Intiaanisokeria on tarjolla eräässä paikallisessa kahvilassa, ja minulle se on ainakin kelvannut kahviin ihan siinä missä tavallinenkin Mummon mielestä se on kuulemma parempaakin
Inkkarisokerissa on sellainen melkein vähän salmiakkimainen sivumaku. Tai jotain sinne päin joissain tapauksissa se puskee minusta läpi, teehen se ei minusta esimerkiksi sovi yhtään. Leivonnassa on välillä tullut jänniä yhdistelmiä, ei nyt huonoja, mutta erikoisia kun se sokerin makun tulee sieltä läpi. Kauralastuista taas tulee oikeasti paljon parempi inkkarisokerilla
Ruususuolasta en osaa oikein mitään sanoa, vaikka sitäkin olen käyttänyt. Kivan väristä ainakin
Inkkarisokeri maistuu minusta ihan noitapilliltä . Meillä oli ja muksut käytti puuron päällä, mua ei kyllä se yhdistelmä houkutellut yhtään, mutta heille se kelpas. Pitäis olla hampaille parempaa kuin valkoinen sokeri.