Joensuulaiset/Joensuuhun muuttaneet - kokemuksia?

Viestiketju alueella 'Autot, asunnot ja rakentaminen' , aloittaja Minttu123, 16.06.2010.

 1. Minttu123

  Minttu123 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei,
  olemme 4-henkinen perhe ja muuttamassa pääkaupunkiseudulta Joensuuhun (kun vain mieheni saa hakemansa työpaikan). Vanhempani ovat sieltäpäin kotoisin ja lähes kaikki sukulaiseni asuvat siellä, joten monia lomia on tullut ihanassa Pohjois-Karjalassa vietettyä.

  Täällä tietenkin pienten lasten äitinä (3- ja 6-vuotiaat tytöt) on tullut lapsiperheitä tutuksi ja nyt arveluttaa onko Joensuussa helppo tutustua ihmisiin? Onko siellä asukaspuistoja/MLL:n toimintaa tms. Olemme miettineet Mutalan ja Niinivaaran alueita, olisi mukava kuulla kokemuksianne ovatko turvallisia ja oletteko tyytyväisiä päiväkoteihin ja kouluihin ko. alueella. Entäpä Rantakylän uusi asuma-alue (Koillisväylä?)

  Täällä Helsingissä olo on käynyt turvattomaksi, vaikka hyvällä alueella asutaankin. Haluamme että lapset varttuvat hieman turvallisemmassa ja leppoisammassa ympäristössä, kuin mitä elämä täällä on. Lisäksi lähemmäksi luontoa olisi ihana päästä, Pohjois-Karjalan puhtaisiin ja kauniinpiin maisemiin :)

  Olisi todella ihana kuulla kokemuksianne joensuulaiset/Joensuuhun muuttaneet siellä asumisesta!
   
  #1
 2. anmami

  anmami Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2010
  Viestejä:
  90
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niinivaaraa suosittelen lapsiperheelle - ei missään nimessä rantakylään tai mutalaan! Itse vietin onnellisen lapsuuden ja nuoruuden juurikin siinä Niinivaaran lähettyvillä (Hukanhaudalla). Nykyään olen jo tamperelaistunut, mutta kyllä sydän on edelleen Joensuussa :heart:
  Niin ja mielestäni pohjoiskarjalaiset ovat helposti lähestyttäviä ja luotettavia ystäviä - saat varmasti paljon uusia tuttuja perheitä! Rohkeasti vaan :)
   
  #2
 3. anmami

  anmami Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2010
  Viestejä:
  90
  Saadut tykkäykset:
  0
  niin tosiaan Mutalassa ja Rantakylässä on paljon juoppoja ja muita hämäriä tyyppejä. Niinivaaran ala-aste todella mukava, siellä on myös mahdollisuus mennä musiikkiluokalle :)
   
  #3
 4. Minttu123

  Minttu123 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos anmami vastauksestasi, onko Mutalassa tosiaan juoppoja, ainakin on vaikuttanut niin rauhalliselta kun siitä on läpi ajanut? Rantakylästä olen kyllä kuullut että siellä olisi vuokra-asuntoja.

  Tuo Niinivaara vaikuttaa kyllä ihanalta paikalta, mutta hieman kalliimmalta kuin muut alueet.

  Ihanaa että sydämesi on edelleen Joensuussa, toivottavasti vielä joskus palaat kotiseudullesi :) Tampere on kyllä kanssa hieno paikka ja ihmiset siellä mukavia.
   
  #4
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti