JOKO ON LOMA VIETETTY?

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
Tänään on ensimmäinen päivä ja huomenna syntymäpäivä B) Kolme viikkoa olisi lomaa nyt ja viikko sitten kun koulut alkaa.

Sunnuntaina lähdetään reissuun, kun mieheni aloittaa lomansa. Sukuloimista tiedossa. Tälklä viikolla olisi tarkoitus mennä Lintsille, jos vain paistaisi aurinko ja mansikoitakin olisi poimittava talven varalle.
 
viimeinen lomaviikkko lähti käyntiin ja turunsaaristoon suunnataan tänään 4päivän reissuun :D Mukavasti loma mennyt muutenkin, aamuisin on nukuttu pitkään, auringosta nautittu ainakun ollut tarjolla, taloa remppailtu ja sellasta tavallista. Tyytyväinen olen ollut ekaan kokopitkään kesälomaani, voin sanoa palaavanni töihin lomailleena! =)
 
amaryllis
Tänään eka päivä lomaa menossa. Neljä viikkoa lomaa edessä.
Kotosalla ollaan vielä, mutta ens lauantaina, kun miehen loma alkaa, niin suuntaamme etelä-karjalaan mökkeilemään muutamaksi viikoksi. Sieltä sitten teemme pikku retkiä ympäristöön.
 
vieras
puolessa välissä mennään. rakentaessa on mennyt koko loma, jossain välissä yritetään irrottautua sen verran että käydään puuhamaassa ja jossain rannalla uimassa. muuta ei taida ehtiä.
 

Yhteistyössä