Inseminaatio 2014

Eipä paljo viisastunu folliultrakäynnillä - yksi 11,5mm folli möllötti oikealla puolen. Ärsyttää kun sinne piti nuin aikasin mennä - tiesi jo lähtiissään, ettei siellä mitään varteenotettavaa vielä voi olla. Sama epätietoisuus jatkuu ja turhaan piti maksaa polimaksu. Ja vähän harmittaa kun oli vaan yksi folli. Mutta nyt pitää vaan toivoa, että edes yksi se alkaa kasvamaan kunnolla. Keskiviikkona uusi ultra ja toivottavasti perjantaina saadaan inssi tehtyä - ei väliä, vaikkei ajotuskaan ole kohdallaan - pääasia, ettei sitä enää seuraavaan kiertoon aleta tekeen, vaan päästään eteenpäin hoidoissa. Taas oli uus lääkäri ja hänkin jaksoi hehkuttaa, kuinka loistavat mahdollisuudet meillä onkaan kun ensimmäisestä inssistä on lähtenyt raskaus käyntiin. Miehen kanssa molemmat paluumatkalla autossa todettiin yhtäaikaa, että "niin varmaan". Epäonnistumiset tuntuu vielä masentavimmilta onnistumisen jälkeen eikä uuteen onnistumiseen ainakaan samalla hoitomuodolla jaksa enää uskoa :ashamed:

Mitkäs Lauriskan ja haaveilijan tilanteet?
 
Viimeksi muokattu:
INSSILÄISET 2014

Tiistai 19.8.2014



NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäKpLääkitysSyy
Veerukka1.12/14---ovl
Stella4.vko 342.uä 20.811/28c+mp+prendo + ovl
Lauriska3.vko 3418.811lz-
haaveilija01.--11lzovl+siittiöt

Lyhenteitä: c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur,
m=metformiini, g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus,
t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIDPOTestipäiväLääkitysSyy
Misericordia3.9pe 22.8g+prselitt.
vauvayritys5.----

PLUSSANNEET


NimimerkkiIUILääkitysHaasteetPlussauspäivä
Metsätähti842.c+g+prselitm.6.3.
Stella1.c+pu+prendo + ovl17.3.
nanette2.fos+pr+lselitm.28.3.
Elisaveta2.lz+mp+pr+lanovul.10.4.
Ansku831.pri+sy+pu+pr+l+mPCO13.4.
Karminiluomucselitt.30.4
Moonsihn33.c+prselitt.5.5
Maikki19851.cselitt.25.5
Chiligail2.lz+mp+pr+lsiittiöt9.6
Mari1980OIcselitt.13.6


Taustalla: Wintryrock, Toivonpilkahdus, Mursu83, Tuutunen80, Hepaliini, Toi-ve


Päivityspyynnöt korostettuna! Kiitoooos =)
 
Viimeksi muokattu:
Minäkin hyppään takaisin tänne kesän tulosta tuottamattoman luomuilun jälkeen. Perjantaina alkoi laskuri taas tikittää ja sunnuntaina aloitin lääkityksen. Sain sen vaihdettua Clomeista Letrozoliin, kun limakalvo heikkeni viime keväänä eikä kesälläkään ole vuodon perusteella parannusta tapahtunut. Eipähän enää huonommaksi ainakaan lääkityksen vuoksi menisi. Ihmettelen kyllä, miksi tätä ei silloin keväällä voinut lääkärissä ottaa todesta, kun silloin jo siitä mainitsin. Ja miksi Clomifenia ylipäätään niin ahkeraan suositaan, vaikka haittavaikutus on kuitenkin niin selkeä?

Minulle voi siis päivittää IUI 3., ajankohta vko 35(?), follikkeliultra 26.8., lääkitys Letrozol ja Pregnyl, syy siittiöt.

