Johan taas - ei voi muuta sanoa ( omista vanhemmistani hieman murinaa ) ,

  • Viestiketjun aloittaja "äiree"
  • Ensimmäinen viesti
"äiree"
äitini soitteli tänään jälleen ja juttelimme aikansa niitä näitä. Kunnes hän kyseli meidän reissustamme Tallinnaan ja että toimmeko heille jotain juomisia (viinakset)? Sanoin, ettemme tuoneet, koska tämä oli lapselle tarkoitettu reissu. Hän vain jankasi ja jankasi asiaa yhä uudelleen ja uudelleen.

Lokakuussa kävimme viimeksi Tallinnassa ja silloin toimme heille satsit juotavaa. Ajattelin, että kyllä he niillä pärjäävät. Niin mitä vielä taas olisi pitänyt jotain tuomisia tuoda. 2 kk päästä. Uskomatonta. Mutta johan tämä oli arvattavissa.
Ei sitä silti jaksa joka kerta viinaksia alkaa rahtaamaan.

Tosin - ettei ylläri paljastu - ostin heille pienet juomiset joululahjaksi. Mutta ne ovat joululahjoja, eihän niitä nyt vielä heille paljasteta. Isälleni ostin pienen konjakkipullon ja äidilleni likööripullon.
 
"vieras"
Myöskään minä en ymmärrä, miksi pitää antaa viinaksia lahjaksi, jos tietää, että sillä/niillä kenelle niitä aikoo antaa, on alko-ongelma!
Ohjeistin myös tuttuani, joka kertoi aikovansa antaa joulupukille palkkioksi rahaa ja juomaksia, ettei anna. Tiedän, että ko. pukilla ongelmia aika-ajoittain juomisen suhteen. Meillä myös sama pukku käy enkä halua olla ruokkimassa hänen alkon käyttöään.
 
alkuperäinen
No en pidä heitä missään nimessä juoppoina. Heillä on paljonkin kaapeissa juomattomia viinaksia.

Eivät he ota kuin muutaman yömyssyn (1 lasi) per viikko. Eivät välttämättä aina tuotakaan.

He vain nähtävästi tykkäävät kerätä viinaksia nurkkiinsa.
 

Yhteistyössä