Jes! tuttipullosta luovuttiin!!

moikka!

Nyt mekin päästiin tuttipullosta eroon. Pojalla ikää kohta 1v3kk.
muutama päivä sitten päätin,että nyt sitä nukutaan ilman tuttipulloa ja suht hyvin meni. nyt poika nukahti yksin sänkyynsä,kun sen sinne vein..
Mutta meillä on kyllä tuo tutti vielä käytössä ja se taitaa helpottaa asiaa. Täytyy se tuttikin ottaa muutaman kuukauden päästä pois..
 
Onnittelut =) Meillä olis sama rumba edessä. En oo vielä kauheesti jaksanu yrittää, tuntuu ettei tyttö nukahda millään ilman pulloo. Tällä hetkellä on kipeenä, mutta jos alkais yrittään kun tuosta paranee :/
Tutti meilläkin käytössä ja nykyään tuntuu että kaiket päivätkin on se suussa. Välillä tutti oli käytössä vaan kun mentiin nukkuun, mutta alkoi peukku mennä päivisin suuhun niin päätin antaa tutin takas. Parempi tutti kuin peukku, jota sukulaistyttö imee vielä 9-vanhanakin :headwall:
 
Onnea :flower: ! Yksi virstanpylväs ohitettu!

Meillä ei ole pullo ollut käytössä vaan tuttipa on, ja se on tullut tytölle yhä tärkeämmäksi. Hän imisi mieluusti päivälläkin, mutta vain unille mentäessä annetaan. Pitäisi varmaan vieroittaa, mutta en millään saa koottua itseäni... Tyttö on ollut ikänsä huono nukkumaan ja alkanut nukkua yönsä vasta pari kuukautta sitten. Nykyään osaa hamuta omin päin tutin suuhunsa, eikä herätä meitä viittä kertaa yössä. Pelkäänkin, että yöt muuttuvat risaiseksi heti, kun tutti riistetään... Kai se on vain omaa laiskuutta, mutta välillä olin kyllä uupumisen partaalla näiden meidän nukkumisjuttujen kanssa :whistle: .
 
Meillä ei vielä...

Päivä- ja yöunille nukahtaminen käy niin kivuttomasti sen pullon kanssa.. kyllä tämä ihan omaa laiskuutta on, se pitää myöntää.

Voisihan sen antaa nokkamukistakin, mutta ainakin päivällä välillä juodessan ruokailun yhteydessä, jos ei enää janota niin kovin, alkaa poika (1v3kk) leikkimään mukilla; kääntää ylösalaisin, että maitopuroja virtaa pöydällä.. Ei ois sitten kivaa alkaa vaunuja / sänkyä siivoamaan.. Ehkä mekin sitten joskus.

Mutta onnea teille! :flower:

LISÄYS: Ja tutti meillä on käytössä nukkuessa ja jos on joku supermegaharmitus, mikä ei meinaa mennä ohi, niin joskus sorrutaan antamaan tutti (esim. kaupassa). Kyllähän sitä anoppi (hammashoitaja) alkaa jo pikkuhiljaa vihjailla siitä, mutta olen kuin en ymmärtäisikään. Jos vaan minä saan nukkua yöni kunnolla, niin saakoon lapsi sitten tuttinsa! Ainakin nyt talven yli. Keväällä on itsekin pirteämpi, niin ehkä sitten jaksaa paremmin.
Tsemmpiä kuitenkin teidän yritykseenne!<br><br>
 

Yhteistyössä