Jos raskaustesti tänään näyttäisi plussaa mitä tekisit?

  • Viestiketjun aloittaja AamuVirkku
  • Ensimmäinen viesti
Emma


Juuri alkaa elämä helpottaa kun kuopus täyttää 2v. Vieläkin välillä valvottaa kuuitenkin :(
Lapsia vaan 2, mutta meille juuri sopiva määrä. En kertakaikkiaan jaksaisi sitä vauvavuotta enää. Täyttä tuskaa.
 
hivenenhullu
olisin onnesta soikeana :D mentäis naimisiin maistraatissa ja kunnon juhlat järjestettäisiin sitte vauvan syntymän jälkeen... mutta molemmat olis onnellisia siis plussasta
 
Alkuperäinen kirjoittaja mammaliii:
Alkuperäinen kirjoittaja Empuuu:
Testaa! Haluan tietää, olenko kuullut ihan hulluja. :attn:
Tarvii tänää jossai vaiheessa.. Voi sitte kertoa neuvolassakin kun menee että onko vai ei raskaana.. :D
On tää ihan totta. Mulla nimittäin kävi kuopuksen kans niin, että "unohdin" :whistle: testata ja viikkoja oli jo vaikka kuinka (yli 20) kun menin ekan kerran neuvolaan. Sanoin sit th:lle että tehdäänkö se testi nyt, niin sanoi, ettei se enää näytä plussaa tässä vaiheessa :eek: WTF?!
 
Niin ja unohtu alkuperäseen kysymykseen vastata. Meille ei lisää lapsia pitäs enää tulla, mutta jos "varmasta" (sikäli mikäli mikään ehkäsy on varma) ehkäisystä huolimatta tulisin raskaaksi, niin molemmat taivuttais varmaan sille kannalle, että meille tulis sitten vielä yksi lapsi kuitenkin. Shokki se olis kyllä.
 
Olisin varmaan kauhusta jäykkä, mut sit soittaisin miehelle, ja sanoisin, et vahinko on jo sattunu, ja et perheenlisäystä on tiedossa. Sit soittaisin äitiysneuvolaan, ja varaisin ajan ekaan ultraan, mikä pitää tehdä ennen 8. rv alkamista.
 

Yhteistyössä