joko aleostoslista valmiina?

  • Viestiketjun aloittaja ale
  • Ensimmäinen viesti
ale
Mitä aiot hankkia ale myynnistä?
Minulla melkonen lista kaikenlaista tiedossa ja esmes vanhempani antoivat ennen joulua rahaa lapsilleni tarpeellisten juttujen ostoon niin sanoin että ostelen ale myynneista niin saan tuplasti enemmän.
Ja aion ostaa ittelle esmes parit housut kun sillä puolella tilanne tosi surkia.
Tänä vuonna kyllä monet kaupat laitto esmes lelut, lahjapakkauskosmetiikan jne.puoleen hintaa jo aattopäivänä,
miekii ostelin tänään kosmetiikkaa ittelleni kassillisen, ja voihan noita lahjapakkausjuttuja antaa vaikka synttärilahjoiksi ympäri vuoden.
Niin ja ostan kaappiin sellasia edullisia juttuja just synttärilahjoiksi valmiiksi että pärjää ainakin puolisen vuotta niillä ellei pidempäänkin.
 
Anin
Toppatakki on ehdottomasti hankintalistalla ja farkut ja pari peruscollegea ja ja ja.... onhan näitä. Poika ei tarvii mitään tällä hetkellä. Mies sitäkin enemmän, mutta ostakoon itse :kieh: .
 
Äiti04
1 vuotiaalle täydensin vaatevarastoa kaikkea sellaista mitä tarvii 86 ja 92 senttisenä, mitä meillä vielä ei ole kaapissa. Käyttää nyt 80 senttisiä.
Eli fleesepuvut, housut, yöpuvut, juhlapaidat, bodeja...
Kaikki puoleen hintaan! En osta koskaan mitään normaalihinnalla juurikaan. On suvun lastenvaatteet kaapissa että ihan pakko ei ole ostaa mitään ! Ostan alesta laatutuotteita ja jotain kivaa. Uudet vaatteet on pehmeitä ja on kiva olla jotain ihan uutta ja omaakin vaikka kaapit on muiden vanhoja täynnä.

Ps suvun edellinen vauva oli kesävauva ja seuraava kevätvauva ja meillä siis on nyt talvivauva, joten vaikka vaate varastoa jätte paljon on niin koot ei aina osu vuodenaikaan nähden kohdalleen.
 
Esikoinen sai uudet talvikamppeet. Kallista oli. Ainoastaan kengistä oli ihan hyvä alennus. Lakki ja käsineet normaalihintaisia, ja puvusta pieni alennus. Tuhat mummoa meni.
:'(

Mutta kiva se on joskus shoppailla, ja varsinkin kun se tulee tarpeeseen. Ja lapsi on tyytyväinen, kun uusissa kamppeissa on lämmin.
 

Yhteistyössä