Ihanaa Huomenta !!

Se on sitten taas perjantai , ja viikonloppu jo näkyy ovenraosta. :) Jee.
Lupaa kunnon pakkasia tänne eteläänkin . :) Mahtavaa. Saa tuo aurinko mielelllään paistaakin . Lunta ei tarttis tulla enään yhtään lisää.

Mutta nyt maistuu vahva kahvi ja lämmin kaurapuuro . . tästä se päivä taas alkaa. :p:p
 
Huomenta! Aamupalaa nassuun ja töihin. :) Illalla vietetään pikkutyttöjen kanssa tyttöjeniltaa kun isi lähtee rilluttelemaan pitkästä aikaa. Saan siis katsoa kerrankin hömppää rauhassa tyttöjen nukkumaan menon jälkeen. :D
 
Huomentaaa:wave:

Täällä pakkasta -13 ja kämpässä kylmääääää!!onneks ei tarvi tässä kämpässä kärvistellä kun kk enää...:))

Pikku-Ukot nukkuu vielä varmaan useamman tunnin niin mamma saa juoda kahvia rauhassa...todin saa sitä suht rauhassa juoda vaikka ukot hereillä olisivatkin...:)
 
[QUOTE="vieras";22536654]Mitä vielä, sinähän olet tuohon mennessä jo juossut 10 km lenkin :O[/QUOTE]
:D niin ois normisti . Mutta näillä pakkasilla on hyvä pitää taukoviikkoja. Kroppakin tykkää lenkittömistä viikoista !!!! :)
 
"akka"
Huomenta.Me ollaan evakossa kun tuli vesivahinko.Muuttui vähän suunnitelmat ja joulukin vietetään muualla kuin kotona.
Pakkasta on ja hyvä niin,kyllä se aina räpäskäkelit voittaa.
Viikon viimeinen työpäivä ja edessä kaksi vapaapäivää,ihanaa =)
 
[QUOTE="akka";22536661]Huomenta.Me ollaan evakossa kun tuli vesivahinko.Muuttui vähän suunnitelmat ja joulukin vietetään muualla kuin kotona.
Pakkasta on ja hyvä niin,kyllä se aina räpäskäkelit voittaa.
Viikon viimeinen työpäivä ja edessä kaksi vapaapäivää,ihanaa =)[/QUOTE]

Kyllä kummasti aina piristää mieltä perjantaina kun 2 vapaata edessä perheen kanssa. :)
Mutta nyt töihin :)
 
huomenta ! =) pakkasta näyttäs olevan täällä itä-helsingissä -14 mutta flunssa käskee pysymään sisätiloissa,ja niin teen.. :D vauva nukkuu vielä ja äiti nauttuu aamuteetä flunssan kunniaksi.

mukavaa päivää sinulle :p
 
Huomenta! Täällä on -8 ja vieraspetivaatteet ovat olleet yön ulkona tuultumassa, illalla tulee kaveri yöksi ja baarissakin käydään isommalla porukalla. Tänään on sitten pakko siivota, kun eilen en saanut aikaiseksi.
 
Huomenta! Täällä -23 ja kyllä teki pahaa laittaa lapsi kävelemään kouluun, kun mietti niin kovasti mitä kaikkea laittais päälle ettei kylmä tuu :/ Taapero on päättäny ettei nuku päiväunia joten annoin sit jäädä vielä nukkumaan josko jaksais paremmin iltaan asti. En muistakaan milloin viimeksi oisin juonu aamukahvia täydessä hiljaisuudessa :D
 
huomenta! täällä kans semmoset -12 astetta,ihan mukavasti pakkasta.
tänään onkin ihan kiva päivä,mies lähtee pikkujouluihin,ja mä jän lastenkaa kotio,ja mun hyvä ystävä jää yöksi meille kun äijät lähtee pikkujouluihin, ja huomenna sitten lapset aamusta mummulaan ja ite kaverinkaa shoppaileen...+ saan sormuksen:heart:
 
IhanaValo
Huomenta!
Mitä, eikö tänään sais mitään ostaa?? Miksi ne on tommosen keksineet lapsilisäpäiväksi :kieh::D
No, pakko on käydä tänään ruokaa ku eilen ei ehditty ennen ku mies läks töihin (iltavuoroon) Jääkaapista kurkkaa vaan valot..

Siitä oon ilonen, ettei miun eilinen ratkeeminen näkyny tänä aamuna vaa'alla, söin nimittäin lastenkin annokset lasagnettea kun ne ei tykänneetkään siitä. Maistoivat vaan yhet suupalat ja sanoivat etteivät halua. Mie kyllä halusin ja loppupäivän olikin kaamee morkkis siitä :ashamed:
 

Yhteistyössä