Inseminaatio 2014

Lauriska Kiitos. Kaippa sekin vaihtoehto pitää kokeilla, jos mitään ei tapahdu. Olisin kyl varmaan koko loppu elämän surullinen, jos jäisin ilman lasta.
Ja Pahoittelut sulle uudesta kierrosta. Kyl tää elämä välillä tökkii niin vastaan. Toivottavasti olette päässeet turvallisesti Suomen kamaralle.
 
INSSILÄISET 2014

Torstai 17.7.2014



NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäKpLääkitysSyy

Lyhenteitä: c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur,
m=metformiini, g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus,
t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIDPOTestipäiväLääkitysSyy

PLUSSANNEET


NimimerkkiIUILääkitysHaasteetPlussauspäivä
Metsätähti842.c+g+prselitm.6.3.
Stella1.c+pu+prendo + ovl17.3.
nanette2.fos+pr+lselitm.28.3.
Elisaveta2.lz+mp+pr+lanovul.10.4.
Ansku831.pri+sy+pu+pr+l+mPCO13.4.
Karminiluomucselitt.30.4
Moonsihn33.c+prselitt.5.5
Maikki19851.cselitt.25.5
Chiligail2.lz+mp+pr+lsiittiöt9.6
Mari1980OIcselitt.13.6


Taustalla: Jenett, Juulia82, Zoona, Wintryrock, -jennica-, Toivonpilkahdus,
Mursu83, Tuutunen80, Viiva84, Hepaliini, Retikka, Kaisu85, Toi-ve, Stella, Misericordia



Päivityspyynnöt korostettuna! Kiitoooos =)
 
Joo, turvallisesti pääsin Suomeen jo viime viikon lopulla :) Vain vuorokauden jouduin saksassa lentokentällä viettämään, mutta kyllä sekin on liikaa yksin, nukkumatta ja tietämättä, milloin sieltä pääsee pois ;)

Tyhjensin listan, mutta eiköhän se taas elokuussa täyty, kun ihmiset jatkaa hoitoja. Meilläkin elokuussa pitäisi olla vika inssi, ja tämä kierto mennään pelkällä letrolla. Lisäksi aloitin gluteenittoman ruokavalion, saa nähä onko siitä mitään taikaa.. Mukavaa lomailua kaikille ja palataan syksyllä asiaan!
 
Mintikka: Jos käyt täällä vielä lukemassa, niin kaikkea hyvää jatkoon :heart: :hug:

Lauriska: :hug: Mukavaa lomaa myös siulle! :rolleyes:

ON: Kolmas inssi huomenna. Silloin myös selvinnee, että joudutaanko vielä neljänteen inssiin vai päästäänkö viimeinkin alottaan ivf -hoidot. En jaksa pelkästään itteeni varten listaa päivitellä saati piinailla. Mutta toivottavasti syksymmällä ketju taas aktivoituu =) Vaikka toki vielä parempi olisi, että mahdollisimman moni plussaa nyt kesän aikana ihan luomunakin =)
 
Misericordia: Mukava kuulla sinusta =) Tsemppiä folliultraan!

Taaskaan ei tule lasta eikä paskaa :headwall: Menkkaoireet jyllää komeine finneineen eikä mitään raskauteen viittaavia oireita ole. Neljänteen ja viimeiseen inssiin varataan aikaa ens viikolla kun menkat alkavat. Sen seuraavan inssin yhteydessä on ivf -suunnittelukäynti ja lääkäri laittaa lähetteen Väestöliittoon jos tämä neljäs inssi ei tuota toivottua tulosta. Syyskuussa, mutta viimeistään marraskuussa tehdään sitten ensimmäinen ivf. Ja ainiin, tähän viimeiseen inssiin tulee Puregonin tilalle Menopur. Käsittääkseni on vähän tehokkaampaa kun siinä on FSH:n lisäksi myös LH:ta.

Josta tulikin mieleen, että voikokan näillekin lääkkeille tulla ns. toleranssi? Kun kahdella eka kerralla Puregon toimi just niin kuin piti, mutta näillä kahdella jälkimmäisellä kerralla tuli vain yksi kunnon folli?
 
