joko poltatte kynttilöitä?

  • Viestiketjun aloittaja tossuliini
  • Ensimmäinen viesti
tossuliini
Itelläni on nytkin palamassa vaaleenvihreä 3-sydänkynttilä tuossa isolla pöydällä, tuo niin ihanan tunnelman että, eilenkin poltin illalla tuossa eteisessä kynttilöitä. Senkin haluan tietää että mistä ostatte kynttilänne, kaupasta vaiko Partylitelta? Ite ostan nykysin (ostanut jo yli 1,5 v) Partylitelta koska siellä on parhaimmat kynttilät, ei valu eikä savuta kun sammuttaa snufferilla.
 
Tunnelmallinen
Ilmanmuuta jo kynttilät palaa ja luo tunnelmaa. Kesällä en osaa kynttilöitä polttaa mutta kun vähänkin alkaa hämärtämään niin johan.
Kynttilöitä ostan ihan tavallisesta kaupasta ja PartyLitelta. Joskus olen käynyt myös Maria Drockilan kynttiläakupassa. Sielläkin on hienot kynttilät.
 
Kysytkin vielä. Varmaan jo kolmas tuikkupussi menossa :D Meillä palaa joka ilta kynttilät ....Tosin yleensä laitan vain noihin viininpunaisiin pentikin kuppeihin tuikut, on niin kauniin värisiä kun liekki loistaa sisällä... Vauhti vaan kiihtyy mitä lähemmäs joulua mennään.

Kynttilöiden suurkuluttajiin kuulun, ehdottomasti
 
Alkuperäinen kirjoittaja HuliJaVili:
polttaisin mielelläni mutta ei uskalla lasten ollessa hereillä. ja sit ku ne nukkuu niin ei jaksa enää poltella kun oma uni tulee myös.. :|
Meillä on molemmat tytöt totutettu jo aivan vauvasta asti kynttilöihin, ja ovat niin tottuneita niihin ettei sen kummemmin kiinnosta. Ihailevat kyllä itsekin. Toki valvotaan koko ajan ettei pääse vahinkoa sattumaan tuon pienenkään kanssa (2v) Mutta tosiaan kun on totutettu jo pienestä pitäen, niin mukava nauttia kynttilöiden tunnelmasta koko perheellä =)
 
Hei,

Kolmisydänkynttilä palaa meidänkin eteisen pöydällä parhaillaan. Lisäksi kynttiläkruunussa keittiön pöydän yläpuolella ja mytologiassa kirjahyllyssä tulet palaa. Syksy on ihana aikaa kun saa pimeisiin iltoihin ihanasti tunnelmaa kynttilöillä. Partyliteltä ostan enimmäkseen sekä tavallisesta kaupasta jonkun verran.

 
Loka
Mie pari viikkoa sitte sytytin ekat kynttilät ku mies oli iltavuorossa ja tein sille iltapalan+teetä valmiiksi odottamaan kun kotiutui :heart:
Ja nyt tänään voisin sytyttää kun saan neidin ensin unille =)
 

Yhteistyössä