ihanat appivanhemmat

  • Viestiketjun aloittaja kitti
  • Ensimmäinen viesti
kitti
onko täällä kellään ns.ihania appivanhempia joita ei tarvii moittia,minulla on maailman parhaat anoppi ja appi,auttavat aina tarvittaessa,lapset ravaa siellä päivittäin 5v.poika parhaana päivänä 4-5 kertaa.aina on tervetullut.jos hoitoapua tarvii sitä saa.ajattelin tiedustella kun näkee vaan negatiivista mainintaa ko.ihmisistä.on niitä tosiaan keljujakin anoppeja ja appia mut että kaikilla olis sellaset tuntuu oudolta. :flower:
 
Tähän pätee sama kuin muihinkin asioihin: paha kello kauas kalkkaa jne. Eli varmasti suurimmalla osalla on asiat hyvin, mutta hyvistä jutuista ei tule kirjoiteltua tällaisille palstoille!

Sitten taas me, joilla ei asiat ole ihan yhtä hyvin, tarvitaan hiukan vertaistukea ja siksi napistaan täällä. Ja mieluummin mun mielestä täälläå kuin ainainen tappelu suoraan niiden asianomaisten ihmisten kanssa. Täällä puhuminen ei loukkaa ketään, koska näistä jutuista ei ketään voi tunnistaa, mutta kirjoittajaa auttaa kun voi purkaa sisintään ja saada sekä vertaistukea että mahdollisesti perusteltua näkemystä siitä toisestakin näkökulmasta asioihin.
 
Minullakin on tosi ihanat anoppi ja appi. lapset saavat tulla melkeinpä päivän varoitusajalla hoitoon jos on tarvis. ja muutenkin ovat auttaneet meitä tosi paljon esim. remonttiapuna. Anoppi on jopa työkaverini ja hyvin on mennyt jo puoli vuotta.
 

Yhteistyössä