Viimeksi muokattu:
Kaksinko myö StellaI:n kanssa täällä ollaan?
Kaikenlaisille lääkkeillehän voi tulla toleranssi, mutta mene ja tiedä juuri näistä.. Luulisi, ettei kerrasta ainakaan. Jokainen kierto on kuitenkin omanlaisensa, vaikka kesto olisi vakio..

En osaa päivittää tuonne listaan, mutta haitanneeko tuo..
Huomenna aamupäivällä mulla kolmas IUI. Sain nimen listaan jo ivfäänkin marraskuulle mikäli tämäkään kerta ei ota tuulta purjeisiin. Suuntaa antava aika..
Mutta nyt.. Pistetään jälleen toivo tulille ja katsotaan miten käy. Toivottavasti kaikki on kunnossa ja IUI toteutuu.
 
Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella tänne. Edellisestä kerrasta on yli vuosi. Tänään tehtiin viides inseminaatio. Ensimmäinen laatuaan julkisella puolella. Edelliset neljä tehtiin yli vuosi sitten yksityisellä puolella. Rahaa ei enää ole ja piti laihduttaa sekä saada eräs sairaus kuntoon ennen kuin pääsimme julkiselle. Sen vuoksi on kestänyt näin kauan hoitojen välissä.

Pelkään vain että tämäkin inseminaatio epäonnistui. Tässä olisi sitten yksi välikierto ja uusi inseminaatio edessä. Näistä inseminaatioista kolmessa on käytetty hormoneja, Gonal F on ollut käytössä. Tällä kertaa irrotuspiikki oli Ovitrelle, aiemmin Pregnyl. Aiemmin käytettiin lugeja, nyt en niitä laita.

Homman nimi on ollut mun ylipaino, vulvodynia ja miehen erektiohäiriö. Nyt olen laihduttanut 16kg ja ensi kesään mennessä sitten olis tavoitteena saavuttaa normaalipaino. En ole dieetillä, vaan kyseessä olis ruokavalion kokonaisvaltainen muutos ja liikunnan ylläpitäminen tällä (hyvällä) tasolla.

Tsemppiä ja voimia kaikille!

p.s Tänään on kp 11 ja inseminaatio tehtiin siis tänään. On tulossa hyvin lyhyt kierto tästä.
 
Viimeksi muokattu:
Heippa kaikille! Mahtuisko tänne yksi uusi inssiläinen mukaan kirjottelemaan? Meillä on ensi kuun alussa suunnittelu käynti inssi hoitojen aloittamisesta. Takana viisi clomi kiertoa ilman toivottua tulosta. Syynä meillä lapsettomuuteen mun kilpparin vajaatoiminta ja ovuloimattomuus. Clomeilla saatiin hyvät vastineet mutta ei vain tärpännyt. Nyt on ollut huhtikuusta taukoa hoidoista ja kovasti odotan ensi kuuta ja tulevia hoitoja.
 
Hei, täällä myös uusi vailla vertaistukea. Ketjua olen seurannut jo pidempään. Meno polille ensi kuun alussa ja oletettavasti inseminaatio on seuraava etappi. Yritys aloitettu yli 3 vuotta sitten. Tutkimuksia tehty, mitään selittävää ei ole löytänyt...
 
Ooo, tännehän on tullut vähän keskustelua!

Tervetuloa uusille :wave: Haluatteko listoille vai taustalle?

Misericordia: Onnistuiko inssi? Miten menee piinailut? =)

Kiitos Maikille tsempeistä =) Toivottavasti pahoinvointi on jo helpottanut ja muutenkin kaikki on kunnossa?

ON: Kroppa toimi kerrankin yhteistyössä ja menkat alkoivat viime lauantaina, niin pääsen folliultraan oikeana päivänä (kp 10) ens maanantaina. Muuten samalla kaavalla mennään kuin aiemminkin, vaan Puregonin tilalle tulee Menopur. Toivottavasti siitä olisi ratkaisevaa apua :rolleyes: Onneksi myös mies on lomalla, niin hän pääsee inssiin + ivf -suunnittelukäyntiin mukaan =)
 
Viimeksi muokattu:
stellaI sinä vissiin osaat tuollaisen listan päivittää? Minä muka jotain kokeilin, enkä saanut mukaan mm.taulukko osuutta lainkaan.
Kirjoittele sit tännekin siitä Ivf suunnittelusta, kun se on meillä varalla edessä lokakuun lopulla vissiin.. Onnea nyt kuitenkin ensin folliultraan ja inssiin!

