Inglesina ja Peg Peregon sateenvarjorattaista kokemuksia?

En tiedä onko oikea paikka kirjoitella, mutta uutena täällä tämä tuntui sopivimmalta paikalta (ohjausta otetaan vastaan, jos täältä jokin parempi paikka löytyy). Ja sitten vihdoin itse asiaan:

Ottaisin mielelläni vastaan kommenttia (risuja ja ruusuja) Inglesinan (lähinnä Trip) ja Peg Peregon (lähinnä Pliko) sateenvarjorattaista. Itsellä on hankinta edessä ja mietityttää kovin, mitkä lopulta hankkisi. Pieneen tilaan menevät, mutta laadukkaat ja edes pienellä kuomulla varustetut sateenvarjorattaat olisi tarkoitus hankkia. Toki jos jokin muu malli tuntuu paremmalta kuin edellä mainitut, otan niistäkin mielelläni kommenttia vastaan.

Myös ostopaikan suhteen otan mielelläni vinkkejä vastaan. Mistä siis ko. rattaat saisi Ylöjärvelle halvimmalla (Suomesta, Saksasta vai mistä). Myös Porin ja Kankaanpään suunnalla tulee joskus liikuttua eli jos sieltä löytyy halvimmalla, niin sieltäkin voin hakea.

Kiitos kovasti jo etukäteen.
 
Meillä on mummolassa Peg Peregon pliko rattaat. Tosi näppärästi menee pieneen tilaan, ostettiin sen takia koska käydään paljon lapissa niin nämä mahtuvat autoon hyvin.

Istuinosa menee 3 eri asentoon, lähes makuulle. Tosin tässä on kiinnitys hankala. Huom meillä rattaat on käytettynä ostettu ja ainakin 3 vuotta vanhat.

Yks hyvä asia on ollut, että kangas on helppo pitää puhtaana ja ei haittaa vaikka sade yllättäis.

Kuomu on hyvä, iso ja kurkistusikkuna, sekä kunnon kiinnitys.

Miinuksena istuinosan liukkaus, lapsi valuu aina eteenpäin. Huono tavarakori ja jalkojen paikat, eli kun lapsi jo isompi niin missä hän pitää jalat. Poika meillä 1v6kk eikä vielä ole ongelmaa ton kanssa.

Renkaat on toiminut yllättävän hyvin, vaikka ovat tosi pienet. Me irrotettiin niistä vielä ns. lokasuojat niin ei jääny kiviä väliin.

Mitä itsellä on kokemusta näistä rattaista, niin toimivat hyvin vara rattaina. En ottaisi joka päivä käyttöön näitä, tosin en tiedä edes millaisia ovat nykyajan kyseiset rattaat.
 
Meillä Peg Peregon Pliko 3 -rattaat. Tosi laaturattaat! Vahvat ja tukevat, parhaimpia kevytrattaita, tosin maksavat tuntuvasti riippuen tietenkin varustelusta.
Meillä menee 5 eri asentoon tuo istuinosa, kätevä on juomapulloteline vaikka aluksi se lähinnä huvitti. Todella näppärät, mutta koska pyörät eivät ole kaikkein pienimmät, rattaita työntää suht hyvin epätasaisessakin maastossa. Turvavyöt löytyy, työntökorkeutta voi pikkaisen säätää, hyvä tavaratila, myös työntökahvoissa menee kätevästi kevyitä kasseja shoppailureisulla.
Lisävarusteena tulleet lämpöpeitto ja sadesuoja ovat myös olleet tarpeellisia useammin kuin kerran.
Ei voi kuin suositella!
 

Meillä on vajaa vuoden ikäiset Peg Perego Pliko P3 rattaat. Ne on olleet ihan ok. Muita matkarattaita en ole käyttänyt, mutta oletan, että tämä merkki on parhaimmasta päästä. Meillä on ollut pieniä ongelmia vöiden lukon ja renkaiden nitinän kanssa. Nykyään rattaat on olleet vähän renkkanat eli on pitänyt tarkkaan katsoa, että rattaat on kunnolla koossa ennenkuin lapsen laittaa kyytiin. Rattaita ei ole säästelty mitenkään eli ne on olleet lentokoneessa reissuilla matkassa ja niillä on menty vaikka minkälaisia teitä. Mukulakivikadut on kyllä aika ikäviä mennä...varmaan kaikilla matkarattailla...

Inglesina on ilmeisesti ainakin siinä parempi, että siinä on käsittääkseni se yhden käden kasaussysteemi. Kumpaakin merkkiä saa tilattua Italiasta www.ebaby.it. aika halvalla. Itse ei tuolta tilattu, kun siellä oli sillä hetkellä jotain ihmevärejä. Varmaan takuujutukin on huonompia kuin Suomesta ostettaessa.
 

Yhteistyössä