IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Onnittelut plussanneille!! :love:

Ja pahoittelut negoista :( Mutta sen täytyy tarkoittaa vaan, että teidän vuoro on plussata myöhemmin :rolleyes: *halaus*:love:

Pipa, meillä kävi ekassa icsissä just samalla tavalla. Tuoresiirrosta nega ja ei mitään pakkaseen. Oli kyllä niin toivoton olo silloin, olin varma ettei tää tuu ikinä onnistumaan! Lohdutukseks voin onnekseni kertoa, että tokasta tulikin sit plussa, ja saatiin yks pakkaseenkin (vau :unsure:, mut se tuntui voitolta :rolleyes:) Eli älä heitä kirvestä kaivoon, ja toivottavasti mieskin vaan sisuuntuu tästä <3

Mulla on huomenna uä mahdollista passin siirtoa varten. Tänään kp 9. Eli JOS kaikki menis hyvin, niin ens viikolla siirrettäis :love: Pakkasessa odottaa blasto, eiks se oo silloin 5 päiväinen? Mites se siirto, onks se sit oviksesta 5 päivän kuluttua? Mitä jos se osuu viikonlopulle :eek: Ollaan julkisella puolella, ja klinikka on vkl kiinni...
Kiitos tsempistä! Ehkä meilläkin seuraavalla kerralla on parempi tuuri ja voisivat tehdä myös sen kivesbiopsian, joka nyt jäi tekemättä, koska ei ollut osaavaa lääkäriä. :rolleyes:

Toisaalta kiva kun tulee kesätaukoa, tai suunnittelukäynti tulee varmaan nyt vielä ennen sitä, voi keskittyä muihinkin asioihin hetken ja palautua hoidoista. :D
Oliko se niin, ettei julkisella puolella tehdä kuin 3 ICSIä? Pitää varmaan ruveta säästämään yksityistäkin varten, varmuuden vuoksi...
Mitä lisäravinteita tiedätte suositeltavan spermanlaadun parantamiseksi? Nyt olisi aikaa yrittää niitäkin. :rolleyes:

Mulle voi päivittää listaan 2. ICSI (ja yritys on aloitettu 04/15, nyt lukee 04/16)
 
Nimi # yritys aloitettu # mones lapsi # syy # mones hoito meneillään:)

AdeliinaJosefiina # 04/2015 # 2. # 2.ICSI
Adelmiina_ #2012 #1. # vähän endoa/tuhoutunut johdin # 2. IVF 5.PAS
Ankkalinna # 9/12 #2. # vähän pco:ta/ kohtutulehdus/ ikä # 1.IVF/1PAS
Darni73 # 9/12 #1. yht # simpat # 4.icsi
Domi # 4/12 #1. # selittämätön # 2.IVF/ICSI, 4.PAS
Ellemiinu # 2013 #1. # pco epäily+endo #1.IVF
Emmiina85 #2006 #1. #pco+mahd.vikaa johtimessa #1.IVF
Hipsunpöpsy #11/11 #2.# helpompi kertoa mitä ei ole vikana # 1.IVF
icsi mamako
: #2015 # 1.# siittiöt # 2.ICSI
IirisL.
# 7/13 # 1.# selit.# 1.IVF
ilo2010
#2012 #2. # pco/selittämätön # 2.IVF
Jenifer
#1/15 #1. # selittämätön/tuuba # 1.IVF
Juru27 #2013 # 1. # siittiöt # 2.ICSI
Kielon-kukka # 2013 #1.yht # endo,pco # 4.IVF/ICSI
Kerttu80 #11/2014# 2. # selit.#1.IVF

Lia_#2012#2.(1 enkelivauva)#2.ICSI/1.PAS
love- #2014 # 1. # siittiöt # 1.ICSI/4PAS
marrasmai # 2015 #1 # simpat + luteaalivaihe 8-11pv # 1. ICSI
Mimmi_83 # 5/13 # 2. siittiöt # 2.ICSI/1.PAS
mishala # 2016#1.#mies steril.#1.IVF
Nappeus #2014 # ? #PCO/siittiöiden vaihteleva määrä # 1.IVF
Nennalii
#2012 #1. #selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu# 1.ICSI/4.PAS (ei tuoresiirtoa)
Nya # 2012#1.#selittämätö/siittiöt# 2.IVF
pipa84 #04/15#1.yht #azoospermia #2.ICSI
Plussamamma # 2014 #1.#selittämätön #1.IVF
Reuna # 2013 # 1. # pco,ovuloimattomuus ja simpat # 1.IVF
ronja81
# 2007 #2.# selittämätön # 3.IVF/3 PAS
Roxanne # 12/14 # 1. # ikä/siittiöt # 2.IVF/ICSI

Toive* # 7/13 # 1. # johtimet tukossa # 1.IVF/1PAS
toive-94 # 2014 # 1. # lapsena saidastettu syöpä/alhainen AMH

Toiveikas81 # 2014 # 1. #endo,siittiöt # 1.ICSI/1.PAS
Toivo2016 #3/13 #1. #pco #2.IVF/1.PAS
vipe1986 # 2013 #1. yht. # siittiöt # 1.IVF
virvatulia # ? # 2. # siittiöt,pco # 1.ICSI/4.PAS
Yrittäjä J
# 1/13 # 1. yht. # endo/selittämätön # 1.IVF/ICSI/1.PAS


Piinailijat::whistle:

(testipäivä)
Jenifer 8.5
Yrittäjä J 11.5 (2x4pv/27.4)
Ankkalinna 16.5 (2x3pv/2.5)
mishala 16.5 (5pv/3.5)
Plussat 2016: :love:
Helmi:
JONPA77 1.IVF
Orapihlaja 1.IVF
Maalis:
Jasmina20 1.ICSI/1.PAS (3pv)
Kiia-s 1.IVF/1.PAS (3pv)
Rizu 1.IVF/3.PAS (3pv)
Madga78 1.IVF
Elika 2.ICSI/IVF (3pv)
RooRoo1 1.IVF (3pv)
Yrittäjä J 1.IVF/ICSI (kem)
Mari32 5. ICSI/1.PAS (3pv)
Nenna81 2.IVF/3.PAS (3pv)
Tupsuli 4.IVF (2pv)
Domi 2.IVF/ICSI 2.PAS (kem)
Huhti:
SalamaT 2.IVF/1.PAS (km)
mar80 1.IVF/ICSI 1.PAS (5pv)
Kiela 1.ICSI/6PAS (4pv)
Emmiina85 1.IVF (kem)
mamido 1.IVF/1.PAS (km)
cerezah 1.IVF (3pv)
Bridge 3.IVF/1.PAS (2x3pv)
Touko:
Pirunpelto 1.ICSI/1.PAS (3pv)
narana85 1.IVF/ICSI (2x3pv)

Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos (y)
 
Toivolle2016 tsempit kyytiläisten hakuun, toivottavasti limis on skarpannut!
ilo2010 pahoittelut ettei ollut teidän(kään) vuoro vielä.
Sphinx, päivänpaiste (ja kaikki muutkin listalta "poistetut") ihmeessä vaan aktiiviseksi ja laitetaan takas listalle.. välillä vaan pakko aina karsia kun ei tila riitä..
Toivottavasti Jeniferin olo alkaa helpottaa.. ja ihmeessä lääkäriin jos ei..
Itsellä eilen ja jatkuu vähän yhä hirvee vanteenkiristys taas ja kiukku, pieninkin vastoin käyminen tuntu maailmanlopulta!!! hohhoi.. voiko johtua et hormonit poistuu niin siitä vai? No mut onneks vasta huomenna alan piikitellä niitä itseeni lisää :rolleyes: ihan 4 päiväähän tässä tuli oltua ilman mitään lisä mömmöjä.. Oon myös miettinyt noita menkkoja.. kun hmm.. siis on niin vähäiset minusta nykyään ehkä sen noin max 2 päivää vuotaa" kunnolla" (ei siis mitään ylitse pursuavaan tulvaa silloinkaan) sit loput pärjäis ihan pikkuhousunsuojalla, sellasta tuhruttamista sit monta päivää.. ja et se väri on sellanen kirkas/helakka, eikä sellanen tumma.. johtuuko sekin noista hormoneista vai mitä.. (sorry jos liika ällöinfoa)
Tsempit piinailijoille siihen päällä seisontaan, tai missä asennossa kukin "kiinnittää"::)
Ja jos kellä punkitioo oli tiedossa..(y)
 
  • Tykkää
Reactions: Toivo2016
Mulla punktiosta noin 1,5 viikkoa. Välillä meni jo paremmin, tänään taas todellakin huonommin. Täytyy varmaan huomenna käydä tsekkaamassa tilanne sairaalassa jos näin jatkuu.
Mulla meni kans kauan aikaa että turvotus laski, itseasiassa niin kauan että lutinukset loppui niin mulla se tais johtua niistä. Sen jälkeen parin päivän päästä alkoi olla normaali olo taas. Se on kyllä ikävä tunne kun vatsa on vaan ihan pallo koko ajan :confused:
 
Jenifer, kannattaa olla yhteyksissä lääkäriin, jos kohta kaks viikkoa ollut tommonen olo :unsure: Ihan hyvä varmistaa, että on kaikki ok.
Ilo2010 pahoittelut :( ja halaus <3
Pipa, julkisella tehdään tosiaan vaan 3 hoitokertaa (IVF/ICSI). Aika turhauttavaa tälläsille, joille ei sinne pakkaseen niitä tule, niin aika nopeesti käytetty kaikki kolme. Itsekin oon jo varautunut siihen, että yksityiselle mennään julkisen jälkeen. Jos ei tarviikaan mennä, niin aina iloinen yllätys (y) Onko teillä mies syönyt clomifemiä ennen hoitoja? Meillä miehelle määrättiin se parantamaan sperman laatua. Sit lueskelin kans noita, et miten ravinnolla vois vaikuttaa siihen, niin ainakin kaikki vihree (avocado, pinaatti, kaalit, mitä ikinä keksii) ei oo pahitteeksi, plus sitten ubikinoni mainittiin monessa paikassa. Meillä ekassa hoidossa käytössä oli clomifem, mutta ei keskitytty niinkään ravintoon -> nega. Ja tokassa keskityttiin lisäksi vielä ravintoon -> pos. Tiedä sit, kuinka merkityksellisiä nää on, mutta ei varmasti haittaakaan ole.
Domi, tsemppiä kovasti sulle seuraavaan hoitoon. Nopeesti pääsit uudelleen yrittämään, kiva! Odottelua tässä on muutenkin ihan tarpeeksi :X3: Noista vuotomääristä en osaa sanoa, vois kuvitella ainakin, että hormoonit vois vaikuttaa noin. Itellä on aina ollu kuvaamasilainen niukka kk-vuoto, ja ei oo piikittelyiden myötä muuttunut.

(.) Olin eilen ultrassa. Siellä löytyi yksi 12mm folli, eli tänään pitää alkaa tikuttelemaan ovista (y) Mua jännittää jotenki hirveesti. En oo ennen tikutellut, mitä jos se menee multa ohi? Lääkäri oli sitä mieltä, että kerran päivässä riittää, sanoi arvon olevan korkeimmillaan iltapäivästä, mut ei kuulemma oo niin väliä vaikka aamustakin tikuttelis.
Lääkäri sanoi, että jos ovis on tällä viikolla su tai ma, niin siirto menis viikonlopulle (kuuden päivän päästä oviksesta siirto). Oonko ihan hullu ja tyhmä, jos "huijaan" siinä tapauksessa oviksen olleen la tai ti sen mukaan, kumpi on lähempänä? Eli ovis heittäis yhden päivän? Onko sillä iso merkitys, et se tapahtuu just oikeena päivänä? Onko ne testitkään niin luotettavia ja tarkkoja, että voi varmasti sanoa oviksen tapahtuneen just tiettynä päivänä, kun eiks niitäkin oo erilaisia? Sori kysymystulva, kyselyikä näköjään... :oops: Kun muuten menis kuulemma vasta syksyyn kesätauon takia seuraava yritys. Ja jotenki on niin malttamaton olo päästä yrittämään... Mutta en tietenkään halua omilla valinnoilla vaarantaa siirtoa.
 
Mimmi, en kyllä riskeeraisi. Kyllähän he siellä sanovat että jos joku osuu viikonlopulle että onko sillä väliä vai ei. Esim. ivf-piikitysten aloituksesta muistaakseni sanoivat että ei haittaa vaikka kierto alkaisi viikonloppuna ja maanantaina soitan vasta ohjeita aloitukseen. Minusta jos se on tarkkaa, se on tarkkaa, eihän heillä ole syytä siinä asiassa vaatia tarkkuutta jos se ei oikeasti olisi oleellista?

Onko tuo kolme hoitokertaa julkisella nimenomaan ivf/icsi? Eli passeja ei lasketa? Kyselin tästä myös puhelimessa hoitajan kanssa niin hän puhui vaan että tapauskohtaisesti lääkäri päättää ja yritti lohdutella että meillä on vielä mahdollisuuksia.
 
Mimmi mä en myöskään huijaisi noissa päivissä. Mun klinikan lääkäri ainakin piti sitä todella tärkeänä, että siirto tehdään alkion ikään nähden juuri oikeana päivänä. Myös kohtu on vastaanottavaisimmillaan vaan tietyn aikaa. Eli voi hyvinkin käydä, että tämä kohdun vastaanottavaisuuden aikaikkuna on jo sulkeutunut kun sitä alkiota sinne vasta siirrettäisiin.
 
Paluu listoille:
Mamido 2.ivf/icsi#toinen#siittiöt

Eilen oli suunnittelu julkiselle. Ens kierrosta voi hoitoon ilmoittautua eli elokuulle menee alotus :( nyt pakko yrittää keksiä kaikkea muuta. Tänään kp 15 ja eilen johtofolli 18 mm. Ovista siis metsästän jälleen vaikkei näillä siittiöillä saumaa ookaa. Plääh.

Onnea Pirtsi ja muut plussanneet. Toivottavasti saatte pysyvän onnen!
 
  • Tykkää
Reactions: Pirunpelto
Kiitos tsempeistä, täällä ollaan nyt osastolla tiputuksessa ja vatsaontelon punktio edessä! Olis pitäny vaan tulla aikaisemmin. Nyt paha hyperstimulaatio ja lääkäri sanoi, että tää on nyt pitkä juttu. Veritulppaa ehkäisevät pistokset alkaa myös. Huh, hirvittää selviänkö. :/ Menkää ihmiset ajoissa lääkäriin jos yhtäänkään epäilyttää
 
Nimi # yritys aloitettu # mones lapsi # syy # mones hoito meneillään:)

AdeliinaJosefiina # 04/2015 # 2. # 2.ICSI
Adelmiina_ #2012 #1. # vähän endoa/tuhoutunut johdin # 2. IVF 5.PAS
Ankkalinna # 9/12 #2. # vähän pco:ta/ kohtutulehdus/ ikä # 1.IVF/1PAS
Darni73 # 9/12 #1. yht # simpat # 4.icsi
Domi # 4/12 #1. # selittämätön # 2.IVF/ICSI, 4.PAS
Ellemiinu # 2013 #1. # pco epäily+endo #1.IVF
Emmiina85 #2006 #1. #pco+mahd.vikaa johtimessa #1.IVF
Hipsunpöpsy #11/11 #2.# helpompi kertoa mitä ei ole vikana # 1.IVF
icsi mamako
: #2015 # 1.# siittiöt # 2.ICSI
IirisL.
# 7/13 # 1.# selit.# 1.IVF
ilo2010
#2012 #2. # pco/selittämätön # 2.IVF
Jenifer
#1/15 #1. # selittämätön/tuuba # 1.IVF
Juru27 #2013 # 1. # siittiöt # 2.ICSI
Kielon-kukka # 2013 #1.yht # endo,pco # 4.IVF/ICSI
Kerttu80 #11/2014# 2. # selit.#1.IVF

Lia_#2012#2.(1 enkelivauva)#2.ICSI/1.PAS
love- #2014 # 1. # siittiöt # 1.ICSI/4PAS
Mamido # ? # 2. # siittiöt # 2.ivf/icsi
marrasmai # 2015 #1 # simpat + luteaalivaihe 8-11pv # 1. ICSI
Mimmi_83 # 5/13 # 2. siittiöt # 2.ICSI/1.PAS
mishala # 2016#1.#mies steril.#1.IVF
Nappeus #2014 # ? #PCO/siittiöiden vaihteleva määrä # 1.IVF
Nennalii
#2012 #1. #selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu# 1.ICSI/4.PAS (ei tuoresiirtoa)
Nya # 2012#1.#selittämätö/siittiöt# 2.IVF
pipa84 #04/15#1.yht #azoospermia #2.ICSI
Plussamamma # 2014 #1.#selittämätön #1.IVF
Reuna # 2013 # 1. # pco,ovuloimattomuus ja simpat # 1.IVF
ronja81
# 2007 #2.# selittämätön # 3.IVF/3 PAS
Roxanne # 12/14 # 1. # ikä/siittiöt # 3.IVF/ICSI

Toive* # 7/13 # 1. # johtimet tukossa # 1.IVF/1PAS
toive-94 # 2014 # 1. # lapsena saidastettu syöpä/alhainen AMH

Toiveikas81 # 2014 # 1. #endo,siittiöt # 1.ICSI/1.PAS
Toivo2016 #3/13 #1. #pco #2.IVF/1.PAS
vipe1986 # 2013 #1. yht. # siittiöt # 1.IVF
Yrittäjä J # 1/13 # 1. yht. # endo/selittämätön # 1.IVF/ICSI/1.PAS


Piinailijat::whistle:

(testipäivä)
Jenifer 8.5
Yrittäjä J 11.5 (2x4pv/27.4)
Ankkalinna 16.5 (2x3pv/2.5)
mishala 16.5 (5pv/3.5)
Plussat 2016: :love:
Helmi:
JONPA77 1.IVF
Orapihlaja 1.IVF
Maalis:
Jasmina20 1.ICSI/1.PAS (3pv)
Kiia-s 1.IVF/1.PAS (3pv)
Rizu 1.IVF/3.PAS (3pv)
Madga78 1.IVF
Elika 2.ICSI/IVF (3pv)
RooRoo1 1.IVF (3pv)
Yrittäjä J 1.IVF/ICSI (kem)
Mari32 5. ICSI/1.PAS (3pv)
Nenna81 2.IVF/3.PAS (3pv)
Tupsuli 4.IVF (2pv)
Domi 2.IVF/ICSI 2.PAS (kem)
Huhti:
SalamaT 2.IVF/1.PAS (km)
mar80 1.IVF/ICSI 1.PAS (5pv)
Kiela 1.ICSI/6PAS (4pv)
Emmiina85 1.IVF (kem)
mamido 1.IVF/1.PAS (km)
cerezah 1.IVF (3pv)
Bridge 3.IVF/1.PAS (2x3pv)
Touko:
Pirunpelto 1.ICSI/1.PAS (3pv)
narana85 1.IVF/ICSI (2x3pv)

Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos (y)
 
Huh, Jenifer, onneksi hakeuduit lääkäriin! Toivottavasti oireet hellittävät pian. Eikös sitä toisaalta sanota, että raskaus usein pahentaa hyperin oireita... :rolleyes:

ON: Muokkasin listaa lisäämällä Mamidon takaisin (poistin samalla Virvatulen, sorry!) ja päivittämällä itsellen 3. IVF/icsi. Uuden hoidon suunnittelukäynti oli tänään, ja nyt kokeillaan ekaa kertaa pitkää kaavaa, jos sillä vaikka saisi follit kasvamaan tasaisemmin. Lääkkeinä Synarela, Pergoveris ja Gonal-f. Lääkäri kehui kohdun limistä loistavaksi (vaikka mullakin on aika niukka vuoto aina, kuten Domilla), ja kuulemma mulla myös tulee ikääni nähden poikkeuksellisen paljon muniksia. Eli jotain positiivista siis tässäkin kropassa. (y) Toki solujen laatu on sit vastaavasti surkea, mut ainakin on vähän enemmän mistä valita. Vähän toiveikkaampi olo siis taas vaihteeksi. :)

Onnenpotku kaikille piinailijoille ja Darnille hurjasti tsemppiä tulevaan punktioon! Olikos täällä muita, joilla punktio tulossa tai piikittelyt meneillään?
 
Kiitos roxanne! Hyvä että sulla on parempi mieli ja muniksia riittää :) mulla tosiaan jäi yritysaika laittamatta eli 7/2014.

Hyvä jenifer, että oot nyt hoidossa. Sä selviät varmasti hienosti, tsempit!

Julkisen puolen suunnittelukäynti kyllä eilen yllätti positiivisesti. Kyselin kaikkea ekasta hoidosta, miksi tehtiin mitäkin ja lääkäri vastaa asiallisesti ja aikaa oli. Tosin ajanpainetta vähensi se, että meillä oli mukana kaikki hoitopaprut yksityiseltä ja sanoikin että se hoito meni hyvin, joten samalla lähdetään. Itse en ollu aatellu et se meni niin hyvin kun vaan 1 saatiin pakkaseen mutta kuulemma mun amh-arvolla hyvä saada maltillisesti soluja kun on niin korkee arvo. En ees tiä mikä se on ku puhu vaan korkeasta arvosta..toivotaan kumminkin että vähän enemmän nyt saatais!!
 
  • Tykkää
Reactions: Roxanne
Ilo2010 pahoittelut negasta :( ja voimia. Jeniferille tsemppiä ja toipumista hyperistä. Piikittelijöille ja piikittelyn pian aloittaville onnea ja kärsivällisyyttä munisten kasvattamiseen (y). Niille joilla nyt syystä tai toisesta taukoa toivon myös jaksamista. Koska sekä päällä olevat hoidot kuin myös tauot ja epätietoisuus kun kaikki usein saavat aikaan epätoivoa ja ahdistusta (n):barefoot::(. Itseäni on hyvin paljon ahdistunut silloin kun on ollu taukoa tai muuten häikkää niin että hoidot ei etene. Toki taukojen aikana on elimistö saanut (ollu pakko) toipua hormoneista ja hoidoista. Miehelleni olen välillä sanonut, että muistaako enää minkälainen olen "oikeasti ilman hormoni-mömmöjä" :LOL: No kuulemma en ainakaan hormonipäissäni ole pahempi kuin "normaalitilassa" :p.
Itse piinailen nyt seuraavat kaksi viikkoa :confused: Tänään oli PAS ja hain kyytiin 2 kpl 5 päivän ikästä alkiota (morula+blasto) :). Mulle voisi päivittää 2. IVF:n 2. Pas. Ja piinailijoihin: 4.4 siirretty 2 x 5pv, testipäivä 17.5. Tsemppiä muille piinailijoille (y) :ROFLMAO:
 
  • Tykkää
Reactions: Darni73 ja Roxanne
Pahoittelut negan saaneille ja onnittelut plussanneille (paljon kirjoiteltu ja asioita tapahtunut joten nyt näin yhteiset pahoittelut/onnittelut kun en ihan kaikista tapahtumista ole kärryillä).

Hui Jenifer onneksi menit sairaalaan, jaksamista sinne!

Yrittäjä J
onko tuntemuksia / oletko testaillut?

Tässä odottelen niitä menkkoja alkavaksi...on se kumma kun silloin kun niitä toivoo niin eivät varmasti voi alkaa ajallaan...saapa nähdä venyykö kierto. Ensimmäistä pas hoitoa tässä odotellaan ja alkaa olemaan jo vauvakuume korkealla ja tahtois mukaan piinailuun vaikka se vasta ärsyttävää onkin odotella...Mut kun silloin olis edes jotain toivoa, tälleen ilman hoitoja kun ei ole mitään toivoa nimimerkillä vuosia yritetty luomuna eikä edes roskishaamua. Kyllä odottavan aika on pitkä!!
 
Huoh, näin vähän pelkäsinkin teidän vastaavan... :unsure: Ei vaiskaan, hyvä tietää että se todellakin on sen päivän päälle, niin en lähde itekseni säätämään :oops: Toivon vaan nyt sit kovasti, ettei ovis osuis just su-ma-välille...

Iiris, hoitokerta tarkottaa nimenomaan ivf/icsiä. Eli mahdolliset passit kuuluu siihen samaan hoitoon, missä ne on kerättykin.

Hui Jenifer, onneksi menit tarkistuttamaan! Nyt vaan lepoa ja hoitoa siellä, toivottavasti ei ois hirveen pitkä toipumisaika <3
 
Nimi # yritys aloitettu # mones lapsi # syy # mones hoito meneillään:)

AdeliinaJosefiina # 04/2015 # 2. # 2.ICSI
Adelmiina_ #2012 #1. # vähän endoa/tuhoutunut johdin # 2. IVF 5.PAS
Ankkalinna # 9/12 #2. # vähän pco:ta/ kohtutulehdus/ ikä # 1.IVF/1PAS
Darni73 # 9/12 #1. yht # simpat # 4.icsi
Domi # 4/12 #1. # selittämätön # 2.IVF/ICSI, 4.PAS
Ellemiinu # 2013 #1. # pco epäily+endo #1.IVF
Emmiina85 #2006 #1. #pco+mahd.vikaa johtimessa #1.IVF
Hipsunpöpsy #11/11 #2.# helpompi kertoa mitä ei ole vikana # 1.IVF
icsi mamako
: #2015 # 1.# siittiöt # 2.ICSI
IirisL.
# 7/13 # 1.# selit.# 1.IVF
ilo2010
#2012 #2. # pco/selittämätön # 2.IVF
Jenifer
#1/15 #1. # selittämätön/tuuba # 1.IVF
Juru27 #2013 # 1. # siittiöt # 2.ICSI
Kielon-kukka # 2013 #1.yht # endo,pco # 4.IVF/ICSI
Kerttu80 #11/2014# 2. # selit.#1.IVF

Lia_#2012#2.(1 enkelivauva)#2.ICSI/1.PAS
love- #2014 # 1. # siittiöt # 1.ICSI/4PAS
Mamido # 7/14 # 2. # siittiöt # 2.ivf/icsi
marrasmai # 2015 #1 # simpat + luteaalivaihe 8-11pv # 1. ICSI
Mimmi_83 # 5/13 # 2. siittiöt # 2.ICSI/1.PAS
mishala # 2016#1.#mies steril.#1.IVF
Nappeus #2014 # ? #PCO/siittiöiden vaihteleva määrä # 1.IVF
Nennalii
#2012 #1. #selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu# 1.ICSI/4.PAS (ei tuoresiirtoa)
Nya # 2012#1.#selittämätö/siittiöt# 2.IVF
pipa84 #04/15#1.yht #azoospermia #2.ICSI
Plussamamma # 2014 #1.#selittämätön #1.IVF
Reuna # 2013 # 1. # pco,ovuloimattomuus ja simpat # 1.IVF
ronja81
# 2007 #2.# selittämätön # 3.IVF/3 PAS
Roxanne # 12/14 # 1. # ikä/siittiöt # 3.IVF/ICSI

Toive* # 7/13 # 1. # johtimet tukossa # 1.IVF/1PAS
toive-94 # 2014 # 1. # lapsena saidastettu syöpä/alhainen AMH

Toiveikas81 # 2014 # 1. #endo,siittiöt # 1.ICSI/1.PAS
Toivo2016 #3/13 #1. #pco #2.IVF/2.PAS
vipe1986 # 2013 #1. yht. # siittiöt # 1.IVF
Yrittäjä J # 1/13 # 1. yht. # endo/selittämätön # 1.IVF/ICSI/1.PAS


Piinailijat::whistle:

(testipäivä)
Jenifer 8.5
Yrittäjä J 11.5 (2x4pv/27.4)
Ankkalinna 16.5 (2x3pv/2.5)
mishala 16.5 (5pv/3.5)
Toive2016 17.5 (2x5pv/4.5)
Plussat 2016: :love:
Helmi:
JONPA77 1.IVF
Orapihlaja 1.IVF
Maalis:
Jasmina20 1.ICSI/1.PAS (3pv)
Kiia-s 1.IVF/1.PAS (3pv)
Rizu 1.IVF/3.PAS (3pv)
Madga78 1.IVF
Elika 2.ICSI/IVF (3pv)
RooRoo1 1.IVF (3pv)
Yrittäjä J 1.IVF/ICSI (kem)
Mari32 5. ICSI/1.PAS (3pv)
Nenna81 2.IVF/3.PAS (3pv)
Tupsuli 4.IVF (2pv)
Domi 2.IVF/ICSI 2.PAS (kem)
Huhti:
SalamaT 2.IVF/1.PAS (km)
mar80 1.IVF/ICSI 1.PAS (5pv)
Kiela 1.ICSI/6PAS (4pv)
Emmiina85 1.IVF (kem)
mamido 1.IVF/1.PAS (km)
cerezah 1.IVF (3pv)
Bridge 3.IVF/1.PAS (2x3pv)
Touko:
Pirunpelto 1.ICSI/1.PAS (3pv)
narana85 1.IVF/ICSI (2x3pv)

Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos (y)
 
Kiitos roxanne, kiva kun joku muukin välillä päivittää listaa (y)
Mamidolle lämpimästi tervetuloa takaisin, vaikka eihän se tietenkään toivottavaa ole että tänne palata pitää, hali. Kiva kuitenkin että oli ihan ok käynti julkisella. Nyt sitten kesä rentoutumista ja syksyllä uudella pöhinällä eteenpäin.
Olikos se niin että Darnilla on huomenna punktio?!! Tsemppiä sinne toivotaan suurta ja ennenkaikkea laadukasta saalista..
Ja onkos se viiva alkanut palaamaan niihin Yrittäjän testeihin??!! :)
 
Toipumisia Jenifer! Toivo onnea kyytiläisistä :)

Kiitos kysymästä Toiveikas ja Domi! Kiva kuulla Toiveikas että hoidot etenee! :) Joo olenhan minä testaillut, negoja. Tänään on pp 8 ja testissä ihan pienenpieni häivähdys väriä :rolleyes: Jotenkin ollut taas luovuttanut mieli, mutta nyt ihan pikkuinen toivonkipinä heräsi.

Oloista voisi sanoa että olen kuin kiukustunut amppari ja taas välillä lauhkeuden perikuva ja kaikkea siltä väliltä. Lämmöt on korkealla ja alakerrassa jomottelee.
 
Yrittäjä J mitä mitä, ai oli väriä testissä? No mutta!!! :geek:

Jeniferille toipumista, hyvä että pääsit sairaalaan. Testasivatko hcg-arvot?


EDIT: ilo2010 ja pipa kovasti myötäelän teidän negoja. :( ja Päivän paisteessa kiva kun kävit ilmoittautumassa, ehdinkin jo kaipailla kuulumisiasi. Käyhän kirjoittelemassa useamminkin niin ei tarvitse pähkäillä että mitähän sulle kuuluu.

Tsemppiä kaikille, täällä pp3 eikä tietysti vielä mitään merkkejä mistään. Saas nähdä mikä tilanne viikon päästä.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Yrittäjä J
Pakko kysyä jos jollain olis kokemusta vastaavasta.. nää menkat mitkä alko ekan onnistuneen alkionsiirron jälkeen on tosi kivuliaat.(ja siis nega tuli testiin, eli ei pitäis olla raskaana) Mä makaan siis ihan kaksinkerroin sohvalla ja vuodan ku pistetty. Ei mee edes tuntia ku tulppa vuotaa läpi ja on niin hirveet kivut alavatsalla ja oksettaa..1 panadol ja 1 burana vedetty. Ehkä ihan ministi helpottaa. Hitto ei mulla ikinä vielä näin oo ollu, normaalia?
 
Ihanaa yrittäjäJ , vahvistumista sinne (y)
Domi mul on huomenna punktio päivä:) nyt pystyttiin kasvattelee muniksia pari päivää pidempään ku aikaisemmissa hoidoissa, saas nähdä vaikuttiko miten :barefoot:
Ihmetyttää ku olin aika kipeekin munasarjoista kolmisen päivää ja kaikki kivut ja tuntemukset katos aamusta, no kai se on normaalia(n) en aikasemmin vaan oo kipuillu ennen keräystä vaikka tietty pieniä tuntemuksia ollu. Hitto ku luin Jenniferin tilanteesta ni kyllä pelästytti. Pikaista toipumista sinne ja eikös se raskaus hyperin saa liekkeihin(y)
Kuka on piinailemassa mun kaa? Toivehan on ainakin kaksosten kanssa ja Ankkalinna sekä mishala mut tekin menette jo niin edellä sinne plussaneisiin. Mä tuun perässä.
Roxanne mikä boogie?
 
Minä yritän sit Darni päästä taas sun peesiin :) en kyllä tiiä yhtään millon tänään siis alotan menopurin pistelyt.. ma polikäynti, sen jälkeen oon varmaan vähän viisaampi. en tiiä millon sit vois olla siirto, jos ne jatkoviljeleekin (ja jos sit ees on siirrettävää, kun vaan 2 pakkasessa). Siinä tapauksessahan toki vielä kestää ennen ku siirto olisi ajankohtainen.. Joo ja tosiaan eilen oli mulla päivät sekasin, luulin et oli pe :ROFLMAO: tsemppiä sit huomiseen punktioon!
Yrittäjä (y):love:
 

Yhteistyössä