Joko joulukuiset 2004 kävelee?

Meillä mennään kovaa vauhtia kävelytuen kanssa mutta vielä ei yksinään. Konttaus on edelleen kova sana eteenpäin pääsyssä!

Ainoastaan yhden kerran epähuomiossa tyttö seisoi hetken aikaa ilman mitään tukea! Niin keskittyneenä tutki kädessään olevaa pinniä että päästi tuesta irti.. :D
 
ninnu77
Meillä mennään kovaa vauhtia tukea vasten. Ei vielä uskalla neiti päästää tuesta irti. Kävelytuki on nyt ihan vasta keksitty että miten se toimii ja sen kans sit mennään pieniä matkoja. Konttaaminen on edeelleen meillä se tyyli millä mennään pitemmät matkat ja vauhdilla mennäänkin.

Nyt alkais näyttään pikkuhiljaa siltä että keksitään miten päästään itse lattialta seisomaan. Mummo kertoi että neiti oli itse seisonu vähän aikaa kun tutki niin tarkkaan tulostettua paperia ettei huomannu että mummo ei enää pidäkään toisesta päästä kiinni. Sen kun huomas niin heti putos pyllylleen. =)
 
Lumihiutale74
Meilla on kanssa kavelty jo 11kk asti ja nyt sitten jo hypitaan ja juostaan! Tyttomme taytti kanssa 1v. 5.12 kuten nimimerkilla vieraskin! Terkut samana paivana syntyneelle!
 
ÖTÖKKä harmaana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 15.12.2005 klo 14:16 mami87 kirjoitti:
meilläkin alettiin kävellä ilman tukea kun tyttö oli noin 9kk!nyt hänkin juoksee ja peruttaa =) tyttö aloitti kans konttamaan kun oli 5kk =)
nii joo ja siis meillä täytetään 1v vasta 28 päivä :heart:
 
Meillä lähdettiin tuen kanssa kävelemään paria kuukautta ennen 1 v päivää. Mutta silloin ilman tukea kävellen meno oli niin jännää että matka katkesi täpinään ja pyllähdykseen. Tosin heti 1 v päivän jälkeen ei enää juurikaan kontattu enää vaan mennä töpsöteltiin ihan muina miehinä pystyasennossa. B)
 
meillä poika 1v 2vk ja nousee vasta tukea vasten ja saattaa kiinni pidellen ottaa muutaman askeleen. heti kun pitää päästä jonnekkin niin kontataan ja kovaa ainakin jos kissan perään mennään!!
ehtiihän tuo juoksennella isompana sitten ja ehkä sillon mennään jo "viisaammin" eteenpäin eikä tuu niin paljoo haavereitakaan....ainakin niin toivoisin :)
 
Meillä poika täytti 20.12. vuoden ja on juuri oppinut kävelemään. Vauhti on vielä varovaista ja hieman ontuvaa, mutta siitä se lähtee :)
Kyllä vauva-aika meni hurjan nopeasti, nyt poika on jo taapero...voih!
 

Yhteistyössä