StellaI, toivotaan kovasti, että follikkeli ottaisi kunnon kasvupyrähdyksen. Kyllähän se usko onnistumiseen ropisee, mutta toisaalta kannattaa yrittää ajatella, että ei ne lääkärit sitä tekisi vielä tätä kertaa, jos eivät onnistumisen mahdollisuuksia näkisi. Ja periaatteessa kaikki on kuitenkin mahdollista, jos folli kasvaa, siittiöitä löytyy ja aikataulutus onnistuu. Pidän peukkuja pystyssä =)

Tervetulotoivotukset Veerukka, Lara_ ja haaveilija0! Toivottavasti vertaistukea on täältä löytynyt. Itse olen kokenut, että on mukavaa huomata, ettei ole ainoa näiden ajatusten kanssa. Vaikka siis toki on ikävää, että meitä tässä tilanteessa olevia on =(

Lauriska Oletteko tekin siirtymässä yksityiselle IVF-hoitoihin? Vai kävittekö jo osan insseistä siellä? Me olemme nimittäin suunnitelleet samaa, jos tämä viimeinen inssi ei tuota tulosta. Saako udella syitä (vaikka yv:nä)?

Tsemppiä piinailijoille! Toivottavasti odotus vihdoin palkitaan =)
 
Tuutunen: Tervetuloa takaisin! Tosin harmi, ettei luomuilu tuottanut tulosta. Kiitti peukuista =) Laitan siut listalle kun seuraavan kerran päivitän sen, ellei joku muu ole ehtinyt ensin.

Anteeksi taas kyynisyys, mutta miusta tuntuu, että raha on se joka ratkaisee. Sh-piirille tulee paljon kalliimmaksi maksaa meidän ivf -hoidot Väestöliitossa, mitä nämä inssit : / Vaikka ei meidän tilanne ole ihan toivoton onnistua näinkään, niin tuskin ne mahdollisuudet niin erinomaiset on, mitä kaikki lääkärit hehkuttaa. Välillä tuntuu, että :headwall: En tiijä, vanne taitaa kiristää taas päätä hormonien myötä kun näin v*tuttaa. Viime viikollakin sain käsittämättömän itkukohtauksen - mitään ei tapahtunut, eikä edes surullisia ajatuksia ollut.
 
Stella, onpa harmi, että joudut meneen vielä uudestaan ultraan :( Eihän tuo oo kivaa turhaan rampata lääkärillä! Toivottavasti keskiviikkona ois folli kunnolla kasvanu kuitenkin, peukut pystyssä! Tsemppiä myös vitutukseen, mullekin kovin tutun kuuloista, itkuisuutta myöten.

Tuutunen, tervetuloa takas! Saa udella, miksi siirrytään yksityiselle, ei se mikään salaisuus ole :) Ollaan tosiaan vielä julkisella Oyssissa näissä insseissä, mutta IVF:ään halutaan mennä yksityiselle ihan ajan säästämiseksi. Oyssissa kuitenkin melkein puolen vuoden jonot siihen, niin ei kestä pää odotella niin kauaa. Sepä se taitaa suurin syy olla siihen. IVF:ssä kuitenkin onnistumismahdollisuudet on aika hyvät ja usko siihen on itsellä aika kova, niin ei ajatus maksuistakaan niin harmita, kun ajattelee saavansa niille vastinetta.

On: Ultra tosiaan oli tänään ja näkymät aivan hyvät. Tällä kertaa oli 14-15 mm follit molemmilla puolilla, kun aikaisemmin johtofolli ollut vain oikealla puolella. Inssi sitten torstaina 21.8.. Eipä ole kyllä hulluna uskoa onnistumiseen, vaikka kaikki hyvältä näyttääkin.. Mutta kokeillaan nyt vielä kerta. IVF-jonoon päästään sitten kun tämä inssi epäonnistuu. Käydään siis jonottaessamme siellä yksityisellä kokeilemassa eka IVF.
 
