Jälkioireet keskeytynyt keskenmeno ja tyhjennys

Viestiketju alueella 'Keskenmeno' , aloittaja CAR0LINE, 18.04.2017.

 1. CAR0LINE

  CAR0LINE Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2014
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuten otsikossa jo vihjataanki, nii haluaisin kuulla kokemuksia ja mietteitä yms. jälkioireistanne lääkkeellisen tyhjennyksen jälkeen. Menin rutiinikäynnille neuvolaan alkukuusta ja ultrassa todettiin keskeytynyt keskenmeno, josta seurasi sairaalassa cytotecit ja järkyttävät kivut. Kokemus oli rankka ja siitä toipuminen vei aikansa. Kotiin päästyäni vuotoa, myös hyytymiä, ja voimakasta alavatsan kipua kesti 2 viikkoa. Niiden loputtua on kuitenkin ollut kummallista särkyä varsinkin istuessa tai sängyssä kääntyessä vasemmassa nivusessa ja peräaukon suulla myöskin vasemmalla puolella enemmän. Kipu on vihlovaa ja voimakasta, asteikolla 0-10 sanoisin, että 7 luokkaa. Särkylääkkeistä ei ole juurikaan apua. Kivut eivät tunnu jatkuvasti mutta häiritsevät kuitenkin arkea. Kysynkin siis voisiko nämäkin johtua lääkkeellisestä tyhjennyksestä? Tuli mieleen lähinnä siitä kun kipukohdat on vasemmalla ja muistan neuvolalääkärin sanoneen, että raskauteni sai alkunsa vasemmasta munasarjasta. Mielipiteitä, kokemuksia asiasta?
   
  #1
 2. Erätyttö

  Erätyttö Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.05.2017
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  3
  Mulla nyt reilu kolme viikkoa kkm:sta ja vuotoa ja kipuilua munasarjojen kohdalla oli vielä. Myös hcg koholla. Kävin sairaalalla ja toisesta munasarjasta löytyi 5cm kysta sekä kohdussa oli vielä jotain. Nyt kahden viikon päästä kontrolli...
   
  #2
 3. reason

  reason Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2012
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  9
  Vanha ketju jo, mutta jos sais vielä vastauksia...
  Mulla oli siis nyt toinen kkm ja siihen lääkkeellinen tyhjäys. Tää tyhjäys oli erikoinen, sain cytoteccejä 16tbl! Ja siltikin vuoto oli/on hyvin niukkaa. Osastolla tehtiin myös se joku imutyhjäys. Tästä kaikesta nyt 3pv aikaa. Eilen illalla alkoi järkyttävät vatsakivut. Panadol+Burana ei juuri apua tuoneet ja kärvistelin yön. Aamulla alavatsa tuntui tosi jäykältä, pissankin joutui punnertamaan. Kipu on supistuksen omaista...vuotoa ei oo nimeksikään asti eikä kuumetta.

  Kyllähän tämän jälkeen kipua on, mutta mikä on normaalia kipua? Käsikauppalääkkeet vie terävimmän kivun, mutta koko ajan sellanen menkkakipu on päällä. En yhtään muista kuinka edellisessä keskenmenossa oli jälkikivut..
   
  #3
 4. reason

  reason Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2012
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  9
  Vastaampa tänne, jos jollakin on sama tilanne joskus.
  Kävin eilen päivystyksessä kipujen vuoksi. Kaikki oli ok. Vielä hiukan raskausmateriaalia kohdussa oli, vuoto ollut niukkaa koko ajan. Viime yönä, ilmeisesti tutkimuksen vaikutuksesta vuodon mukana alkoi tulemaan isohkoja hyytymiä ja selviä kudospaloja. Eli näitä kohtu on työstänyt. Nyt kipu on hellittänyt lähes täysin.
   
  #4
 5. Erätyttö

  Erätyttö Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.05.2017
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  3
  Mulla oli keväällä km ja tyhjennettiin lääkkeillä. Mut kohtu ei sit ollukkaan tyhjentyny lääkkeistä huolimatta kunnolla, jouduin käymään monta kertaa kontrolleissa. Kaikkiaan venyi useaksi kuukaudeksi koko homma....
   
  #5
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti