekologille asia tarkistuttamaan!
 

Yhteistyössä