Tervetuloa uusille mukaan, kivaa, että täältä löyty uutta luettavaa kun kovin oli kesä hiljainen. :wave:

oma Inssi siis tehtiin perjantaina 8.8 ja nyt piinaillaan..
Itse inssi oli aikaa järkyttävä kokemus tällä kertaa. Ei meinannut reitti löytyä, niin teki kohtuullisen kipeää ja kesti iihan liian kauan! En olis kovin pitkään enää ollut hommassa mukana. Huh. Josko tämä olisikin sitten tärppikierros :)
Ovulaation tunsin lauantaina 9.8 ja sunnuntainakin oli vielä kipua vasemmalla ovuloineella puolella. Eilen ja tänäänkin on ollut sellaista lievää mietoa kk-kivun tapaista masussa.
Aikaista vielä ajatella minkään viittaavan mihinkään.. Katsotaan...
Peukut on ainakin pystyssä :cool:
 
Hei kaikille ja tervetuloa uusille!

Mullakin kolmas (ja oletettavasti viimeinen) inssi edessä ens viikolla. Taas mennään Stella samaa tahtia, sillä mullakin on folliultra maanantaina kp 10:na :) Oon kyllä niin maani myynyt tämän inssihoidon suhteen, että odotuksia ei ole kyllä minkäänlaisia, enkä taida jaksaa edes listalle laittautua. Soitan yksityiselle heti kunhan syksyn työajat selviää ja varaan ajan IVF:n suunnitteluun. Tämän vikan inssin täällä vielä kirjoittelen kuitenki :) eiköhän tämä syksy tuo pinoon taas plussia (muille kun mulle :D), kevätkin oli kovin plussatulos täällä!
 
vauvayritys: Tsempit piinailuun, toivottavasti plussa tulee =)

Misericordia: Kiitti tsempistä =) Voin päivittää kohta taulukon. Peukut pystyssä täälläkin teijän puolesta =)

Veerukka: Hyvä, että tekin pääsette kohta "tositoimiin" =)

Lauriska: Mukava kulkea taas samaan tahtiin =) I feel you - välillä on kans niin usko koetuksella näitten inssien suhteen ja odotan jo kuumeisesti ivf:ää (mennäänköhän sinnekkin samaa matkaa - yksityisellä kun ollaan molemmat :D) Toisaalta kuitenkin pieni toivo elää, ettei meistä kummankaan tarvitsisi mennä sinne asti. Pliis tuu mun kans vielä listoille - just one more time :D
 
INSSILÄISET 2014

Torstai 14.8.2014



NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäKpLääkitysSyy
Stella4.vko 3418.86/28c+mp+prendo + ovl
Veerukka1.9/14---ovl

Lyhenteitä: c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur,
m=metformiini, g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus,
t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIDPOTestipäiväLääkitysSyy
Misericordia-----
vauvayritys5.----

PLUSSANNEET


NimimerkkiIUILääkitysHaasteetPlussauspäivä
Metsätähti842.c+g+prselitm.6.3.
Stella1.c+pu+prendo + ovl17.3.
nanette2.fos+pr+lselitm.28.3.
Elisaveta2.lz+mp+pr+lanovul.10.4.
Ansku831.pri+sy+pu+pr+l+mPCO13.4.
Karminiluomucselitt.30.4
Moonsihn33.c+prselitt.5.5
Maikki19851.cselitt.25.5
Chiligail2.lz+mp+pr+lsiittiöt9.6
Mari1980OIcselitt.13.6


Taustalla: Jenett, Juulia82, Zoona, Wintryrock, -jennica-, Toivonpilkahdus,
Mursu83, Tuutunen80, Viiva84, Hepaliini, Retikka, Kaisu85, Toi-ve



Päivityspyynnöt korostettuna! Kiitoooos =)
 
Viimeksi muokattu:
Hei,

mahtuuko mukaan uusi, pian inssien maailmaan joutuva/pääsevä 31 -vuotias nainen? Aiemmin olenkin tuolla clomittarien puolella palstaillut, mutta nyt se tie on kuljettu loppuun. Valitettavasti tuloksettomana.

