Inhottava ketju, jossa voi haukkua kavereita selän takana heidän lasten kasvatuksestaan :)

  • Viestiketjun aloittaja "tähti"
  • Ensimmäinen viesti
nuori, kaunis ja rikas
Nykyajan vanhemmat eivät osaa ollenkaan kasvattaa lapsiaan. Sen huomaa mm. siitä että lapset käyttäytyvät väkivaltaisesti, kiroilevat ja kiusaavat heikompiaan. Myös nuoret ovat suurelta osin melkoisia huligaaneja.

Minulla ja poikaystävälläni ei vielä ole omia lapsia. Mutta jos niitä joskus on, niin olen varma, että osaan kasvattaa ne paljon paremmin, kuin mitä kukaan palstalainen tällä palstalla on kasvattanut omia lapsiaan.
 
Anonyymitär
[QUOTE="vieras";26434517]Minusta on väärin, ettei lapsen elämässä sitten ole yhtään aikuista joka palauttaisi maanpinnalle jos tosiaan vedetään alkoa lasten läsnäollessa tai jätetään omat lapset kasvattamatta kun "väsyttää".

En alkaisi sellaisten kaveriksi, ja jos tuttavapiirissä olisi niin kyllä sanoisin suoraan enkä murehtisi viikonloppuna nimettömänä netissä. Heti huomattavasti keventää kuulkaa oloa, kun on rehellinen itselleen ja lähipiirilleen.[/QUOTE]

Samoilla linjoilla. Minulla on vain ihan muutama kaveri, ja heidän kasvatus- (ja muutkin)periaatteensa noudattelevat suurinpiirtein samoja linjoja kuin omanikin. Niin ei tarvitse selän takana tai anonyyminä netissäkään paheksua heitä.
 
Mulla on yks tuttava, joka saattaa kotonaan pyöriä aika pätkässä lastenkin ollessa läsnä. Nykyään lapset on jo aika isoja kaikki, mutta se on tehnyt sitä kyllä varmaan aina. Nykyään varmaan ne lapset varmaan lähinnä häpeää mutsiaan. Kun se käy röökillä kuistilla, varmaan koko tienoo kyllä tietää sen, sen verta kovaääninen rouva se on.

Kun on lapsia, varsinkin pieniä, ei ole mielestäni asiallista heilua tuhannen tuiterissa kotioloissa. Itse lapsena olen nähnyt sen, kun vanhemmat pyörii päissään, eikä se ole kovin mieltäylentävä näky. Parempi ois, että ne lapset ei sitä näkis.
 
mametsu
jos vaikka tämä ketju rauhottaisi muiden ketjujen turhaa kommentointia ja arvostelua? :D

