ilman tähtisadetta..

  • Viestiketjun aloittaja :(
  • Ensimmäinen viesti
:(
Ostettiin lasten kanssa prismasta jätti tähtisadetikkuja ja piti laittaa ne pihan hiekkalaatikkoon pystyyn ja siinä meidän ainoot uudenvuoden ilotulitteet.. mut ne ei toiminukkaan, koitettiin 5kpl, paloivat ensin liekillä 2cm ja sitten sammuivat kokonaan. 3v.poikakin jo kysyi että miks äiti ei osaa, kun kaikki muutkin paikkuu? No en tiedä kulta, mennään nukkuu. Paha mieli :( Hyvää uutta vuotta muille, mä meen nukkuu!
 
"vieras"
Voi harmi! Todellakin ymmärrän etä paha mieli kaikilla. Harmittais niiiiin paljon jos omalle kohdalle sattuis.. Heti maanantaina vaan reklaa Prismaan. Eihän se enää mitään auta mut periaatteesta :)
 
Meille kävi aivan samalla tavalla!! Oltiin katsomassa alkuillan ilotulitusta ja oli ne tikut mukana, eivät syttyneet ei sit millään :mad:! Mä ostin ne meidän tosin Citymarketista mut yhtä sutta ku teilläkin...
 
"vieras"
Voi, voi... Meillä ammuttiin klo 18 miehen ostamat muutamat raketit lasten kanssa ( lasit silmillä, tietty) ja nyt katsellaan ja kuunnellaan muiden ilotulitusta turvallisesti kotoa neljän seinän sisältä.
 
....
No voi harmi, etenkin kun on noin nuoria lapsia. Muutenhan asian vois korjata sillä että antais valvoa puoleenyöhön ja katsoa pihalta naapureiden raketit tai viedä katsomaan kaupungin ilotulituksen.
 

Yhteistyössä