Italialainen maito?

  • Viestiketjun aloittaja Jenni
  • Ensimmäinen viesti
Jenni

Heips! Olemme lähdössä 27.8. viikoksi häämatkalle Italian Desenzanoon (Garda-järven rannalle, Pohjois-Italiaan) ja mukaan tulee myös 1v9kk tyttäremme. Pilttipurkkeja ja kuumaan veteen sekoitettavaa lasten puurojauhetta otamme mukaan ja varmasti ravintolaruokaa tyttö voi maistella siinä missä mekin, mutta entä maito? Uskaltaako antaa juotavaksi paikallista maitoa? Pitäisikö ottaa mukaan maitojauhetta?

En ole koskaan aiemmin maitojauhetta tarvinnut, enkä tiedä edes, pitääkö se sekoittaa kiehuvaan veteen vai voiko vesi olla kylmääkin. Jos veden täytyy olla kiehuvaa, se menee hotellissa ehkä vähän vaikeaksi (pitäisi pyytää baarista kiehuvaa vettä ym.). Helpointa olisi antaa paikallista maitoa. Italiahan on kyllä kuuluisa esim. jäätelöstään, ja jos paikallista jäätelöä uskaltaa syödä ilman mahavaivoja, luulisi, että maitoakin uskaltaisi juoda? Jos joku on Italiassa pienen kanssa lomaillut, neuvoja otetaan vastaan!
 
Olimme viime kesänä 1.6 vuotiaan lapsemme kanssa. Hän joi ihan paikallista maitoa ja tein puurotkin siihen. Ei tullut mitään vaivoja, mutta kaikkihan ovat yksilöitä.
Mihin päin Desenzano olette menossa?
Olemme lähdössä 29.8.myös sinne.
 
halssi
Maitoa voi juoda ihan huoletta ja jos lapsi ei ole super-kranttu, paikalliset lastenruoatkin varmasti maistuvat. Ainakin meidän poika söi halulla hartaalla sieltä saatavia purkkiruokia.
 

Yhteistyössä