Joko teininne ovat kotiutuneet?

  • Viestiketjun aloittaja Ainohelena
  • Ensimmäinen viesti
Ainohelena
Meidän 18 v poika ei ole vielä antanut kuulua itsestään. Meni juhlimaan uutta vuotta kaverin mökille, jossa saivat rauhassa paukutella ja remuta tutussa porukassa.

Tyttö 15v lähti kaverinsa kotiin juhlimaan uutta vuotta eikä hänkään ole vielä kotiin saakka ehtinyt. Nukkuvat tietysti pitkään. Tyttö ei ole koskaan ollut juovuksissa, enkä ole häntä päihteistä saanut koskaan kiinni.

Oikeastaan olisin enemmän huolissani, jos nuoret nyhjäisivät uuden vuoden aattona vanhempiensa kanssa kotona. En ole kummallekaan edes soittanut. Kerron sitten missä kunnossa ja millä mielellä ovat kotiutuneet.

Mites teillä?
 
"Kaari"
Ei ole mitään tietoa vielä meilläkään että missä kunnossa sitä oikein ollaan. Porukassa kun jonnekin menevät niin eiköhän siellä kaikki pahat kokeilla. Muistaakseni. Mutta kai se niin kuuluu ollakin. Nurkissanyhjääjät masentuvat aikuisina, kun elämä jäi kokematta kun oli liian nyhverö.
 
ht
no meidän 18v ja 15v "nyhjäsivät" ihan kotona meidän vanhempien ja pikkusisarusten kanssa..enkä oo kyllä heistä huolissaan! pikemmin mielissään kun perheen seura vielä kelpaa.
 
Hwekfjei
Äsken saatiin tieto molemmilta 18 v ja 15 v että ovat ihan kunnossa, kuulostivat selviltä ja ihan normaaleilta, ovat kotiutumassa pikapuoliin. Luojan kiitos! Kannatti luottaa! Minulla vain on sellainen olo, että vaikka mielelläni pitäisin lapsoseni luonani vaikka ikuisesti, heille on parempi tutustua maailmaan ja huomata, että ne siivet kantaa sittenkin!
 
..
17v tuli jo aamupäivällä kotiin, oli poikaystävän luona. Isompi asuu omillaan joten hänen menoistaan ja tuloistaan en tiedä, kysäisin oliko kivaa ja vastaus tuli joten elossa ja kunnossa on hänkin
 

Yhteistyössä