Infektioastmaa sairastavien lasten vanhempia?

Onko paikalla?

Miten sujuu syksy?

Meillä just siivottiin kämppä ylösalaisin, kun ei enää muutakaan keksitty ja silti Ventolinea naamariin vaan kun ei helpota. Ei tää varmaan ton koiran vika ole. Ei olla päästy neljään viikkoon ylläpitävää annosta lähellekkään vaan koko ajan sairauslääkitys..

Kuudes korvatulehdus ja tiistaina korvalekuriin. Sen on parasta antaa se korvienputkitus aika ja vähän äkkiä.

Eikö nää flussat ikinä lopu ja voi kun oliskin vaan normiflussia. :headwall:

Toivotaan, että kohta tulee kesä...

 
Meillä syksy lähtenyt suht hyvin liikkeelle. Heinäkuusta ollut jo kolme flunssaa, mutta muuten ihan ok. Viikolla olimme astmakontrollissa, ja nielurisat olisivat vissiin leikkuriin menossa. Sikapiikille menossa ensiviikolla taas... Oletteko jo rokottaneet lapsenne? Tai kenties sairastaneet taudin jo? Sitä odotellessa.... :/
 
hei, mua kiinnostas tietää kaikkea mahdollista infektioastmasta, miten todettu, miten teillä oireilee jne. Pojalla nyt olleen astmalääkkeet 2kk, jonkilaista astmaa epäilevät. Yskä ollut jo kaksi kuukautta, suurimmaksi osaksi vaan aamuisin, räkätauteja jatkuvasti, korvatulehduksia, korvat putkitettu, mutta nyt taas toinen tulehtui. Normaalinuhat pitkittyy ja pitkittyy ja pahimmillaan tulee hengenahdistusta flunssassa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Neiti Neponen:
Meillä syksy lähtenyt suht hyvin liikkeelle. Heinäkuusta ollut jo kolme flunssaa, mutta muuten ihan ok. Viikolla olimme astmakontrollissa, ja nielurisat olisivat vissiin leikkuriin menossa. Sikapiikille menossa ensiviikolla taas... Oletteko jo rokottaneet lapsenne? Tai kenties sairastaneet taudin jo? Sitä odotellessa.... :/
Joo me saadaan se vasta kahden viikon päästä, kun lapsemme täytää vasta ens viikolla sen 6kk. Vanhemmalle (2v.), jolla ei ole infektioastmaa voi ottaa sen jo ensi viikolla. Vähän hassusti menee kun ei riski saa ennen kuin riski, mut ihan sama.. kunhan kumpikin saa vaan ja toivottavasti ajoissa.

En halua edes ajatella et jos normiflussa on tätä niin mitä se sitten on :'(

Joo toivotaan et se putkitus auttaa ja kannattaa tehdä 6kk vanhalle...

 
Meillä ollaan jo päästy paremmalle puolelle, voimia sinne kaikille. Lapseni on 4,5-vuotias... infektioastma diaknoosin sai 8kk. ollut osastolla 7 kertaa ja lääkkeitä pumpattu pieneen ihmiseen tupla määrin sallittujen rajojen... mutta voin kertoa että kun ikää karttuu alkaa syksyt ja siitepöly ajat helpottamaan!!! silloin alussa ei kesänyt itkemistä 20 sekunttia ettei saanut kohtausta, silloin ennen ei voinut viedä ulos jos pakkanen pomppasi liian nopeasti ulos... silloin ennen valvottiin ja pidettiin lasta pysty asennossa että se sai hengitettyä ja sydän kurkussa odotettiin että venttoline helpottaa tai ajettiin keskellä yötä keskussairaalaan tuhatta ja sataa... Flunssat oli kauhistuksia... mutta kuten sanottu se helpottaa, kun lapsi kasvaa... Nyt ollaan päästy jo vähentämään lääkitystä!!! kyllä se siitä rakkaat kohtalo toverit!!! voimia ja jaksamista kaikille!!!! :hug:
 
En ole näillä nurkilla käynyt pitkään aikaan mutta nyt tulin piipahtamaan. Edellisen vastaajan viesti voisi olla kuin omani. Käytiin tänään tyttöni 3,5 v kanssa astmakontrollissa ja saatiin vähennettyä flixotide 50mg enää vain yhteen suihkaukseen aamuin illoin. Ja jos menee hyvin, niin keväämmällä tulee kokonaan lääketauko!!!

Tyttö sairastui 11 kk:n ikäisenä, sairaalassa ollaan oltu osastohoidossa 7-8 kertaa. Ensimmäinen vuosi oli todella takkuista ja vaikeaa. Yöt meni valvoessa ja kuunnellessa hengitystä. Ambulanssillakin mentiin välillä ja lujaa. Meillä korvatulehduskierteen lopetti pneumovax (tai jotain??) rokote ja erityisesti seretide auttoi meillä parhaiten pitämään taudin kurissa, sitten viimeinkin. Saimme myös tehovitamiinikuurin kun antibioottikuureja alkoin olemaan joka kuukaudelle omansa. Alku oli siis hankalaa, mutta toivoa on. Helpottaa tosiaan iän myötä. Meillä taudin laukaisi ilmeisesti hometalo, jollaisessa olimme vuokralla.

Tsempit kaikille joilla taival on alussa.
 

Yhteistyössä