Joko lämmitätte puilla?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"kotiäiti"
pääkaupunkiseudulla asutaan, nyt ollut viime päivinä aamuisin +10 ja päivälläkin vain +15-16, joten parina iltana on ollut tulet takassa. ihanaa kun on aamulla sit niin lämmin! patterit ei meillä kans vielä lämpiminä (öljylämmitys).
 
Lämmittäisin heti jos olis mahollista. Meillä on hella vielä peräkärryllä. Pitää vään hitsata ennenku sitä voi asentaa paikoilleen.
Ilmalämpöpumpun laitoin eilen illalla päälle.
Ulkona on ollu siinä 10-15 sillä välillä.
Varsinais-Suomessa ollaan
 
Muutamana iltana ollaan juu takkaa lämmitetty. Etelä-Suomessa ollaan. Sähkölämpä on meillä ja patterit lyödään päälle vasta kun on pakko. Kylppärissä ja vessoissa tosin lattialämmitys on jo pienellä.
 
"vieras"
Vielä ei olla, vaikka viime yönäkin oli 8 astetta ja päivällä maks. 13. Meillä on kuitenkin sisälämpötila pysynyt olkkarissa ja keittiössä nippanappa 20 asteessa, makkareissa alimmillaan ollut 18. Lähdetään huomenna Lappiin viikoksi ja kun sieltä tullaan takaisin, alkaakin varmaan olla jo aika sytytellä syksyn ekat tulet. Mä inhoan liian kuumaa sisäilmaa, muutamat kaverit lämmittävät talvella pirttinsä yli 25-asteiseksi ja mulla tulee siinä kuumuudessa pää kipeäksi. Suomessa ei kuulukaan tarjeta talvisin shortseissa, teepparissa ja ilman sukkia, epäterveellistä ja epäekologista lämmittää sisälle helle keskellä talvea.

Toki meilläkin joskus nousee lämmittäessa yli 25 asteen, mutta meillä ei ole tavoitteena ylläpitää asunnossamme trooppisia lukemia.
 

Yhteistyössä