Ilmavaivoja kuukauden ikäsellä korvike-vauvalla!

Eli mun kaikki lapset olleet korvikkeella kuten tää viideskin,mun terveydentilasta johtuen.Ongelmia tuottaa nyt Einolla ilmavaivat..reppana kärvistelee kokoajan...synnärillä saatiin tuttelia ja sillä jatkettiin kotona,vaihdettiin Nanniin..ei auta,pahenee vaan.. :( oon antanu disfatyl-tippoja...mallasuutetta...ei auta mikään!!!röyhtäytän kunnolla monasti syötöllä..jne.jne.
Tolla ekalla lapsella(nyt 19v :) ) toimi tutteli hyvin,toisella piltin jauhe ja noilla kahdella nanni,mutta Einolla noi vaan tuottaa ilmavaivoja ja pieni reppana kärsii hirveistä tuskista! :( :'( Mikäs tämä nykyajan markkinatilanne on jauheitten kohdalla,mitä kannattais yrittää kokeilla??????????muutkin vinkit tervetulleita!!!!!!!!
 
Pienestä vauvelista on kyse joten voi olla ihan koliikkiakin, mutta maitoallergian mahdollisuuskin on. Apteekista saa erikoiskorvikkeita joita kokeilemalla voi sulkea maitoallergian mahdollisuuden pois. Meidän maitoallergikko juo Almiron Peptiä.
 
Hei! Kirjoitampa minäkin kokemukseni tänne. Meillä esikoinen oli kolikkivauva. Maha/ilmavaivat alkoivat sairaalasta asti ja pahenivat kolmeviikkoisena. Suosittelen kokeilemaan Rela maitohappotippoja, joita saa ostettua apteekista. Myös cuplaton auttaa vain, jos sitä antaa aina ennen jokaista syöttöä. Meillä ilmavaivat olivat niin kovia, että käytimme vauvaamme vyöhyketerapiassa joka TODEN TOTTA AUTTOI mieidän pikkuista. Valitettavasti todellisuutta on se että jos kyseessä on kunnon mahavaivat, ne eivät lopu kokonaan ennen kuin vauva täyttää 3kk. Jaksamista teille mahakiprujen kanssa. Tiedän tasan miten se pistää koko perheen elämän "sekaisin" Kaikkia keinoja kannattaa kokeilla :)
 
mulla poika 4kk....1,5kk imetin sitten mokailin pullon kanssa niin ei tissi enää kelvannut joten jouduin siirtyy korvikkeelle. Hirveitä ilmavaivoja oli vielä 2kk-3kk iässä. Ekana käytin nan1....sitten maitohappobakteeria ja cuplatonta.

Cuplatonta olen antanut koko ajan, nyt lopetin senkin kokonaan. Kaikki ilmavaivat hävis kuin tuhkatuuleen kun rupesin käyttämään Tuttelin Omenonia, siis aivan paras!!!! suosittelen kokeilemaan, meillä auttoi.

Tietenkin mahakipuja on aina välillä vauvoilla mutta ne suurimmat hävis kokonaan.

Eikun kipin kapin kauppaan omneonia hakemaan :D
 
eli tutteli, tutteli omneoa (erittäin herkille vauvoille kuulemma), tuttelijauhe, semper, nan, nan jauhe.. meille esim sopii vain tutteli jauheena, sama kama tetrasta otettuna pistää huudattamaan ja oksentamaan..
 
Saattaa olla ihan sitäkin, että noin 6 viikkoisella vauvalla on kuulemma eniten mahakipuja yms. Aika saattaa auttaa. Näin joillakin - ainakin meillä.

Aventin pulloja minäkin suosittelen, muitakin hyviä on ilmeisesti.
 
meillä auttoi korvikemerkin vaihtaminen semperiin nuorimmaisen kanssa.esikoiselle auttoi ainoastaan apteekista ostettu soijamaito.huudot ja masukivut loppuivat siihen.aikani annoin sitä,kunnes siirryttiin pikkuhiljaa takaisin tavalliseen korvikkeeseen.
 
Pojalla kanssa alkoi kovat ilmavaivat/vatsakivut 3 viikon ikäisenä. Pahimmillaan taisi olla 6-8 viikon iässä. Vyöhyketerapia auttoi, jossa käytiin noin 7 kertaa ja hoitoja jatkettiin kotona. Päivän aikana kovasti "pyörittelet" vauvaa, jotta ilma pääsee kierämään suolistossa. Mahallaan meillä tulee makeimmat pierut. Nyt vauva 3kk ja mahanpurut jäivät 1½kk iässä..
 
Joo,mää taisin taas olla liian hätänen,kun en malttanu odottaa kunnolla ton nannin vaikutuksia :ashamed: ilmavaivat on nyt kuitenkin selkeesti vähentyneet nannin kanssa,samalla lopetin kaikki ylimääräset tipat ja litkut.Joo noi aventin pullot ihan ehdottomia,ollut kolmella viimisellä mukulalla! =)
Puklailua on vielä jonkinverran ja ajattelin nyt koklata nannin jauhetta,josko auttas siihen.Onko nannin jauheessa ja valmiskorvikkeessa kuinka paljon eroa?Tuntuu ettei aika riitä edes tavata purkin kyljestä ainesosien määrien eroja jne. :whistle:
Huomasin muuten että ton tuttelin jälkeen oli aventinkin pullo puolillaan vaahtoa,mutta nannista sitä muodostu pulloon vähempi...
 

Yhteistyössä