Viimeksi muokattu:
Mulla huomenna aukiolotutkimus ja samalla varmaan suunnitellaan jatkoa. Menee aukkari vähän myöhiseksi, huomenna kp 11 (ovis kyllä lääkkeilläkin vasta kp 17). Unohdin kokonaan kysyä soittaessani klinikalla kysyä että voinko tässä kierrossa popsia letroja.. no näin tein, kun ei edes tullut mieleen pitäää taukoa mutta jostain luin vlopun aikana että näin ei sais tehdä..tyhmä minä! Kovasti toivon että tässä kierrossa tehtäisiin eka inssi kun tätä lapsettomuutta takana jo reilu kaks vuotta ja jokainen uus kierto tuntuu niin väärältä. Huomenna ehkä siis viisaampi...
Stellalle tsemppiä kasvatteluun, toivottavasti tämä on se teidän kierto.
 
Lauriska, samoista syistä mekin on tuohon yksityiselle siirtymiseen päädytty. Tässä iässä ei tee mieli jonottelujen vuoksi joutua odottelemaan ollenkaan. Sitä piti vielä kysyä, että tietääkö ne Oysissa tästä? Eli saako olla jonossa sinne, vaikka samalla kävisikin välissä yksityisellä?

Onko muilla Letrozol aiheuttanut mitään sivuvaikutuksia? Itse vähän epäilen jatkuvaa töhöä oloa ja lievää pääkipua lääkkeestä johtuvaksi.
 
No niin... nyt on aukiolotutkimus takana ja tuubat auki =). Itselläni operaatio ei ollut kovin kivulias, mutta toki sen katetrin laittaminen sattui. Mutta siis etukäteen olin lukenut kauhutarinoita, niin itse en kuulunut siihen porukkaan jolle toimenpide olisi ollut todella kivulias. Lääkärin mukaan ei haitannut vaikka olin syönyt letroja, kun munasarjat kuitenkin aiemmin ultrattu ilman lääkeellistä kiertoa.
Tässä kierrossa ei vielä inssiin päästä, sillä meillä ei ole vielä hoitosopimusta ja mies ei ollut mukana tällä kertaa. Tämä kierto vielä kotikonstein ja seuraavassa sitten inssi (tietysti vielä toivon, että sitä ei tarvittaisi). Vähän harmittaa, että inssi siirtyy seuraavaan kiertoon, mutta ei tälle nyt mitään mahda. Ja viikonloppukin olisi mun kierron mukaan tullut vähän huonoon kohtaan. Kaksi "johtofollia" näkyi 15 ja 12 mm, muistaakseni vasemmalla puolella eli mahdollinen ovis ehkä viikonlopun hujakoilla. Limakalvo oli taasen ohut, vain 5 mm mutta niin se on aiemmissakin kierroissa ollut.

Tuutunen80 Mulla nyt 5 letrokierto ja kahdessa viimeisessä on ollut päänsärkyä. Muuten oikeastaan ainoa sivuvaikutus on ollut näpyt selässä ovulaation aikaan, jota ei ennen ole ollut. Toisaalta ei kyllä ole ollut ovulaatioitakaan ilman letroja, joten mikä johtuu mistäkin... ken tietää ;)

Sellaista vielä, että tänään tutkimuksessa tuli esiin että mulla on herttamainen kohtu. Lääkäri sen sivulauseessa mainitsi ja sanoi, ettei sillä ole juuri vaikutusta mutta tietty menin googlettamaan... jossain luki että suurempi keskenmenoriski, mahdollisesti ennenaikainen synnytys tai että lapsi ei pääse kääntymään. No sekin sitten vielä lisäriesana. Yritän siirtää tämän herttamaisuuden taka-alalle ja pohtia/panikoida asiaa sitten jos plussa testiin pärähtäisi. Anteeksi omanapaisuus, nyt ei olekaan taas vähään aikaan mitään infottavaa.
 
Pakko kysyä teidän mielipidettä asiaan. Minulla on muutamaan kertaan lorahtanut housuihin kirkasta nestettä, eilen ja tänään. Olettaisin että se valkovuotoa mutta todella löysässä muodossa.
Nyt menossa inseminaatiosta dpo 10, kp21/25-26.
Tälläistä valkovuotoa? minulla ei ole ennen lorahdellut housuihin. Onko muilla kokemusia moisesta?
 
Hei!

Joukkoonne liittyisi mielellään myös tämä 31-vuotias nainen. Kävin tuossa viime kuussa katsomassa ketjua ja kovin hiljaiselta vielä tuolloin näytti. Nyt klinikoiden auettua kesälomien jälkeen, on "mukava" huomata, että samassa tilanteessa eläjiä löytyy ja päästään yhdessä inseminaation mahdollisuuksia kanssaelämään.

Hieman jos kerron taustasta lyhyesti: meillä yritystä on takana noin 2 vuotta. Kaikki tutkimukset on tehty ja olemme ns. selittämättömiä tapauksia. Minulla on kyllä epäilty keltarauhasen vajaatoimintaa, koska tuhruttelen usean päivän ennen kun kunnon vuoto alkaa. Tätä ei kuitenkaan ole voitu todistaa.. Tammi-toukokuun kokeilimme clomeja tuloksetta. Nyt kesä ollaan menty luomuna, mutta siinäkään onnistumatta. Nyt palasimme julkiselle lapsettomuuspoliklinikalle heidän palattua kesälomilta.

Aloitin viime keskiviikkona piikittämään puregonia ja eilen kp 11 oli ensimmäinen ultra. Ultrassa näkyi hyvät limakalvot ja 22 mm folli. Lääkäri käski pistämään heti eilen illalla pregnyl irrotuspiikin ja tänään aamusta kiikutimme miehen simpat labraan, josta kahden tunnin päästä menin ensimmäiseen inseminaatioomme. Inssi ei meinannu ottaa hoituakseen kun lääkäri ei millään päässyt kohtuun saakka. Inssiinhän on kehoitettu menemään rakko täynnä ja kun hoitaja paineli mahaa, jotta reitti kohtuun saataisiin suoraksi, niin oli kyllä siinäkin pidäteltävää :) Lopulta lääkäri otti avuksi jonkinsortin toisen vempaimen, mutta sekään ei auttanut. Tämän jälkeen hän päätti ultralla katsoa miten tie kiemurtelee ja tämä onneksi auttoi ja inseminaatio saatiin kuin saatiinkin tehtyä. :) Itselläni on todella kovat menkkakivut, joten vaikka tuo inssi kyllä hieman sattuikin, niin en sitä pitänyt pahana. Samanlainen kuin aukiolotutkimus kun kohtuun menevät.

Nyt siis tulisinkin mielelläni mukaan listoille suoraan piinailijoihin tiedoilla:
Yritys10, IUI 1, DPO 0, Testipäivä ke 3.9, lääkitys: pu, pr, l, Syy: selitt.

Halauksia ja voimia kaikille hoitoihin! Toivon sydämeni pohjasta, että teillä joilla viimeisiä inssejä kokeillaan, tulisi se kauan odotettu plussa! :heart:
 
Hei!

Huolisitteko mukaan uuden inssiläisen? Tänään alkaneeseen kiertoon olisi ensimmäinen inssi tarkoitus tehdä.