pakko sanoa yhdestä tutusta että ihmettelen kyllä hänen toimintaansa äitinä valitettavasti. en ehkä tiedä kaikkea eli näen vaan pinnan mutta kuitenkin.. hänellä on 2 vuotias poika joka on jo puolisen vuotta ollut pphoidossa ja jo sitä ennen yli puoli vuotta papallaan hoidossa eli tosi pienestä asti mun mielestä.. tämä siksi että äiti opiskelee yliopistossa ja isä on töissä.. ei varmaan kannata mennä yliopistoon jos ei pysty samalla hoitamaan lasta koska ei noin pieni kuin alle vuoden ikäinen kuulu kuin pakosta hoitoon :( vaikka niinhän sitä sanotaan että lapsesta voi tulla tasapainoinen ja onnellinen kunhan on joku hoitaja johon turvautua ja johon luottaa, oli se sitten äiti tai pappa =)
tämä tuttuni odottaa sitten toista ja on siis äitiyslomalla mutta lopputyö olisi tekemättä ja siihen kun menee noin vuosi niin koko siksi ajaksi on lapselle jo uusi hoitopaikka varattuna kun he muuttivat vaikka äiti voisi hyvin ottaa pojan pphoidosta nyt kotiin ede osaksi viikosta.. lapsia hoitaa siis sukulaiset ja pph vuorotellen arkena ja joskus viikonloppunakin...
tämä poika on myös todella huonosti nukkunut kotona päiväunia jos ollenkaan mutta nyt uudessa hoitopaikassa jossa on tämän äidin sisko, nuori nainen joka jaksaa todella paljon peuhata ulkona tämän lapsen kanssa kun on omiakin lapsia peuhuuttanut niin poika nukkuu kahden tunnin päiväunet ja nukahtaa saman tien, kai nyt kun on ulkoillut kunnolla.. en ole KOSKAAN tämän äidin tai isän nähnyt leikkivän lapsensa kanssa mitään, ihan vauvanakin antoi usein muille pidettäväksi ja teki kandin työtä tms.... ikää on lähemmäs 30 mutta tuntuu että ainakin äiti jotenkin pakenee vastuuta tai jotain.. :/ äiti on myös luonteeltaan jotenkin tosi mukavuuden haluinen liekö vaan sitä tämä ja isä on rankassa työssä yli viiteen. mutta en siis kertaakaan ole nähnyt vanhempien leikkivän autoilla, legoilla rakentavan tai vaikka pelaavan lapsen kanssa.. jos he jotain tekevät niin semmoista mistä vanhemmat melkein enemmänkin pitää esim grillaavat yhdessä tai käyvät kauppakeskuksessa ostoksilla tai kävelyllä.. ymmärrän että opiskelu on varmasti tosi rankkaa mutta eikö lapsi pitäisi pyrkiä pitämään aina ykkösenä vaikka sei aina onnistuisikaan.? ja yhteinen tollanen tekeminen oli kyllä pienenä ihanaa mutta ei se ole kehittävä ja mielekäs lapsuus jos aina yksin leikkii huoneessaan autoilla ja vanhemmat katsoo telkkaria, juo kahvia tai lukee yöhön asti tenttiin tai samalla vähän leikkii hetken niinkuin he..
ihmetyttää vaan miksi hankkia uusi vauva kesken opiskelujen kun edellistäkään lasta ei jaksa edes äitiyslomalla hoitaa.. olisiko niistä sitten toisilleen seuraa vai mitä mutta hieman kuulostaa pelottavalta miten äiti pärjää kahden kanssa opiskelujen keskellä jatkossa.. näen heitä siis viikottain ja olen tuntenut kymmeniä vuosia heidät.. tuntuu että nämä vanhemmat osoittavat rakkauttaan myös paljon materialistisemmin kuin olisi tarvis, äiti ostelee kokoajan uusia vaatteita ja sähkömönkijöitä sekä kalliita puujunia jne polarn o pyret juttuja lapselle mutta tätä aikaa ei osaa käyttää vaikka sinne puistoon.. koskaan en ole möskään vanhempien nähnyt vievän lastaan puistoon, eikö tämä ole ihan päivittäinen juttu lapsilla, muutenhan hypitään seinille koko seuraavakin päivä? miksi hankkia lapsia jos ei ole heille aikaa eikä edes ole huono omatunto siitä ainakaan näkyvästi..
WTF?!? Jäsentely, pilkut, yhdyssanat, oikeinkirjoitus..?!?
 
"jeps"
[QUOTE="vieras";26437394]Ihmettelen isejä joita ei vois vähempää kiinnostaa olla lastensa kanssa. Ympäripyöreiden työpäivien lisäksi ollaan joka viikonloppu jossain kaverin mökillä ryyppäämässä ja rentoutumassa kun tarvitaan omaa aikaa. Eräs kaveri laskeskeli eilen että näki miehensä hereillä viimeksi maanantai-iltana,nytkin ukko on jossain "pakollisessa" menossa.[/QUOTE]

Kauheesti keskitytään äiteihin... No jaa, äitejähän me suurimmaksi osaksi kaikki ollaan, joten heidän tavoista meillä on enemmän kokemusta.

Mutta henk. koht. eniten ihmettelen erästä hyvin tuntemaani isiä, joka avioeron jälkeen tuntui unohtavan, että hänellä on lapsi.
 
"vieras"
Eräs äiti, yh, joka yrittää vieroittaa lastaan lapsen isästä. Yritää sabotoida tapaamisia ja järjestää niin, ettei lapsi pääsisi isänsä luokse esim. lomilla niinkuin sovittu. Käyttää lasta pelinappulana, haukkuu ja tekee taustatyötä haukkumalla mm. lapsen isän uutta puolisioa lapselle. Sitten itkee ympäriinä, että isä ei välitä enää lapsesta. Lapsi viettää kuitenkin suurimman ajan naapurissa kun äidin harrastukset menee kaiken edelle. Valittaa rahasta, kuitenkin omat vaatteet aina uusia, parturissa käy erittäin usein. Lapsi kulkee pienissä huonoissa vaatteissa.
 

Yhteistyössä