Joko välikausivaatteet/lenkkarit käytössä?

  • Viestiketjun aloittaja Keuirmeli
  • Ensimmäinen viesti
on vk-vaatteet käytössä, Pirkanmaalla asutaan. Meijän lähipuistoo paistaa aurinko koko ajan, siellä ei oo yhtään varjoa joten paahtuis toppavaatteilla. Kenkinä ollu kumpparit lämpösillä villasukilla ja lapset ollu ihan lämpösiä sisään tullessa.
 
"maikku"
Meillä esikoinen on itseasiassa menny koko talven vk-vaatteilla, alle vaan villaa. On siis tosi kuuma tapaus, jo synnärillä luultiin että neidillä kuumetta, mutta tarttikin vaan vähentää niitä miljoonaa peittoa...:) Heiluu kotonakin yleensä vaan pikkuhoususilteen.:)
 
"kahden äiti"
Eilen laitoin aamulla pojalle toppaa päälle, kun oli pakkasta. Iltapäivän ulkoilua varten kevätpuku reppuun mukaan, mutta hoitajat eivät olleet antaneet lapsen pukea sitä. Oli sitten raukka hiki päässä, kun pelasivat sählyä ja jalkapalloa auringonpaisteessa iltapäivällä.
 
viieras
Yksi eläkeikää lähestyväi tarhantäti (käyttää talvitakkia itsekin jo syyskuussa) iskee tytölle kerroksittain vaatteita oli ilma mikä hyvänsä. Eilen oli (Etelä-Suomessa) toppapuku ja fleecehaalari siellä alla (kaivettu varavaatteista). Tarkoitus oli, että joko toppapuku sisävaatteiden päälle tai vk-puku ja fleece... Lapsi oli niin hikinen, että oli kuin suihkusta tullut. Muut hoitajat kyllä pukevat ihan säänmukaisestilapsen.
 
Ken guru
1v:llä Uudellamaalla. Riippuu tosin päivästä ja ulkoilun kellonajasta, sekä siitä missä ulkoillaan.

Eilen nukkui päikkärit vk vaatteissa ulkona, duopussissa, ja oli silti hiestä märkä kun heräsi. Meillä paistaa aurinko takapihalle, joten pakko laittaa nukkumaan jollekin toiselle talonsivustalle tästä eteenpäin.
 

Yhteistyössä