Taustoistani voisin sen verran kertoa, että minua ei varsinaisesti ole diagnosoitu lapsettomaksi, koska kaksi luomusti alkanutta raskautta on takana. Tosin nämä ovat päätyneet keskeytyneeseen keskenmenoon molemmat. Yritys aloitettiin 12/12 ja eka plussa tuli jo toisesta kierrosta helmikuussa 2013, todettiin alkaneen tuhruvuodon vuoksi kaksi päivää ennen nt-ultraa keskenmenneeksi jo rv 8+?, tämä siis rv 12+0. Kohtu saatiin tyhjennettyä lääkkellisesti toisilla lääkkeillä. Sitten kuluikin lähes vuosi tapahtumatta mitään. Viime vuoden vahteessa päätettiin lähteä yksityiselle kysymään neuvoa, kun ikää alkaa olla (pian 39 v.) Tammikuun kierrossa tehtiin tutkimukset, eikä nyt mitään hirmu järisyttävää löytynyt, mulla paikat ja kierto kunnossa, miehen simpoissa tosin pientä määrän ja laadun heikkenemää. Suurin este raskautumiselle sanottiin olevan minun painoni, jota tulisi tiputtaa, jotta hoitoihin päästäisiin. Siis tuumasta toimeen ja painoa alas vauhdilla, viidessä viikossa lähes 10 kiloa painoa pois ja plussa raskaustestiin helmi-/maaliskuun vaihteessa. Tosin tämäkään raskaus ei kestänyt, ensimmäisessä ultrassa oli viikon pienempi ovulaatiosta laskettuna ja seuraavalla viikolla ultrassa ei juurikaan enää ollut kasvanut eikä sykettäkään enää löytynyt. Toinen kkm, jonka käynnistäminen lääkkeellisesti ei onnistunut (kokeiltiin kolme kertaa), kaavittiin vapun jälkeen, jonka päälle kaiken kukkuraksi kohtutulehdus... Kävin klinikalla jälkitarkastuksessa ja lääkäri ehdotti sitten inssiä jo seuraavaan kiertoon, mutta meistä tuntui että huiliaika olisi tarpeen, joten päätimme jatkaa vasta syksystä. Ja tässä nyt ollaan, alkuperäistä noin 23 kiloa keveämpänä ja toivekkaalla mielellä. Clomifenit haettu ja odottaa ylihuomista ja seurantaultra olisi 29.8. Inssi mahdollisesti syyskuun alussa, jos kaikki ok. Ei tällainen tapaus nyt pyrkisi teidän seuraanne keskustelemaan ja viisastumaan inseminaatioiden ihmeellisestä maailmasta.

Mukaan rivillä:
Emppis/ IUI 1/vko 36/29.8./ kp 1/26/ lääkitys c/ ?

Tsemppiä meille kaikille yrityksiin ja mahdollisten pettymysten kohtaamisiin! Toivon kuitenkin kaikille sitä parasta, loppuun asti kestävää raskautta, joka päättyy onnenkyyneliin...
 
Lauriska: Kiitti tsempistä =) Ootteko Väestöliittoon menossa hoitoihin? Tai no, toivottavasti teijän ei tarvis ees sinne asti mennä =) Josta puheen ollen, miten inssi meni?

Kiitos haaveilija siullekkin tsempeistä =) Hyvä, että aukkaritutkimus meni hyvin ja vielä parempi, että tuubat on auki =) Toivottavasti kotikonstit tuottaisivat tulosta ;)

Toi-ve: Ainakin mulla on ollut myös negakierroissa, tosin plussakierrossa huomattavasti enemmän. Saattaa hyvinkin olla sulla merkki plussasta jos sulla ei oo aiemmissa kierroissa vastaavaa ollut. Ootko jo testaillut? :popcorn:

Tervetuloa mukaan Yritys10 ja Emppis :wave:

Stellan napanen: Viimeinen inssi takana. Alussa oli oikeen mukava ja kepeä tunnelma. Lääkäri ja hoitaja oli oikeen hyväntuulisia ja lasketteli kovasti leikkiä. Lääkäri tulosti folliultrakuvan meille muistoksi, että "tässä se ihan ensimmäinen kuva vauva-albumiin, tuosta se kaikki alkoi" ja ojensi kuvan miehelle eli "isälle". Sitten just ennen h-hetkeä hoitaja sanoi, että "nyt saa toivoa tehdäänkö tästä tyttö vai poika". Jossain määrin oltiin myös toiveikkaina kun tässä kerrassa oli paljon samoja elementtejä kuin ensimmäisessä inssissä. Mutta kun kuultiin siittiötulos, niin haaveet kaatui saman tien. Siittiöiden määrä putoaa kokoajan, nyt niitä oli enää 2 miljoonaa!! (ekassa inssissä 15 milj.) Liikkuvuus oli kuitenkin taas täydet 100%. Ja siis joo, yksihän siihen vain tarvitaan ja ihmeitä voi tapahtua, mutta en jaksa uskoa. Vaikka olinkin alusta asti asennoitunut ivf -hoitoihin, niin surettaa tämä silti.. :(
 
INSSILÄISET 2014

Lauantai 23.8.2014



NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäKpLääkitysSyy
Veerukka1.16/14---ovl
Lauriska3.vko 3418.815lz-
haaveilija01.--11lzovl+siittiöt
Tuutunen803.vko 35?26.8-lz+prsiittiöt
Emppis1.vko 3629.81/26c?

