Isänpäivä!

Isänpäivä lähestyy uhmaavasti ja lahjavinkkejä kaivataan kiperästi.AUTTAKAA.
Tämä on meidän ensimmäinen isänpäivä ja tahtoisin tehdä jotain ikimuistoista.
Suuret kiitokset jo etukäteen :flower:
 
tuli tosta kummien joululahjapinosta mieleen että eiks sitä kuppi-ideaa voi soveltaa myös isiin? eli posliini muki ja maalit, sapluuna vauvan kädestä tai jalkapohjasta, ja sitä sitte mukiin maalailemaan. alle lapsen nimi ja ikä, ja toiselle puolelle mukia vaikka tekstinä isä tai iskä tai miksi nyt sanotaa.
 
Meillä isäntä saa 2 kummeli DVDtä, tykkää niistä TODELLA paljon. Ja sitten saa vielä t-paidan jossa on tytön kuva ja teksti "maailman paras isä". Paita vielä siksi kun sitä ei osaa arvata saavansa, kummeleista on puhunut niin varmaan arvaa niiden olevan paketissa...
 
:wave: täällä tälläinen idea.....olen teettänyt jätti tyynyn ja tyynyliinan missä on tyttäremme kuva ja missä lukee hyvää yötä isi ja kortiksi tein kravaatin muotoisen kortin jossa lukee posittiivisia asioita isistä lapsen maailmasta ajatellen....USKON ETTÄ TYKKÄÄÄ!!
 
Jos joku on tilannut tuolta spreadshirtistä niin onnistuiko maksaminen? Tilinumero jonka sain sieltä ei käynnyt kun yritin maksaa. Jännää, että maksaminen on tehty kauhean vaikeaksi. Asiakkaathan siinä katoaa...
 
Heipsan!
Tässä yksi ehdotus vielä,ootteko käynyt katsomassa sellasta saittia kun www.fotopaita.net
sieltä saa paitoja,mukeja,avaimenperiä ja vaikka palapelin lapsen kuvalla,siinä kanssa hyviä ideoita isälle.
 
Kukkaniitty
Meillä isi saa tytön (4kk) käden- ja jalanjäljillä varustetun taikataikina taulun, itse leivon miehen herkkuja: bebe-leivoksia, jotka toivottavasti saan tarjoilla ihanassa piknik-paikassamme termoskahvien kera. Ja ehkäpä teemme vauvan kanssa yhteistyössä kortinkin. Vauva voi rypistellä värikkäitä paperinpaloja, jotka liimaan korttiin. :)
 

Yhteistyössä