Onko jotain erityistä otettava huomioon kun alan leipomaan? Esim. margariinimerkkien välillä?
Minun täytyy olla varma jos ja kun kysytään. Siksi haluan varmistuksen. Muutenkin kokonaisuudessaan onko jotain mitä pitää ottaa huomioon. Jos ei ole muuta kysyttävää sinulla, niin mielelläni en tuhlaa sinuun aikaa. Vastauksia kaipaan, en kysymyksiä.Alkuperäinen kirjoittaja Öhhh;29185349:Mistä sun mielestä margariinit tehdään?
Noh, yritin parhaani.Minun täytyy olla varma jos ja kun kysytään. Siksi haluan varmistuksen. Muutenkin kokonaisuudessaan onko jotain mitä pitää ottaa huomioon. Jos ei ole muuta kysyttävää sinulla, niin mielelläni en tuhlaa sinuun aikaa. Vastauksia kaipaan, en kysymyksiä.
Miksi levität väärää tietoa? Joku voi uskoa. Haluaisitko, että niin tehtäisiin sinun kulttuuristasi?Alkuperäinen kirjoittaja pöhh;29185356:1. Leipoessasi älä pyllistä Mekkaan päin. Se on epäkunnioittavaa.
2. Lämmitä uuni leivonnaisiasi varten.
3. Sianlihapiiras on mainio herkku.
Ajattelin, että täällä olisi yksi tai kaksi ihmistä, jotka oikeasti osaisivat antaa neuvoja. Tiesin kyllä, että täällä on typeryksiä ja käytöskyvyttömiä, mutta typeryyttä tässä mittakaavassa en osannut odottaa. Se miksi kysyn täältä: kielimuurin vuoksi. Mutta eipä hätiä mitiä. Täytyy vain etsiä tietoa kunnes sitä löyty. Jotain tietoa on, mutta varmistelen vielä.Mikset kysyisi suoraan niiltä, joille leivot? Kertovat varmasti mielellään ja sinä saat faktaa höpönlöpön sijasta.