Lyhenteitä: c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur,
m=metformiini, g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus,
t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIDPOTestipäiväLääkitysSyy
Misericordia3.13pe 22.8g+prselitt.
vauvayritys5.----
Yritys101.3ke 3.9pu+pr+lselitt
Stella4.0-c+mp+prendo + ovl

PLUSSANNEET


NimimerkkiIUILääkitysHaasteetPlussauspäivä
Metsätähti842.c+g+prselitm.6.3.
Stella1.c+pu+prendo + ovl17.3.
nanette2.fos+pr+lselitm.28.3.
Elisaveta2.lz+mp+pr+lanovul.10.4.
Ansku831.pri+sy+pu+pr+l+mPCO13.4.
Karminiluomucselitt.30.4
Moonsihn33.c+prselitt.5.5
Maikki19851.cselitt.25.5
Chiligail2.lz+mp+pr+lsiittiöt9.6
Mari1980OIcselitt.13.6


Taustalla: Wintryrock, Toivonpilkahdus, Mursu83, Hepaliini, Toi-ve, Lara_


Päivityspyynnöt korostettuna! Kiitoooos =)
 
Viimeksi muokattu:
Tervehdys kaikille! Täällä käytiin vähän reissaamassa, osittain myös muutaman viikon päästä olevan ensikäynnin takia. Voin olla taustoilla siihen asti, kunnes tiedän mitä tuleman pitää. Viimeinen kierto ennen käyntiä, loman ansiosta kaikki mahdollinen on kyllä tehty. Tsempppiä kaikille!
 
Pitäsikö minunkin siirtyä taustalta pois. Eli Toi-ve/ 3. IUI/ dpo13/ g+o+lt/ selitt
Virallista testi päivää ei ole, muuta hoitaja soittaa 1.9. joten jos sitä ens viikonloppuna testailis, jos täti ei aiemmin tule kyläilemään. Saa nähä pystynkö olemaan testaamatta aiemmin, eka pitäs varmaan käyä ostamassa testi jolla testata :D
StellaI: Aiemmista kieeroista ei ole tälläistä "valkkari" tulvaa ollut, joten pitää toivoa et tää ois se kierto. Kolmas kerta toden sanoo :)
Onko lääkäri sanonut syytä siitiön määrän heikkenemiselle? Aikovatko tehdä lisää tutkimuksia ennen IVF:n siirtymistä?

Emppis: Onnittelut hienosta painon pudotuksesta ja tsemppiä hoitoihin!

Nyt taidan käpertyä sohvan nurkkaan ja nauttia lasin punaviiniä, vielä kun voin ;)

Tsemppiä kaikille hoitoihin ja yritetään uskoa, että ihmeitä tapahtuu. Ehkä ihme osuu joku päivä meidänkin kohdalle <3
 
Viimeksi muokattu:
Mullakin on herttamainen kohtu, eikä klinikalla siitä sanottu olevan haittaa. Googletin itsekkin asian ja olin varma että huonosti käy. Mutta ei ole aiheuttanut keslenmenoja ja tuplat kasvavat kivaa vauhtia ja hyvin pystvät kyydissä herttamaisesta kohdusta huolimatta!

Stella, ymmärrän hyvin mutta ei tarvita kuin se 1 uimari. Tsemppiä !!
 
Tuutunen, ei aiota Oyssissa kertoa, että mennään jonotusaikana Väestöliittoon. Oon kuullut, että siellä ei oteta jonono, jos meinaa mennä yksityiselle. Siksi ei hiiskuta mitään. Mun mielestä potilaalta ei voi evätä hoitoa sillä perusteella, että yrittää hoitaa vaivaansa myös muualla, ja tähän aion myös vedota, jos jotain sanomista tulee. Potilasasiamieheltähän tuota asiaa voisi selvittää jo nyt, mutta en taida jaksaa, jos ei ole pakko :) Onpa "kiva", että teilläkin on samanlainen tilanne päällä, voidaan vaihtaa tietoja yms. :) Tsemppiä kuitenkin viimeiseen inssiin! Jospa, jospa...

Stella, tottakai sitä nyt viimeisessä inssissä mennään komeasti piinailulistalle :D Harmi, että teillä inssi ei mennyt niin kuin toivoitte :hug: Kyllähän tuo siittiöiden määrän lasku huolestuttaa, mutta lohdutukseksi voisi kai sanoa, että IVF:ssä sillä ei ainakaan pitäisi olla väliä. Toivon kuitenkin, että ette sinne joudu!

Tervetuloa kaikille uusille, toivottavasti ette viivy kauaa!

ON: Inssi tehtiin meille torstaina, ja olosuhteet oli parhaat tähän mennessä, sillä nyt oli follit molemmilla puolilla. Eivät olleet vielä puhjenneet inssipäivänä, ja veikkaisin, että tuntemuksista päätellen eilen puhkesivat. Siittiöitä laitettiin matkaan yhteensä 117 milj, ja liikkuvuus oli pesun jälkeen hyvä. Lääkäri kehui, että tilanne näyttää hyvältä, mutta niinhän se näytti viime kerrallakin, joten ei hirveästi lohduta.. Koeputkihoidot oli jo puheena, ja siihen jonoon ilmoittaudumme kun menkat alkaa. Oyssissa kuulemma jono 4-6 kk, ja ennen hoitoa pitää käydä jossain hoitajan neuvontakäynnilla, johon on parin kuukauden jono.
 
INSSILÄISET 2014

Sunnuntai 24.8.2014



NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäKpLääkitysSyy
Veerukka1.16/14---ovl
haaveilija01.--12lzovl+siittiöt
Tuutunen803.vko 35?26.8-lz+prsiittiöt
Emppis1.vko 3629.84/26c?

Lyhenteitä: c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur,
m=metformiini, g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus,
t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIDPOTestipäiväLääkitysSyy
Toi-ve3.15-g+o+ltselitt.
Misericordia3.14pe 22.8g+prselitt.
vauvayritys5.----
Yritys101.4ke 3.9pu+pr+lselitt
Lauriska3.2-lz+prselitt. (PCO)
Stella4.1-c+mp+prendo + ovl

PLUSSANNEET


NimimerkkiIUILääkitysHaasteetPlussauspäivä
Metsätähti842.c+g+prselitm.6.3.
Stella1.c+pu+prendo + ovl17.3.
nanette2.fos+pr+lselitm.28.3.
Elisaveta2.lz+mp+pr+lanovul.10.4.
Ansku831.pri+sy+pu+pr+l+mPCO13.4.
Karminiluomucselitt.30.4
Moonsihn33.c+prselitt.5.5
Maikki19851.cselitt.25.5
Chiligail2.lz+mp+pr+lsiittiöt9.6
Mari1980OIcselitt.13.6


Taustalla: Wintryrock, Toivonpilkahdus, Mursu83, Hepaliini, Lara_


Päivityspyynnöt korostettuna! Kiitoooos =)
 
Viimeksi muokattu:
Moikka Lara_ :wave:

Kiitos tsempeistä =) Kyllä siittiömäärän laskuun on selkeä syy, mutta mies ei halua sitä "julkisuuteen". Onneksi laadussa/liikkuvuudessa ei kuitenkaan ole ongelmia *koputtaa puuta* kun liikkuvuus oli taas viimeksi täydet 100%. Ei ainakaan lääkäri eilen maininnut, että lisätutkimuksille olisi tarvetta - varmaankaan nimenomaan juuri siksi, että ivf:ssä/icsi:ssä sillä ei ole niin väliä.

Voi kunpa Toi-veella ja Misericordialla olisi hyviä uutisia tullessaan :heart: :popcorn:

Lauriska: Ihanaa kun päivitit listan =) Mulla on sormet ja varpaatkin ristissä, että teillä nyt tärppää :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Ovulaatio alkoi tuntumaan tasan 36h Pregnylistä - täsmälleen samalla tavalla kuin 1. inssin jälkeen - vaikkakaan ei niin voimakkaana kun folleja oli tällä kertaa vain yksi. Mutta 2. ja 3. inssikierrossa pistin irrotuspiikin ennen inssiä enkä tunnistanut ovulaatiota ollenkaan. Tästä voi päätellä sen, että mun kohdalla toimii parhaiten se kun Pregnylin pistää vasta inssin jälkeen. Vaikka tässä kierrossa on paljon muitakin samoja elementtejä kuin 1. inssikierrossa, niin en uskalla toivoa, että se tulee tarkoittamaan mitään hyvää..
 
INSSILÄISET 2014

Tiistai 26.8.2014



NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäKpLääkitysSyy
Veerukka1.16/14---ovl
haaveilija01.--14lzovl+siittiöt
Tuutunen803.vko 35?26.8-lz+prsiittiöt
Emppis1.vko 3629.86/26c?

Lyhenteitä: c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur,
m=metformiini, g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus,
t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIDPOTestipäiväLääkitysSyy
Toi-ve3.17-g+o+ltselitt.
Misericordia3.16pe 22.8g+prselitt.
vauvayritys5.----
Yritys101.6ke 3.9pu+pr+lselitt
Lauriska3.4-lz+prselitt. (PCO)
Stella4.3-c+mp+prendo + ovl

PLUSSANNEET


NimimerkkiIUILääkitysHaasteetPlussauspäivä
Metsätähti842.c+g+prselitm.6.3.
Stella1.c+pu+prendo + ovl17.3.
nanette2.fos+pr+lselitm.28.3.
Elisaveta2.lz+mp+pr+lanovul.10.4.
Ansku831.pri+sy+pu+pr+l+mPCO13.4.
Karminiluomucselitt.30.4
Moonsihn33.c+prselitt.5.5
Maikki19851.cselitt.25.5
Chiligail2.lz+mp+pr+lsiittiöt9.6
Mari1980OIcselitt.13.6


Taustalla: Wintryrock, Toivonpilkahdus, Mursu83, Hepaliini, Lara_


Päivityspyynnöt korostettuna! Kiitoooos =)
 
Stella, hyvältä kuulostaa nuo sun ovisoireet, vaikkei mitään tarkoittaiskaan :)

Toivottavasti Tuutusen ja Emppiksen ultrakäynnit tällä viikolla sujuu hyvin!

Minä soitin tänään meille ajan ivf:n suunnitteluun Väestöliittoon, ja fiilis on ollut hyvä ja toiveikas. Ihana ajatella, että pääsee tositoimiin noin pian, sillä tuo eka aika meilllä on syyskuun lopussa ja sitten oman kierron mukaan alkaa hoito. Jos kaikki menee hyvin, hoito tehdään jo lokakuussa, eli melkein ensi kuussa! Vielä toki tämän inssin tulokset ootettavana, mutta musta tuntuu hyvältä ajatella askel eteenpäin, niin ei pety, kun menkat alkaa :) Liityn noihin IVF-keskusteluihin, kun varmasti tiedän, että inssit ei meillä toiminut, mutta lueskelen toki jo. Suhtauduin IVF:ään aika pelokkaasti aikaisemmin, mutta nyt on huojentunut olo, kun aika on varattuna :) Vaikka se tiehän on vielä alussa...
 
PÄIVITYSPYYNTÖ: mut voi laittaa pois piinailijoista. Eli kuukautiset alkoivat 22.8. Inseminatio tehtiin liian myöhään kuten arvelinkin. Tämän seuraavan kierron eli noin kolmen viikon ajan olen taustalla vaan, koska seuraava inseminaatio tehdään vasta ensi kiertoon.

Olen kyllä tosi pettynyt, viides inseminaatio kuitenkin kyseessä. No ehkä kuudes kerta toden sanoo.

Voimia ja tsempityksiä kaikille muille!
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä