Jääköhän tytölle arpi...

  • Viestiketjun aloittaja "sanna"
  • Ensimmäinen viesti
"sanna"
juoksi sunnuntaina päin olohuoneen pöytää ja ylähuuleen tuli noin 1,5 cm pitkä haava, johon laitettiin kaksi tikkiä. Tytöllä ikää 1 v 3 kk. Sunnuntai iltana ommeltiin ja perjantaina poistetaan tikit, onko tuo aika normaali, tuntuu aika lyhyeltä... mutta se arpi mietityttää enemmän...
 
"vieras"
[QUOTE="sanna";28287204]juoksi sunnuntaina päin olohuoneen pöytää ja ylähuuleen tuli noin 1,5 cm pitkä haava, johon laitettiin kaksi tikkiä. Tytöllä ikää 1 v 3 kk. Sunnuntai iltana ommeltiin ja perjantaina poistetaan tikit, onko tuo aika normaali, tuntuu aika lyhyeltä... mutta se arpi mietityttää enemmän...[/QUOTE]

Lasten haavat ja arvet parantuvat käsittääkseni todella hyvin. Mutta voittehan te mennä vaikka plastiikkakirurgille laittamaan tytön naaman sellaiseksi kuin haluatte.
 
"vieras"
Arpi kannattaa suojata hyvin auringolta. Lisäksi voitte kysyä lääkäriltä mitä arvelee arvesta. Arpiin on olemassa konsteja, jotka toimivat ainakin aikuisilla tosi hyvin.
 
....
Meillä pojalle jäi vaalea arpi ylähuulen päälle, kun 4vuotiaana kaatui ulkona kiveen. Huomaa vain läheltä katsottuna.
Arpia kannattaa yrittää suojata seuraavana kesänä, niin ei jää vaaleeta jälkeä.
 
"vieras"
Mulla on menny hampaat pienenä alahuulesta läpi, ainoa mitä näkyy kun oikein tihrustaa on muutaman millin kokoinen h kirjainta muistuttava arpi, iho on siis muuten normaali ja tuo h näyttää kuin piirretyltä..
 

Yhteistyössä