Intiaanisokeri ja ruususuola

  • Viestiketjun aloittaja Utelias
  • Ensimmäinen viesti
metsänpeitto
Inkkarisokerissa on sellainen melkein vähän salmiakkimainen sivumaku. Tai jotain sinne päin :D joissain tapauksissa se puskee minusta läpi, teehen se ei minusta esimerkiksi sovi yhtään. Leivonnassa on välillä tullut jänniä yhdistelmiä, ei nyt huonoja, mutta erikoisia kun se sokerin makun tulee sieltä läpi. Kauralastuista taas tulee oikeasti paljon parempi inkkarisokerilla :p

Ruususuolasta en osaa oikein mitään sanoa, vaikka sitäkin olen käyttänyt. Kivan väristä ainakin :D
 
Inkkarisokeri maistuu minusta ihan noitapilliltä :D . Meillä oli ja muksut käytti puuron päällä, mua ei kyllä se yhdistelmä houkutellut yhtään, mutta heille se kelpas. Pitäis olla hampaille parempaa kuin valkoinen sokeri.
 

Yhteistyössä