Eli omaa taustaa sen verran, että lapselle annettu lupa tulla 06/12 eli yli kaksi vuotta lapsihaaveita tässä elätelty. En ole yhtään plussaa saanut, ensimmäisen ovisplussankin sain vasta huhtikuussa. "Hoidoissa" toisin sanoen tutkimuksissa ollaan nyt oltu vuoden päivät, mutta julkisella kun tämä on niin toivottaman hidasta. Monennäköisiä ongelmia ollut matkan varrella ja epätoivo ajoittain ollut todella vahvaa. Yritän ajatella asioista positiivisesti, mutta aina se ei vain onnistu. Ymmärrätte varmaan...

Itselläni pco-tyyppiset munasarjat, mutta ei muita syndroomaan liittyviä oireita paitsi pitkä kierto ja sen kautta ovuloimattomuus. Nyt 4 ovulaationinduktiota takana ja tässä kierrossa kai (vihdoin?) inssi. No ensin vielä aukio-olotutkimus ensi viikolla ja sitten asia varmistuu. Mutta siis nyt kp 5 ja mahdollisesti kohti inssiä. Niin ja lääkkeenä letrozol 2 kpl kp 3-7, ehkä jotain tulee lisää, vielä en tiedä. Lapsettomuuden syy kai tällä hetkellä ovuloimattomuus (ja vähän siittiötkin).

En nyt viitsi jaaritella enempää, ettette heti huku tietopaljouteen :). Mutta mut voisi siis lisäillä listalle.

Tsemppiä kovasti piinailijoille.
 
Viimeksi muokattu:
No pakkohan se on Stella tulla listoille, kun noin nätisti pyydät :D Ehkä tosiaan mennään yhtä matkaa myös ivf:ään, se ois kiva! Vielä kivempi tietty se pieni ihme... Voin myös päivitellä kaverina, jos oon koneella (nyt puhelimella..)

3. Inssi, kp 8/28, Folliultra 18.8., lääkitys letrozol
 
Tänään soitettiin vihdoin miehen siemennesteanalyysin tuloksesta, ja lohdutonhan sekin on. Sperma on laimeaa, liikkuvia neljä prosenttia, normaaleista en vielä tiedä. Inseminaatio siis meilläkin varmaan edessä, mutta mahtaako noilla prosenteilla olla edes mitään mahiksia, kun lisäksi mulla on melko aggressiivinen endometrioosi?
Syyskuussa aika yhteenvetokäynnille, ja sieltä meidät varmaan lykätään Naistenklinikan jonoon. Osaako kukaan sanoa, kuinka pitkään sinne pitää jonottaa ennen kuin alkaa tapahtua?

Tämä on kyllä niin tajuttoman syvältä. Miehellä on lapsi entuudestaan ja minulla on 10 vuotta sitten ollut tuulimunaraskaus. Molemmilla siis vehkeet toimineet ainakin jollain tasolla joskus, mutta näemmä tämä odottaminen on tehnyt tehtävänsä. Jos me joskus onnistutaan niitä lapsia saamaan, ohjeistetaan varmaan priorisoimaan asioita vähän toisin...
 
INSSILÄISET 2014

Sunnuntai 17.8.2014



NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäKpLääkitysSyy
Veerukka1.12/14---ovl
Stella4.vko 3418.89/28c+mp+prendo + ovl
Lauriska3.vko 3418.89lz-
haaveilija01.--9lzovl+siittiöt

Lyhenteitä: c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur,
m=metformiini, g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus,
t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIDPOTestipäiväLääkitysSyy
Misericordia3.9pe 22.8g+prselitt.
vauvayritys5.----

PLUSSANNEET


NimimerkkiIUILääkitysHaasteetPlussauspäivä
Metsätähti842.c+g+prselitm.6.3.
Stella1.c+pu+prendo + ovl17.3.
nanette2.fos+pr+lselitm.28.3.
Elisaveta2.lz+mp+pr+lanovul.10.4.
Ansku831.pri+sy+pu+pr+l+mPCO13.4.
Karminiluomucselitt.30.4
Moonsihn33.c+prselitt.5.5
Maikki19851.cselitt.25.5
Chiligail2.lz+mp+pr+lsiittiöt9.6
Mari1980OIcselitt.13.6


Taustalla: Wintryrock, Toivonpilkahdus, Mursu83, Tuutunen80, Hepaliini, Toi-ve


Päivityspyynnöt korostettuna! Kiitoooos =)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä