Jaanuska!

kiitos siitä marinadi ohjeesta :hug: punasipulit tuli syötyä :p ;)

Mutta millanen ohje ois paras ku aattelin kuivakakun päälle laittaa suklaakuorrutuksen ihan oikeesta suklaasta?? Aattelin että laitanko sulan suklaan joukkoon voita, ranskankermaa vai mitä ku ei oo aikaa kokeilla enää ylimäärästä kappaletta vaan pitäs heti onnistua. :whistle:

Kiitos avusta jo etukäteen! =)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 28.02.2006 klo 08:01 hennuli2 kirjoitti:
kiitos siitä marinadi ohjeesta :hug: punasipulit tuli syötyä :p ;)

Mutta millanen ohje ois paras ku aattelin kuivakakun päälle laittaa suklaakuorrutuksen ihan oikeesta suklaasta?? Aattelin että laitanko sulan suklaan joukkoon voita, ranskankermaa vai mitä ku ei oo aikaa kokeilla enää ylimäärästä kappaletta vaan pitäs heti onnistua. :whistle:

Kiitos avusta jo etukäteen! =)
Hyvä kun kelpas ohje ;)

juu mie oon joskus sulattanu ihan vesihauteessa suklaa ja valuttanu sit kuivakakun päälle sellaisenaan ja joskus oon laittanu 1-2 rkl voita, mut harvemmin koska suklaassa o itessäänki jo rasvaa, makuasia.
 

Yhteistyössä